7639
Duke Nukem Forever
-
Myron #798 igen, amint kész lesz -
#797 soha -
#796 szerintetek megjelenik ez a game még valaha ? -
#795 Csakhogy a Prey-hez már vajmi kevés köze van a 3DRealms-nek! A motor doom3-as, és az egész bulit mások fejlesztik... :)
Georgie Porky meg azon kívül, hogy megmintázta magáról a disznózsír osztag varacskosdisznó állományát, nem tudom mit csinált Duke ügyben '97 óta...viszont tinédzserből huszonéves lett, megvolt az első szexuális élménye, iskoláit végezte, jogosítványt szerzett, és Carmack-ékkal gyorsulgat...kell ennél több? :)))
Talán még ezévben bejelntik, hogy a DNF-et is átadják külsősöknek doom3 motorosra...de jaj aztán át kell térni Unreal3 enginre majd... :))) -
#794 hát a Preyt elnézve nagyon büntetős lesz, és én ebbe is bizom, azt fejezzék be tökéletesre azt jöhet majd ezis:) -
#793 Jaja! Azt a cikket el is mentettem magamnak akkor LoL! :D
1997 január:
A munkálatok megkezdődtek.
1997 április:
A Quake 2 megjelenése előtt megvették annak grafikus motorját. Scott Miller elmondta, bízik abban, hogy 1998 közepén megjelenik a DNF.
1997 augusztus:
Megjelennek az első screenshotok.
1998 május:
Előkerül az első E3-as videó, melyen látszik, hogy már nagyon sokminden készen van a játékban.
1998 vége:
A 3DRealms áttér az Unreal enginere. A tervek szerint ez nem vesz olyan sok időt igénybe, de a játék 1999-ben jelenik meg.
1999 közepe:
A 3DRealms elismeri, hogy az eredetileg tervezett időnél tovább tart áttérni az enginere.
1999 vége:
A 3DRealms továbbfejleszti az Unreal enginet. Ez oly minimális, hogy csak két hetet vesz igénybe. Nemsokkal ezután érkezik egy karácsonyi üdvözlőlap, melyen az áll: DNF 2000-ben.
2001:
Broussard megígéri, hogy a DNF az Unreal 2 előtt megjelenik.
2002:
Broussard megígéri, hogy a DNF a Doom 3 előtt megjelenik.
-
#792 Valami régebbi gamestar -ban volt egy cikk a sokáig érő játékokról. Volt egy táblázat, mely mutatta, hogy mikor jelentették be, s mióta várunk rá. Ott lepődtem meg, hogy a Prey régebbi cucc, s sokáig el is veszett a ködben. Prey -ről tudjuk ugye, hogy ugyanez a csapat csinálja/csinálta, s idén elvileg már kinn is lesz.
Tehát gondolkozhatnánk úgy is, hogy ha már ennyi év után kijön végre a Prey, akkor talán van esélye ennek is. Vagy nem? ;-) -
#791 Ebből már nem lesz semmi... -
Seten #790
Emlékszik valamelyikőtök a
Duke Nukem Hunting-ra?
Régóta keresem, eredménytelenül.
-
#789 Elolvastam...hát nemtom mit mondjak! -
#788 Nevetségesen szánalmas már ez a szar. -
Gabe18 #787 Érdekes kiss cikk a GameStar-on: Itt...
Ezek alapján soha nem lesz kész valóban,hiszen mindig lesznek új ötletek,amiket MINDENKÉPPEN ebben a játékban kell megvalósitani. -
#786 q2-es videjó
unrejalos videjó
A motorra értem a q2-t, meg az unrealt -
#785 Valaki be tudná nekem linkelni az eddig DNF videókat? a #767 -ban leírt link már nem jó! -
#784 Jah :) Ma elővettem azt a videjót :)
Meg letöltöttem a q2 motorosat. Még az is jó lett volna szerintem, ha kiadják. -
Myron #783 ezt egy S.W.A.T. -os kérdi Duke-tól :D -
#782 Hey, pal! What are you gonna do? Save the world all by yourself?! -
#781 Akkor már csak + 10 év :D -
Vlala #780 mit gondoltok, miért forever a címe? -
#779 régi fejlesztők már nyugdíjba mentek:D:D:D::D -
Myron #778 Nem kell izgulni srácok, lassan de biztosan kész lesz: bizonyíték itt :D -
steweee #777 Duke Nukem NeverEver lesz a címe, amikor nem jelenik majd meg ! -
Chief #776 akkor kezdheted behűteni :) -
#775 Ha ez a játék meg fogja érni a 18-at esküszöm pezsgőt bontok. -
#774 az biztos hiszen lassan már 10 éve emlegetik:xDDDDD -
R9 #773 Lehet egyszer csak kiadják és olyan játék lesz amit 10 évig emlegetni fognak :D -
#772 Mindig mire kész van a játék, elavul a grafikus engine, újat kell írni, és emiatt soha nem lesz kész. Ördögi kör -
#771 aztán kitudja....lehet bebasznak egy Dnf-et Unreal Engine 3.0 ával....aztán még a gears of warst is alázza....(modjuk ha azt vesszük alapul hogy már egy éve csinálják a 4es Unreal engint...na mindegy).....és akkor most felébredek...
:D -
#770 ezaz -
#769 szerintem ez sosem fog megjelenni:P -
#768 #762-763 abszolute semmit nemmondo képek. -
Chief #767 Ez az a videó amire gondolsz.... -
#766 hát ezek engem nagyon emlékeztetnek egy jópár évvel ezelőtt dnf videóra:D szerintem ezeket abból szedték mer mind2 jelenet bennevolt.. -
#765 remélem kijön már...és kiváncsi leszek mi lesz belöle... -
#764 A 10 éves évfordulóra majd veszek új gépet -
#763 -
#762 -
#761 nah fiuk...olvastam egy gs onlines kommentben hogy vannak decemberi shotok....mondtam kamu..de azért keresgettem és találtam ezt...
Duke Nukem Forever
véleményt várok -
#760 2006 top 20 game
DNF-t az első helyre rakták csak tudnám mire föl. -
Chief #759 tuti hogy így lesz!