7639
Duke Nukem Forever
-
Alblink #478 Ez a forum orokké tartani fog. -
#477 én meg azt, h kijött a release, mert annyi a hsz. :D -
#476 Már azt hittem demó jött :) -
#475 Boldog születésnapot DNF projekt! Lassan személyi is jár ... -
#474 muhhhahhhahh -
#473 Elmehetnek a picsába elkezdtek csepegtetni ilyen mindenféle híreket azt bezzeg nem modnják hogy mikor adják ki vagy hol tartanak. -
#472 REALLY dumb qustion but a relivent one:
Does DNF use pixil shaders, and if so, hard core or mildly?
Meaning will ti be like Halo PC where if you dont ahve shaders it looks like cardboard with NO gprahical flair or will it be more like you dont get the ultra-pretty refracted water reflections.
This is relivent for us pre GeForce3 users. -
#471 Interview -
Csaba #470 Hát igen.:-)
Azért 2010-re nagyon várom már! :-)))) -
#469 2005? hihi... ;-)
Szerintem inkább csak felejtsük el a témát, mert ezek a hébe-hóba előkerülő gagyi hírek elég reklámszagúak, hogy ne felejtsük el a DN-t. Minden egyes pletyka pénz nekik. Ahogy Britney szüzessége is. Lehetett rajta csámcsogni, ő meg csomó zsét kapott érte. :-) -
Csaba #468 Hát, ha készítgetik, akkor tutira kijön, de nem hiszem, hogy a napokban. Már az is csoda lenne, ha 2005 karácsonyára kijönne.:-) -
#467 majd meglátjátok, ha kijön ez lesz minden idők legjobb játéka, egy baj van csak, hogy nem tudni ennyi idő után kijön e egyáltalán. -
Gabe18 #466 Az "új garafikus motorra álltunk át" szöveg már uncsi,mostantól jöhet a "most egy évet még csuszunk,mert uj fizikai motor-ra állunk át..." -
#465 Ez a fizikai motor azért nem semmi bakker. Hihetetlenül jól meg van csinálva -
#464 DNF: Lesz benne fizika is! :)
Birdy, 19:25 - Játék: MOHA
Barny szállíotta a nap hírét :) : A norrköpingi (Svédország) székhelyű Meqon fejlesztőcsapat dagadó mellel kürtölte világgá, hogy a 3DRealms hivatalosan licenszelte a Meqon Game Dynamics SDK-t, mely a Duke Nukem Forever fizikai engine-jéért lesz felelős.
George Broussard szerint több fizikai SDK-t próbáltak már ki, de a Meqon mellett döntöttek a letisztult interface és a gyorsasága miatt. Broussard ugyancsak kijelentette, hogy: "Ezzel a fejlett fícsörkészlettel biztosak vagyunk benne, hogy a Meqon nextgen fizikai engine-je segít minket abban, hogy létrehozzuk az akciójátékok következő generációját". Itt lehet letölteni néhány techdemot.
techdemó
info:Hardwired -
#463 WOW:))) -
#462 De legalább megpróbáltál vicces lenni... csak így tovább! :-D -
Gabe18 #461 Ja,a Fifa 2005-é.../például/ -
#460 KINT A DEMÓ!!! -
Zsoldos #459 :D
nem hiszem, hogy van elo ember a foldon aki egy duke nukem programtol varna valosaghu invazios szimulaciot :) -
R9 #458 ehh,elég már a szavakból! -
#457 Duke Nukem Forever - a kavarás
[2004-09-10 @ 09:06 - ZeroCool]
Egy, a Take Two-nál konferenciabeszélgetés alatt valaki kijelentette, hogy a Duke Nukem Forever immáron Doom 3-as engine-re épül. Röviddel a kijelentés után a Shacknews megkérdezte közvetlen George Broussard-ot, aki azt mondta, hogy ez csak valamilyen félreértés lehet. A DNF egy 100%-ig saját engine-t használ. Vagyis, akárhogyis vesszük, megint motort váltottak a srácok...
info:Gamestar -
#456 Készül Spectrum-verzió is, az három magnókazetta lesz. -
#455 Itt a fórum, ahol nyomja a srác. asszem már 7 oldal, de megéri végigfutni. :D -
#454 visítva nevettem ezen a barmon. :D kösz az infót, rég szórakoztam ilyen jól ... -
Beagie #453 ekkora ökörséget már régen hallottam :) -
#452 Sztem egy paranoid skizofrén forumozgatott... :) -
#451 Kamu. -
#450 A gamestar.hu -olvastam..hááát jellemző. Bár remélem, h ők is csak poénre vették.
DNF - a késés valódi oka?
[2004-09-06 @ 10:15 - ZeroCool]
Részemről már egy ideje nem hiszem el, hogy valaha is elkészül a Duke Nukem Forever. Egyetlen okom van ezt feltételezni. Nincs az az élő kiadó, aki hét éves csúszást engedne, bármilyen játékról legyen is szó. Ha világsiker is lenne (ami persze nem kizárt), akkor sem tudná visszahozni a rá fektetett pénzösszeget. Ma azonban olvastam egy fórum bejegyzést, melyet ugyan szintén nem veszek be 100%-osan, talán az egyetlen értelmes magyarázata, miért késik ennyit a játék (ha egyáltalán még készül). Egy emberke elmondása szerint a hadsereg felkereste annó a 3DRealms csapatát, és felkérték, hogy minden eddiginél élethűbb játékot kreáljon az idegenek támadásáról. Nem számít mikor készül el a játék, csak tökéletesen élethű legyen (nem feltétlenül grafikailag, inkább maga a világ legyen kiváló). Mintegy élethű szimulációt akartak kapni egy esetleges, valóságban is megtörténhető idegen támadásról. Ez a bizonyos emberke nagyon hisz a mondókájában, és bár ő az egyetlen, a GameSpot is csak azért mondja, hogy szerintük nem igaz, mert nem szeretnék, hogy a titkosszolgálat ellátogasson hozzájuk :) Akinek van ideje, szerintem olvassa el. Erre tessék.
-
#449 :)) -
#448 Jah ... válogatják a motort ... ez valahogy így nézhet ki :
"- Húúúú srácok kijött a Quake 3 !
- Zsír, akkor legyen az a motor !"
"- woowww ... kint van a Doom3 !
- Überkirály ... csak kár hogy már megírtuk a játékot Quake3as motorral ... nembaj ... csináljuk meg Doom3assal is"
" - Innye ... itt van a HL2
.
.
.
Aztán majd figyeljétek meg, hogy amikor kiadják a játékot a végén még azzal fognak feszíteni, hogy MINDEN gépen fog futni, mert lesz a 4 DVD-n minden féle motorral a játék :). Doom2 -től kezdve a Half Life 3 -ig :). Aztán majd PDAkon is küldheti az ember ;). -
Csaba #447 Igazán felkérhetnék Carmackot, hogy csinálja meg nekik. Most, hogy kész a doom3, gyerekjáték lenne elkészítenie a Forevert D3 motorral:-) -
#446 jaja , még csak a motort válogatják ;] -
#445 muhhahhahhahhahhhahahhahahah -
#444 sztem ők sem... különben már megmondták volna. -
#443 Ha valaha kiadják kiváncsi lesz nagyon hogy mikor.Talán a HL2 után pár évvel ?Ezt csak ők tudják senki más. -
#442 felesleges...
mivel ugyis enginet váltanak, hamar elavulnak a shotok :D -
#441 Lassan mutathatnának már screenshot-okat. -
#440 jaj ne... -
#439 nem hiszem, hogy megéred te azt már ;)