7639
Duke Nukem Forever
-
#918 ti még várjátok a játékot ? -
#917 ennyi idő alatt sztem ha nekiáll 10ember kb 2szer megcsinálták volna xD
amúgy 2008vége-2009elején nem mondanak semmi a gameről akkor ennyi volt többé olvasni se akarok róla xD -
#916 Most esett. -
#915 Én meg azt, hogy végre essen egy kis eső. -
torrentzsoca #914 Hi
Én már csak azt várom mikor jelenik meg torrenten!!!!!
üdv: torrentzsoca -
Myron #913 Na itt a kép, sorry lama voltam :)
-
Myron #912 MEGJELENT A DUKE NUKEM FOREVER!!!
További infók ITT! -
#911 ezigen, nézzétek meg milyen részletes, még a szőr is látszódik duke orrában -
#910 röhej
-
Myron #909 Új ingame screenshot a DNF-ról :D
Ne számítsatok semmi tartalmasra xD
KÉP -
#908 Hali! Ezt láttátok már:
Megadeth - Duke Nukem -
Myron #907 jaja, habár most fejlesztenek egy új fps-t talán a sw-t :D -
Rodman6 #906 Ja, a Shadow Warrior-nak sem ártana egy új rész... -
Rodman6 #905 Szerintem 2009-ben jelenik meg a játék mert 1999-ben játszottam a Duke3D-vel :D Nem értem mit kell ennyit szarakodni ezzel a játékkal. Mindig tökéletesebbet akarnak? Már vagy a negyedik motorra írják ezt a játékot. Kit érdekel már a grafika? Nekem csak az a lényeg hogy újra szétlőhessem a kék biztonságiőr ruhába bújt vadkanok fejét :) Max kiadnak ehhez is egy High Resolution Pack-et. Szerintem még akkor is bankot robbantana a játék ha DOS 6.22-re jelenne meg. Kit érdekel a sok grafikabu*i főleg a félmilliós gép kell hogy legalább a menüje elinduljon. -
Myron #904 őőő először úgyis leszedném warezba még mielőtt kijönne, aztán meg tuti megvenném csak kérdés mikor. attól függ h neten mennyire lehetne tolni, tehát hamar kijönne e a server crack meg ilyenek. -
#903 hogy is van, hülye aki nem ünnepel?
egy kis urban dictionary:
2. Duke Nukem
The video game version of Chuck Norris
If chuck norris was a character he would be duke nukem
Egyébként, ha megjelenne, egyszer talán ha megéljük, ti megvennétek több mint 10 év várakozás után vagy warez? -
mike369 #902 Let the celebration begin! :)
http://www.gamekapocs.hu/hir/7137/Kerek+tiz+eve+fejlesztik+a+Duke+Nukem+Forevert -
#901 A PC Gamer átverős fajta, vagy lehet nekik hinni? :D -
Gondolom az legy az új infó, hogy talán 2008.első negyedévében kijön egy előzetes -
Myron #899 Már előre látom h holnap milyen cikkek fognak megjelenni, h pár csak pár hónap és itt a DNF :D Talán még valami fake screen-el is meglepnek. De jó is lenne -
Chief #898 meleg a pite...!!! -
Myron #897 Duke Nukem Forever: Szeptember 29-én jön a fánk!
Sogun, 14:58 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (29 komment)
(PC Games) George Broussard még valószínű, semmit nem tud a legújabb Amazon.co.uk előrendelésről. Amazonék biztos úgy gondolták, ha eleget rakosgatják ki a képzelt megjelenési dátumokat, - ezúttal szeptember 29 -, akkor biztos hamarabb megjelenik a Duke Nukem Forever. Elképzelhető, hogy eme megoldás csaknem oly hatékony, mint a Warhammer 40.000 orkjainak találmánya: ha pirosra festjük az autót, attól jobban megy!
http://www.hardwired.hu/#news_17625 -
Chief #896 lál -
Myron #895 LOOL :D
Hát akkor én tuti nem mennék suliba ha 5k-val jönne akkor se :D -
#894 lol.Ha demó lenne összeomlana az internet. -
#893 Poén... -
#892 Nincs is demo! -
#891 mi a játék pontos neve? "duke nukem forever demo" ? :) -
#890 M I C S O D A ??? létezik duke nukem forever demo ???? hmm? ez nagyon furcsa , még egész csöpp ember voltam mikor játszottam a duke nukemmal és megértem azt hogy kijöjön lassan a forever ? Loll -
#889 Már töltöm!
Remélem nem okoz csalódást, mert ez az időhúzás már télleg vicces. Mondjuk az is, hogy a demo mérete 2,4giga...
:( -
Chief #888 áhh, dehogy... :) -
csoola #887 de barom vagy:P most aztán anyázás lesz itt szvsz meglásd:P -
Chief #886 kint a demó !!!!!!444 -
#885 Van egy olyan érzésem, hogy a készítők óra- és nem teljesítménybért kapnak... -
#884 A prey 2 elöbb fog kijönni, mint a DNF :-) -
#883 a Pray az imádkozást jelent.A gém neve Prey(préda,áldozat).:)
Lehet ,h. a 2. rész készül,de nem hiszem,h a köv pár hónapban lesz DNF,mert...Most olvastam,h az a gém vmi felülnézeti akciógém lesz.Háááát nem tom...Várunk.Mint ahogy 10 éve folyamatosan. -
Inquisitor #882 Tegnapi hír szerint ÚJ akciójátékhoz keresnek embereket :)
A Pray meg ugye már készen van, azt hiszem az a bagázs már a folytatást(?) heggeszti, sz'al lehet köv. pár hónapban elkészül a DNF? :D -
#881 Micsoda méret.A nagyított nagyon homályos.Az egész kép csak 200X125 ös.:)
Jöhetne már vmi.Nem igaz,mit lehet ezen 10 évet csinálni? -
Inquisitor #880 Kieg.:
George Broussard a tegnapi álláshirdetéshez mellékelt egy Duke Nukem Forever fotót, extra kis méretben. A hivatalos 3DRealms oldalon és a Shacknews fórumaiban azonnal rohangálni kezdtek az emberek izgalmukban, majd kisvártatva megjelent George Broussard és közölte, hogy a játékból készült képről van szó. "In-game shot".
- Hardwired -
Inquisitor #879 Original kép (bélyegnagyságú!)