7639
Duke Nukem Forever
-
r4pt0r #958 Nem trailer, hanem teaser. :D -
#957 ááá trailer nagyon várom -
#956 Kevesebb mint 4 es fel ora es itta videooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooo -
#955 Igy van, en az elso 2 megnezesen mar tul vagyok ma parszor, igencsak megdobta a kedvemet ma reggel ez a duke mizeria. Ma elkezdodott valami, elindult a mediahadjaratuk, szal lesz ebbol atombrutal game jovore kiadva remelhetoleg :) -
#954 Addig meg lehet nézegetni a 98-ast, a 2001-est és a mai teasert. :) -
#953 Annak mar sztem lenne elojele, ha erre keszulnenek, de karacsonyra remelem kapunk par nagy ingame screenshotot. -
#952 Aztan elofordulhat, hogy 2ot huz duke a sulyzon, felkel, behorog valami szoveget, aztan hello. -
#951 Talán azt majd karácsonykor dobják be. :) Mármint egy trailert... -
#950 Csak attol felek, hogy ez a majdani nagy trailer meg legalabb fel evre van :( -
#949 Leforditva ez azt jelenti, hogy ne szamitsunk bomba uberbrutal spoileres hosszu trejlerre, hanem csak egy tiizerre, kb mint a gta4 elso videoja. Legalabbis en ezt remelem. -
#948 Na igen, erről tanúskodik az oldalon olvasható update is:
UPDATE: Here is an update that George Broussard made online this evening:
Guys just to manage expectations...
This is a teaser. It's not a full blown trailer like the 2001 trailer (but something like that is coming). I tried to be clear about that in the message board post, so just bear in mind that it's a teaser :)
Enjoy. -
#947 -
#946 Mondjuk 7 korul este be fog hallni minden server az biztos :D -
#945 Ez egy teaser lesz, nem trailer, nem lesz túl hosszú szerintem^^ -
#944 Na azert en ennel tobbre szamitok, sztem legalabb 2 perces lesz, es lesz bent egy ket szep reszlet :) -
#943 Majd bejön az a nuclear jel,aztán ki lesz írva hogy when its done! , nesztek teaser -
#942 Vazze, en nagyon kivancsi vagyok, vegre egy trejler vazzeg :) -
Dant0r #941 De, bazegh, csak még alszunk :D
Nem kicsit odatesz azért az új háttér is. Egy kép, és ekkora hangulat! :D -
#940 Na mi az, senkit nem hoz lazba az infooo?????? -
#939 Ma este 7 orakor lesz elerheto a tiizer video vazze, naggggyon kivancsi vagyok ra, nezzetek meg gs en a kepet, ez vegre mar nagy keeep :) -
#938 Ez most nem vicc. a hivatalos oldalon van az info, ma jon belole video, es vegre egy nagy kep is van a honlapon!! -
#937 Yee!!!
Mindjárt kijön xDDDDDDd Már megint xD
http://www.gamestar.hu/duke-nukem-forever-video-ma.html -
Myron #936 nem csak a gamestar írja, és nem is ez a lényeg. az a fejlesző írta a blogjába. képet meg azért rak oda a gamestar h legyen ott valami. -
#935 micsoda hír és milyen meglepő hogy megint egy 100 éves képet tettek oda -
#934 igen, ha a gamestar írja akkor 100%-ig elhiszem -_-
Mellesleg elhiszem én hogy készül, (mert minden évben elmondják azért, hogy nehogymá elfelejtsük^^), de vmi képecskét kiadhatnának már, mégha béta is -
Myron #933 A kételkedőknek h igenis készül a DNF:
http://www.gamestar.hu/hirek/duke-nukem-forever-sut-a-nap-a-hangulat-csodas-a-jatek-keszul.html -
#932 nekem +wan a megadeath-es dnf theme mp3-ban NAONZSIR !!! ha kell wkinek walahogy odaadom... -
ZsirosKenyer #931 :S -
#930 ja bocs ez más :S:S:S -
#929 Coming 2009 from Recoil Games & 3D Realms for the PC, Xbox 360, & Playstation 3.
ez van kiírva a játéknál :D -
#928 3 lehetőség van ami biztos :D
HA VALAHA KIJÖN- akkor tényleg nagyon jó lesz sok újdonsággal és "kasszasiker" lesz vagy
HA VALAHA KIJÖN- akkor olyan szinten elcépelt régimodi szar lesz hogy kutyának sem kell vagy legvégül
HA VALAHA KIJÖN- akkor egy hétköznapi átlagos game lesz amit max 10 ra altt végigtol az ember azt elfejeti! -
#927 trailer van, 1997-es ill 2001-es :)
na de ha végre ki is jön, akor remélem naon über lesz, me én ezt várom a legjobban... remélem nem további évekig... -
#926 felesleges ilyen cikket írni,mert mindenki kineveti őket.ha mutatnának egy
trailert,vagy pár normális felbontású képet,akkor mindenki komolyabban venné őket.ígérgetni mindenki tud -
#925 Izé, egyelőre nem tudom komolyan venni, de én azért mégis bizakodó vagyok.
Ha ezt tényleg komolyan gondolják, akkor lassan adhatnának ki vmi képet... Ja és lehetőleg nagyot. :D -
Myron #924 Mondom én, állítólag jövő évben elkészül :D -
#923 A kis optimista... -
Myron #922 ne aggódjatok, a dnf hamarabb el fog készülni mint a 4-es metró :D -
#921 Titkon reménykedek benne hogy mire Euro megérkezik ez is itt lesz
Szerintem most hogy kijött a Cryengine 2 elkezdték ötvözni a nagy grafmotrokat( UE3,Doom3,Cryengine2) és valami forradalmin dolgoznak amitől még Carmack papa álla is porba hull majd! -
#920 -
#919 MICSODAA???? Persze má minyá jön^^.