7639
Duke Nukem Forever
-
#838 ÁÁ most töprengenek váltsanak-e CryEngine 2-re vagy sem :)
lol felejtsétek el ezt a szart -
Myron #837 naná -
#836 Csinálják ezt még egyátalán? -
#835 Sztem kurva gyorsan összelehetne dobni egy doom3 engine-re... :\ -
#834 Azért halad ennyire lassan a játék készítése, mert a fejlesztők még mindig Windows 98-at használnak... -
#833 A négy közül az első kép szerintem fake, a többi három pedig olyan 6-7 éves lehet...de a 3DRealms már rég levette az összes képet az oldaláról, azzal a magyarázattal, hogy azok már nem prezentálják a játék jelenlegi kinézetét...
No de hát akkor, hogy néz most ki a játék? Kérdés, hogy egyáltalán kinéz-e valahogy...érdekes, hogy még egy képet sem láthatunk róla...az utolsó anyag 2001-ben, az első Duke Nukem játék 10. évfordulójakor jött ki....azóta eltelt 5 év, és most 2006-ban van a Duke Nukem 3D 10. évfordulója...jövőre pedig 10 éve lesz, hogy fejlesztik a játékot...
Vajon miből élnek ezek, és miből tudják szinten tartani a projektet? Tekintve a mai sikerjátékok költségvetését elég szkeptikus vagyok... -
#832 Azok a képek mikoriak lehetnek mert eléggé gyengécskék szegények. -
#831 Már nem is tudom, melyiknél szánalmasabb ez a "mingyá-mingyá" dolog. Ennél, vagy a STALKER-nél... -
Chief #830 http://www.sg.hu/cikkek/45225/ev_vegen_jon_a_duke_nukem_forever -
#829 Jaja a mikulás meg a jézuska más nemnagyon! -
Chief #828 decemberben jön... :) -
#827 http://www.bash.org/?latest
#649341 +(97)- [X]
<aptget> I have $50 on Duke Nukem Forever finishing before Vista.
<carpespasm> can anyone quote from the bible which comes first, horsemen, ps3, DNF, or vista; I always forget
<soogy> Mark 13:4 "Tell us, when shall these things be? and what [shall be] the sign when all these things shall be fulfilled?"
<soogy> Even the Bible can't save us now.
-
#826 :DDDDD
max euróban fizetnek egyesek az smswebes sms-ért ;)
de én nem fogok xD -
#825 megvenni???!! LOL ;) -
Myron #824 hú tényleg akkor még 10 éve sem fejlesztik! semmi sincs veszve fiúk! :D -
#823 '96-ban a Duke Nukem 3D jött ki, a Forever fejlesztése szerintem csak 97-ben kezdődött.
Előfordlhat, hogy a 10 éves évfordulót vették célba, mint megjelenési időt... :) -
#822 Van benne valami :D -
Vlala #821 (ezt már euróban vesszük meg... :) ) -
Myron #820 jövőre lesz 11 éve.
ja és az unreal engine 4-re fognak átállni szerintem, mert már az is készül :D -
csoola #819 várom -
#818 a másik meg az hogy noname játék kisebb eséllyel hódit mint 1 közismert -
#817 mert a duke nukem egy márkanév -,- és amig életbe van addig kapnak érte pénzt , mert valahogy biztos kapnak érte -
#816 Hát ez már tényleg pofátlanság... Hány éve is megy a dolog? 6? 7? Miért nem vallják be, hogy soha nem lesz kész? -
#815 Április elseje már elmúlt, nem? :-) -
#814 Most halottam hogy nem készül el még 1 jó darabig ugyanis megteccett nekik a Cryengine 2 és arra irják át a gamet :D -
#813 jah, 2007 messze van oda én is tudok ígérni. majd 2007-ben meglátjuk. -
Myron #812 Duke volt, van, és lesz! Örökké! -
#811 cöcöcö...
"Kedvenc lapunk, a mindig friss és hivatalos infókat szállító PC Gamer új számában egy kisebb Duke Nukem cikk olvasható, melyben 2007-re ígérik a játékot!
Persze ha már meghalljuk a szebb napokat is látott FPS nevét, azonnal két kézzel legyintünk, de ezúttal talán kivételt tehetünk. A PC Gamer már több nagy projektről húzta le a leplet (C&C3, Supreme Commander, Battlefield 2142), így könnyen elképzelhető, hogy ezúttal sem a levegőbe beszélnek a srácok. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!"
forrás: gamekapocs.hu
na 2007...jahhhpeerrrsze :D -
#810 Már régóta kint van náluk, hogy vennének fel embereket...
Amúgy biztos jó lehet oda menni, tuti nem kell sokat melózni. :DDDD -
#809 melót ajánlanak
-
#808 2001-ben volt utoljára az E3-on, akkor készült az utolsó videó is...azóta még egy árva képet sem láttunk belőle... -
#807 Ez stimmel, csak a HARDWiRED szerint idén még ki sem tolják az E3-ra :D -
#806 mar evek ota mindig bejelentik hogy mindjart kesz van... -
#805 Elvileg nem is lesz kint az E3-mon
Őszintén szólva kijöhetett volna még anni a Quake motoros változat is :) -
#804 E3-on kint lesz egy elavult verzió és bejelentik hogy még 10 év :D -
#803 Há' persze! :) -
Chief #802 kijött.. :) -
Myron #801 ne feledd április 1 van. vagyis 3 órával ezelőtt még az volt -
R9 #800 tuti vicc -
#799 Kint van a neten egy alfa verzió. Vagy ez is vicc?
Duke Nukem Forever *Alpha* (NEW) 22 h 24 22 2006-04-01
10:25:55 1.05
GB 0
times 1 43 darKClaw