Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
nem úgy mint pl a quake live-ban ahol 2 kattintás és megy a gyakás
mondjuk a q3 se mai darab
de pl ut1 mégjobb csak avval se tol senki már
én is minden idõk legjobb fps-ének tartom.
sztem ugyanazt mondjuk
aki akkor jatszott a Duke-al amikor meno volt, az mara mar el kellett hogy erje azt a kort, hogy ilyet nem csinal.
És tényleg megjelent. Megjelent Vass úr, aki chatnek használ egy specifikus topicot. Ti meg etetitek a trollocskát. Ehhh.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megiscsak rokon Hegedus Zoltan😄DDDDD
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
És nem tudom miért fogadtak volna örökbe te majom.<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
megvert?😊
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
amúgy te hivatalosan is fogyatékos vagy?
téged örökbe fogadtak?
Szégyeld magadat.
btw nézem DNF legnépszerûbb témák között, azt hittem kijött - de amit itt találtam, az messze rémisztõbb volt.
"The trees move. Do you not see it?"
Turn Me On Dead Man
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
ma 19:55 | privát | galéria | válasz erre | #2073
nincsen kocsim.
ez mi a joisten?
te miert nem jatszol letezo jatekokkal ,mit hogy ferfibundat akarsz venni?