7639
Duke Nukem Forever
-
#1158 Én meg úgy emlékszem, hogy legutóbb azt nyilatkozták: saját fejlesztésű motorja van a játéknak. -
Myron #1157 na ez már reakcióidő :D -
#1156 nemtom, valami gamerportálról rémlik, persze az is lehet, hogy rosszul, majd szétnézek megint :) -
Myron #1155 nem az van. hol olvastad ezt? -
#1154 UT3 motorja van jelenleg tudtommal Oo -
Myron #1153 hát én nagyon ilyen doom3 és prey szerűnek láttam, nem hiába mivel doom3 motorja van. azt írták h fel van azért az tupírózva meg ilyesmik szóval doom3 nál szerintem nagyobb lesz a gépigénye. doom3-ban meg prey-ben is csak szűk folyosókon mehettünk, remélem itt lesznek nagyobb nyílt terek, szal az is visszaveszi majd a sebességet. szerintem nem kell majd hozzá jobb gép mint ami az unreal engine 3-as játékokat is jól viszi. -
#1152 szerintem valahol a Crysis és a Wolfenstein3d között -
#1151 Szerintem valahol a Crysis és a Far Cry 2 és Assassins Creed közelében lesz! -
#1150 Szerintetek ha megjelenik a játék akkor mekkora lesz a gépigénye? -
Myron #1149 arra inkább nem :( az nem lenne hatásos -
#1148 mikor elmegy az életkedvem, mindig arra gondolok, h a DNF-et még látnom kell
koczka e vagy?! :S
ha legközelebb elmegy az életkedved inkább arra gondolj, hogy mennyi csajt fogsz még megnyesni =D -
Myron #1147 Csatlakozom. És most komolyan beszélek, mikor elmegy az életkedvem, mindig arra gondolok, h a DNF-et még látnom kell, és akkor újra értelmet nyer az életem! -
#1146 -
#1145 Ez komoly,hogy szeptemberbe jön, ugye nem kamu? -
#1144 képzeld van ilyen, nem is kevés :D -
#1143 azert ha mondananak egy olyat, hogy mondjuk iden szeptember..eleg sokan varnak. mar csak a neve miatt is -
#1142 Az elmúlt jópár év számomra elég volt ahhoz, hogy magasról tegyek erre a játékra. Kiváncsi vagyok hány ember él ma e földön, aki rajongással várja a kiadási dátumát eme hírhedt játéknak. Persze meg fogom nézni, de már jó régen "meguntam" várni. -
#1141 már mikor beregelt, akkor itt volt!! :DD -
#1140 ennek már rég itt lenne az ideje :DDDD -
Myron #1139
Még idén ki fog jönni, de ha nem akkor jövőre, már nem kell sokat várni... -
#1138 akkor fog megjelenni, amikor téged kipenderítenek erről a fórumról -.- -
#1137 Forver. Igen forever. Sose fog megjelenni.:S -
#1136 gta4 rol szo sincs eddig hogy kijonne pc-re. szerintem nem biztos h hulyeseg konzolt venni..en legalabbis gondolkozom rajta -
Myron #1135 http://www.gamestar.hu/hirek/duke-nukem-forever-akik-mar-lattak.html
na úgyérzem amit kijön érdemeslesz mostmár fejleszteni a gépet h ez jól fusson rajta, meg akkor már a gta4 is menne és akkor az úgy már jó lesz :D -
#1134 Remélem is hogy nem halasztják tovább. -
#1133 azért ez szerintem elég szánalmas, ráadásul legalább a platformokat megerősítették volna, de még abban sem biztosak... ?!?
kár érte... -
#1132 Valamivel fent kell tartani az érdeklődést :) -
#1131 pf. :D -
#1130 akkor újra "elmehet" ;)
Mégsem? -
Myron #1129 jajj ma is olyan rossz napom volt és már úgy éreztem nincs értelme a jövőmnek, de most újra visszatért az életkedvem!!! -
#1128 Scott Miller, a 3DRealms fejese, aki nem rest szabadidejében gyermekének dömperjével száguldozni a kertben, most úgy érzi végre bejelenthetik a Duke Nukem Forever megjelenését.
A több, mint 10 éve készülő játék valamikor idén év végén fog megjelenni a nagy hármasra, azaz PC-re, illetve PS3 és X360 konzolokra. Azért Miller gyorsan hozzátette, hogy egy-két hónappal elcsúszhatnak a végső megjelenési dátumhoz képest, de már igazán nem kívánják tovább húzni az 1996 óta fejlesztés alatt álló megaprojekt megjelenését.
Állítólag ez áll a hamarosan megjelenő Dallas Business Journal hasábjain, ám valamivel később a Shacknewsnak Scott Miller leszögezte, hogy nem tájékoztatták pontos megjelenésről a lapot és a platformok sem véglegesek. Azaz semmi sem biztos. A DNF marad veniccdán, egyelőre. Viszont nem akarnak újabb motort cserélni, tehát már mondhatni közeledik...
hardwired -
#1127 anál? -
Myron #1126 de addig legalább tudnánk vele multizni, ha már kijönne végre -
#1125 az haggyám..de ha kijön 2009-re, és übermegaszuper lesz, várhatunk a folytatásig 2020ig :P -
#1124 Vagy még anál is később :P -
#1123 Mondjuk ennyi idő alatt már 10 utca embere is összehozott volna egy valamire való játékot. Mondjuk így hogy a leges legjobb, legszebb legszuperebb játékot akarják, sose fog elkészülni sajna. -
#1122 ja látom.igaz -
#1121 nem ez pont a forevernél volt. -
#1120 Tényleg, egy másik játék, valami Earth no more. Ez még mindig When its done :) -
#1119 Sztem az egy másik játék..