Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lacee
és apukádnak nincs véletlenül regisztrációja itt az SG-n? Esetleg õ is beszállhatna.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

sambauer
jaja ezt direkt csinálja.

Turn Me On Dead Man

Vass Gábor
Hát azt éppen apám tudna mesélni.

fery02
Mesélj Móricka vicceket!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vass Gábor
Azért mert egyre jobban már nem tudok mit kitalálni, hogy felvidítsak mindenkit sajnos.

kommersz
ezert kap fizetest😄

"csak el fog allni a szam"😄DDDDDDDDD

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

egyre jobban látszik hogy erõltetve csinálod, már nem megy olyan jól mint régen

Vass Gábor
Azért nem fogok megörülni, csak el fog állni a szám, ha meg tudunk valami értelmes infót kapunk belõle.

Szabi84
ez a duke nukem forever, egy összeesküvés elmélet hogy palira vegyék Gáborkát

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

kommersz
megorul😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Slig
<#wow3> Igen kevesebb, mint 1 hónap, és tutira kijön. (zomg - megnézem mit fog csinálni április elsején a topik "sztárja")

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Vass Gábor
Hát nem, ezt mibõl gondolod?

sambauer
+fav D_D_D

Turn Me On Dead Man

pedig tényleg úgy néz ki, hogy pénzért csinálod
😄

fotográfik kolomp edisön :D

Vass Gábor
Aztán miért?
Hát ezért az a baj hogy nem fizetnek sajnos.

kommersz
neked ezert biztos fizetnek😄

Vass Gábor
Hát akkor meg<#vigyor><#vigyor>
Már csak két hét aztán infó lesz már végre.

kommersz
semmi. 😄DDDDDDDDDDDDDD

Vass Gábor
Hát akkor meg mi a bajotok vele??

kommersz
nem a jatekot hordjuk le

Vass Gábor
Ez az igazság.

kommersz
omfg

Vass Gábor
Hát legalább bennem van egy kis remény, nem olyan mint nektek van, hogy minden ilyen hosszú ideig fejlesztett játékot lehordtok.<#bee1><#vigyor>

kommersz
mondjuk ezt tartom a legszornyubbnek😄

"Életkor: 18-25 között"

Rage47
Ezért szeretem az sg-t😄
kommersz
Aztakurva, visszaolvastam.Azt hittem csak a manhunt topicban csinalja ezt ,de itt megdurvabb dolgok folynak.

<#wilting>

Lacee
sajnos már pár hónapja nem az....

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Vass Gábor
Hehehehe nagyon vicces.

a diliházban, h ki tudtál szökni

Vass Gábor
Ezt hogy érted?

és mikor nem figyeltek oda?

Vass Gábor
Most néztem meg, és semmi, se megjelenési dátum se kép, semmi.
Egy 5/4 van vagy mi.

Vass Gábor
Ez elég fura, akkor miért nem írnak semmit az újságok róla???????????,
Se bemutató se információ, se videók se bétateszt se képek.
Akkor ez mi a rákom????????
Valami átverés, de rohadtúl
Akkor még javában döglött volt a project, ki érti ezt?

ewuk
nem is tesznek fel kamu dolgokat, én a minap láttam a tvben a holnaputánt, kinéztem és igazából nem is volt jégkorszak az utcán, pedig a tvben azt mutatták hogy az van.
grizzly21
az oldalt ismerem, ez a duke verzio micsoda, mert ugy tudtam erre az oldalra kamu dolgokat nem tesznek fel

fery02
Egy oldal, ahol (tudtommal) csak NFO-k vannak feltöltve különbözõ kategóriákból (film, játék...). Oldalcímet kérdezhetsz, de nem én fogok rá válaszolni.

fery02
Nem mondol igazsat!!! :w

hiba
Április 1-je van!

grizzly21
ez mi?

fery02
Ezt most úgy mondod, mintha mi nem tudnánk. Am tök jól lett optimalizálva. Kb olyan beállításokkal ugyanúgy fut, mint a Bioshock.

már rég megjelent...

...sose azt nézd...

Vass Gábor
Mi a faszom?
XBOX360.-ra is jön.

DJS8
már megint mi a túró van?

Coming "When it's done" from 3D Realms for the PC.
"Hail to the King, Baby!" ®

Csak PC-re fog jönni?

Vass Gábor
Hát a mostani állás szerint szerintem se lesz ennél több, de majd kiderül, remélem már az E3.-on kint lesz végre.

bertino
jaja, pl 3 uj képpel...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Vass Gábor
Jön a születésnapja, április 27.-én tölti be a 12-dik évét, lehet hogy kirukkolnak már valamivel.

Gordis2k
Ez nagyon találat😛

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Vass Gábor
Hát hogyne csak is<#wink><#bee1>

Slig
"Április Vass Gábora"

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;