7639
Duke Nukem Forever
-
#1198 Egyebkent most hogy eltelt azert 4 ev a HL2 megjelenese ota is, azt kell mondjam hogy nalam meg mindig a DN3D a top FPS of all time..persze mindig az akkori korban adott grafikai korulmenyeket tekintve. Az a hangulat odabaszott rendesen:) -
#1197 Ezt furcsa hallani a te 12 éveddel :D -
#1196 de meg mindig semmi. Jace Hall honlapon ez van:
"I'm told that it will be tomorrow at 11am PST."<- ezt tegnap irtak. Tehat mondjuk 6 ora mulva? -
#1195 Már látom is magam előtt a cikket: "A fejlesztők bejelentették, hogy újabb csúszás várható, ezért nekm 2009-ben, hanem 215-ben lesz kész a játék.
Nem baj emberek, ha kibirtunk több mint 10 évet, az a 7 és már semmiség." -
Nwis86 #1194 és tényleg :) erre így hulla fáradtan nem is gondoltam:) és 4 óra mulva dolgozok én meg erre a bejelentésre várok:) -
#1193 időeltolódás. -
Nwis86 #1192 hát valahogy nem akar jönni semmi komoly médiatörténeti esemény XD de hát, hogy is hihetem azt hogy esetleg tényleg lesz valami új videó, vagy legalább 1 kép:) -
#1191 Lehet hogy kapunk ma egy új képet Egy pre-alpha demoból -
Myron #1190 mind1 holnap kiderül
http://www.gamestar.hu/hirek/duke-nukem-forever-holnap-mediatortenelmet-irunk.html -
Myron #1189 kétlem :( -
#1188 Hm, vajon mit kapunk holnap???
Exkluzív bejelentés??? Majd meglátjuk.... -
ZsirosKenyer #1187 amit te mondasz az gameplay, ott van HUD.
ingame = render nélküli engine-ről felvételek
-
#1186 nem feltétlen. -
#1185 In-game akkor lenne ha ottlenne a fegyver a kezében és otlenne a health-bar a sarokban az Ammo felirat mellett! Akkor lenne ingame! Az h a játék grafikus motorjával csinálnak egy előre renderelt videót az egy dolog! -
#1184 én hiszek benne hogy az ingame, meg amikor a röhŐ disznó szörny üvölt és ott vannak a véres csávók sztem az is ingame. jaj olyan jó lenne ha még halálom előtt játszhatnék vele. vagy legalább a halálos ágyamon az unokám tolná mellettem, igaz ő se sokáig élvezhetné hisz 2045ben elpusztul a világ. -
Myron #1183 lófaszt nem vok tisztában
amikor ott csap a szörny, az akkor nem ingame lenne? végülis lehet h nem az. de akár az is lehetne. -
#1182 Hát amit a trailer-ben láttunk az mind előre renderelt cucc...nem vagy tisztában az ingame videó jelentésével. -
Myron #1181 Ma azt álmondtam h a DNF-el játszok -
Myron #1180 láthattál ingame jeleneteket a trailerben... -
#1179 Nem tegnap jött az a hír...és bárcsak hihetnénk ennek a hírnek...5 éve is szivárogtak ilyen hírek: Húhahúha überbenfentes fickók már látták futás közben 2 évvel ezelőtt húhahúha...ingame videót akkor elhiszem, addig meg ne keltsék itt a fölös feszültséget( mint én )
-
#1178 JAJA futot a posterrel egy futár! (GY.K. mozgás közben) -
#1177 Tegnap kijött egy információ a játékból, hogy már mozgás közben is látták,és nagyon állatian néz ki. -
#1176 és még csak meg sem erőlteti magát, úgy rugja le az alien bastardokat! -
Myron #1175 a nano-ruhás faszi megbújhat duke izomereje mögött. duke sokkal nagyobb erőt képes kifejteni mint bármilyen nanoruha. -
Myron #1174 szerintem is jobb lenne egy eredeti duke fej. duke nem bruce, duke az duke!! -
#1173 Bruce Willis már túl öreg xD -
#1172 csak ne lenne ilyen Bruce Willis feje..ezt nem tom miert csinaltak, az eredeti sokkal jobb volt. Lehet hogy lesz majd film es akkor kettot talalhatunk ki fogja jatszani:) -
#1171 Még ők is félnek tőle.
-
#1170 Jó nagyon, bár nem egy mai darab. Az új textúrákkal és 3D-s modellekkel örökéletű marad. Megspékelve az "idióta" magyar hangokkal mégjobb.
Volt jó sztori, poénok és hangulat. Remélem az újban is meglesz ez.
Nemrég én is újrajátszottam :-)
-
#1169 ez olyan mint a keresztény vallás, nem is tudják hogy isten létezik-e mégis ilyan-olyan jóval ruházzák fel és hisznek benne. na én a DNFel vagyok így. és ha elkészül, akkor ütni fog, akkorát hogy leesel a székről! -
Myron #1168 a tartalmáról már most is biztosra lehet tudni, hogy ha elkészül, ez lesz minden idők legjobb fps-e... -
#1167 Úy beszéltek róla mintha bármit is lehetne tudni, akár a tartalmáról akár a megjelenéséről!
Félreértés ne essék énis úgymond "várom", mert nemhalok bele a várakozásba, de tényleg örülök majd ha kijön!
Duke 3D-vel meg énis nyomtam nemrég...textúra packot rá és tökéletes játék lett belőle! Vmi furcsa neve volt a modnak de teljesen átalakította a játék kinézetét! -
#1166 egy FPS engem is kb addig köt le, de a DNF más. -
Myron #1165 én a duke 3d-vel a mai napig játszok multiban is és van h végigpörgetem a singlet is egy unalmas délutánon. -
#1164 LOL szerintem meg FPS így kemény 3 napig le is köt:P -
Myron #1163 én is szerintem átmegyek passzív félévre. -
#1162 soha, én felmondok azonnal! -
Myron #1161 Ha majd kijön a játék ti bementek majd suliba/melóhelyre? -
#1160 Akkor nem saját fejlesztésű, hanem 100%-ban saját átalakítású...unreal alapokon...:))) -
Zóanagyvarázsló #1159 oatmela: what engine is it using? Not bashing at all, just curious.
Broussard: Unreal. I believe we branched off somewhere around the Unreal 2 time when they added static meshes. Since then we've redone the rendering 100% and it's a fully modern engine.
Forrás