7639
Duke Nukem Forever
-
#398 sztem az fake hír volt. ;) -
#397 Egy időben(2 éve) volt szó a Preyről, hogy mégis megjelenik, Doom3 enginnel. -
#396 aztán majd kiadnak egy vadi új háttérképet. ;) -
#395 DNF CUCC HAMAROSAN!
[2004-04-23 @ 09:27 - ZeroCool]
Nos, egyelőre nem tudom mennyi reklámszaga van a dolognak, de ráakadtam egy érdekességre a Shacknews fórumain. Maga George Broussard, a nagy 3DRealms arculat írta bele a fórumaiba, hogy amint 5000 ember online lesz az oldalon, valamiféle Duke Nukem Forever matériát villantanak. Szerintem közös érdekünk, hogy ez megtörténjen. Mondom a feladatot. Katt ide, csináljatok magatoknak egy accountot (jobb fels sarok), és lépjetek be. Ha már van Shack hozzáférésetek, akkor csak egyszerűen lépjetek be. Kiváncsi vagyok, hogy összejön e... Mondjátok el ti is mindenkinek, hogy minél többen lehessünk!
ide!
Info: Gamestar. -
#394 Azért szerintem egész egyszerűen pofátlanság az, amit a készitők művelnek e játék kapcsán. Ha lenne egy kis gerincük, akkor dobnák az egész projectet a francba. Nagyon váram anno a game-t, de igy, hosszú évek után már magasról lesz*rom. Remélem SOHA nem fog megjelenni. A készitőknek meg csak annyi, hogy nyasgem. -
#393 én is láttam egy olyan 2 perces trailert, arra már nem emléxem, hogy E3-as volt e de nagyon tetszett, kommanódósok, az első rész szörnyei 3D-ben de már mind1. Akkor éppen az UNreal engine-en volt. ;) -
#392 :DD 2007.. komoly cucc lehet, amit lassan 10 éve fejlesztenek:)) vagy direkt lett forever a neve és ehez hű is marad..:) -
#391 Még a 99-es e3-as PC Guru CD-s különkiadványon volt rajta emlékeim szerint...
Az volt az, amelyiken az összes képen ott volt képen keresztbe egy "PC GURU" felirat... :) -
#390 ANNAK VOLT VIDEÓJA IS, nem csak screenshotjai?? -
#389 nem lol-
szemétség :) -
#388 Nem tudom, nekem még a '99-es (!!!) e3-as videó is megvan, és az se nézett ki rosszul...
Amúgy emlékeztek (mintha szintén) 3DReamls által propagált Prey c. játékra. Azt is 99-ben mutatták be, csak aztán le is lőtték, pedig a videója alapján nagyon szép lett volna az is (olyan 2002-es megjelenés esetén...). -
#387 lol! -
#386 megnéztem az ehármas videót..
száR!
Három éve azért rohadt jó volt!!! :)
Ezért is vették le a hivatalos oldalról a screenshot-okat. Mert azok már nem tükrözik a játék mostani kinézetét. -
#385 megnéztem az ehármas videót..
száR!
egyedül a terminátor volt kemény :))
de kül. semmi köze a duke3d-hez :(( -
antijedi #384 meg ez az oldal is aranyos, főleg a stilusa ahogy elhajtanak mindenkit a picsába... :P
http://www.duke4.com/ -
antijedi #383 persze hogy az hivatalos oldalt is figyelembe kéne néha venni :D :
The release date of this game is "When it's done". Anything else, and we mean anything else is someone's speculation. There is no date. We don't know any date. If you have a friend who claims they have "inside info", or there's some game news site, or some computer store at the mall who claims they know - they do not. They are making it up. There is no date. Period. -
#382 hmm
ja télleg
hisz ez német ;) -
#381 Duke Nukem Forever Releasedate: 27. Dezember 2006
lol :D
dezember ;) -
#380 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Mégis vicc
Ez egy véletlenszerűen generált dátum azon az oldalon.
Na elmennek a... :) -
#379 lol, ez most vicc? :)
Nem.
2007 Január.
Ott van. -
#378 nekem kel ez a gém, vazz :( -
#377 lol, ez most vicc? :) -
#376 eszméletlen ez az egész.. mit kell ennyit sz*rakodni??? ha tényleg kiakarják adni, akkor adják ki, de ha nem akkor töröljék a fenébe az egész projectet...Hihetetlen... -
Duke Nukem Forever Releasedate: Januar 2007
forrás: http://www.duke4.de/ -
Árnyvadász #374 George Broussard szólt a néphez
"S ha már így tett nem mulasztotta el az alkalmat, hogy okosakat mondjon a Duke Nukem Forever-ről. A 3DRealms túlzásokra hajlamos fejese szerint a Duke4Ever engine-je immár teljesen készen áll, jelenleg tartalommal töltik fel a játékot, azaz "folyamatos fejlődés" tapasztalható a produktum háza táján. Az elmúlt hetek, hónapok (s talán évek) optimizálással, illetve aktív hibakereséssek zajlottak Mr. Broussard elmondása szerint, azonban kemény tesztüzem várható az elkövetkezendő hónapokban is, s csak ezt követően kerülhet a boltokba a végleges produktum."
lovas (15:23) by 576.hu
Magánvéleményem: Ez mekkora LOL!
-
#373 Kapsz majd trinitit a dúmhárom képében. Most kaptunk egy köztes állomás kvékhámat is ezerkilencvenkilencben, hát nem volt jó? :) -
#372 Különben nézzük egy kicsit derűlátóan a dolgokat.
A dolgok jelenlegi állása szerint a Duke Nukem 4ever ugyanakkor fog megjelenni, mint a Doom III, vagy még inkább a Half Life 2.
Mindhárom egyformán kilátástalan :) -
#371 Nem kell törölni a Trinity-t is törölték azt mekkora kira lett volna!! -
#370 miért nem törlik a picsába a projectet? hihetetlen bazz -
#369 nem -
#368 Hát most, hogy 3 felkiáltójellel írtad (ami nálad még kevésnek is számít) bisztoss. -
#367 Egyszer ugyis ki fogják adni!!! -
#366 Hivatalos honlap, hivatalos nyilatkozat:
No, you cannot pre-order the game. If you see some online store saying "We are taking pre-orders", they're just trying to get your money (they usually also make up their own supposed "insider release date info", too). There is no release date set, we are not taking pre-orders for the game. End of story.
Once we begin taking pre-orders, believe us, you'll know about it. :)
The release date of this game is "When it's done". Anything else, and we mean anything else is someone's speculation. There is no date. We don't know any date. If you have a friend who claims they have "inside info", or there's some game news site, or some computer store at the mall who claims they know - they do not. They are making it up. There is no date. Period.
Hihetetlen, már ők is röhögnek rajta! -
#365 Duke mérlegre állt
Dixie Flatline, 20:26 - Játék: MOHA - (38 komment)
A hivatalos 3drealms fórumokon megkérdezték a nagyszájú George Broussardot, vajh mennyit nyom jelenleg a Duke Nukem Forever. Emberünk nem váratott sokat magára, tüstént megjelent és hírül adta, hogy tömörített és normál texturákkal együtt 5 gigát nyom a gyermek. Tisztába rakva azonban úgy 2.5-3 gigára tehető a teljes install.
-
#364 jó ltt volna -
#363 NEKEM IS!!!
NEM MARADHAT EL!!!
Amúgy, ahogy már írtam: #352 -
#361 Ide is beírom:
Szerintetek véletlenül az a címe a gaménak, hogy Duke Nukem FOREVER? :-))) -
#360 de nekem kell !!
-
#359 Duke NUkem Never... -
#358 Ennek a játéknak sosem szabad megjelennie - így maradhat örök fogalom. Ha megjelenik, vége a hírnevének, a varázsának.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------