Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
én pl nagy ívben leszarom a grafikát, inkább legyen stílusa.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

grizzly21
nagyjabol, de szerintem a grafika is fontos sajnos, legalabbis valamennyire. Emlekszem regen tetszett a Vice City de nagyon, es most a GTA4 utan megint eloveve mar nem volt az igazi, mert mashoz szokott a szemem..

nem a technika fejlõdése miatt játszok újabb vagy más játékokkal, hanem mer a dn3d-t már 2000x kitoltam és nehéz neten ellent találni
nem úgy mint pl a quake live-ban ahol 2 kattintás és megy a gyakás
mondjuk a q3 se mai darab
de pl ut1 mégjobb csak avval se tol senki már

én is minden idõk legjobb fps-ének tartom.
sztem ugyanazt mondjuk

grizzly21
en imadtam a Duke-ot es minden idok talan legjobb fps-enek tartom, de annyira elfogult nem vagyok, hogy azt mondjam szivesebben jatszanak vele MA mint egy mai jo FPS-el (pl HL2)..a technika fejlodik, ezzel elni kell

ki a faszt érdekel a grafika. szerintem a duke3d sokkal jobb a legtöbb mai csúcsszuper grafikájú fps-nél

grizzly21
a grafikaja ma mar nem meno. ertsd akkor ugy hogy amikor megjelent es az volt AZ FPS.

ewuk
én már éltem, és úgy gondolom, hogy a duke a mai napig menõ, akkor velem nem stimmel valami?
grizzly21
szerintem a legjobb lenne abbahagyni ezt a primitivseget mindenki reszerol.
aki akkor jatszott a Duke-al amikor meno volt, az mara mar el kellett hogy erje azt a kort, hogy ilyet nem csinal.

Vass Gábor
most is ott vagyok

Tinman
Gondoltam megjelent...

És tényleg megjelent. Megjelent Vass úr, aki chatnek használ egy specifikus topicot. Ti meg etetitek a trollocskát. Ehhh.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Vass Gábor
Éppen járok te szefós.<#vigyor><#vigyor>

kommersz
Te nem jarsz iskolaba?
Megiscsak rokon Hegedus Zoltan😄DDDDD

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Vass Gábor
De hülye vagy, tudok járni írni, és olvasni.
És nem tudom miért fogadtak volna örökbe te majom.<#vigyor><#vigyor>

kommersz
😄DDDDDDDDDDD
megvert?😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

már azt hittük a géptõl is eltiltottak 😄

amúgy te hivatalosan is fogyatékos vagy?
téged örökbe fogadtak?

Vass Gábor
Hát ez nem tudom mire volt jó?, még jó le is szidott, nem tudom minek kellett felvenni, mondtam hogy nem lesz jó.
Szégyeld magadat.

TommyC
én is aszittem xD

dixitque deus fiat lux

Calver
kérdezzek körbe, szerezzek neked címet? <#eplus2>

btw nézem DNF legnépszerûbb témák között, azt hittem kijött - de amit itt találtam, az messze rémisztõbb volt.

"The trees move. Do you not see it?"

sambauer
na én attól félek de nagyon. Remedy lezárta a történetet, remélem nem valami elcsépelt rókabõr lesz belõle.

Turn Me On Dead Man

ewuk
ha eddig nem most majd kiábrándul szerencsétlen a világból 😞
Szabi84
na ne használjátok ki Gábor naívitását

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ewuk
hm, napok óta te vagy az elsõ aki dnfel kapcsolatosan ír ide 😄, de ne legyen igazad.
Bence94
Nos eljött az idõ még egy legenda folytatódik ami a Max Payne 3 lesz.Fogadni mernék elõbb jön ki a 3. rész mint duke vagy nem?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

ewuk
akarom mondani, szegedi
ewuk
most mér? megadta a huga msnjét és az iwiwjét, amibõl kiderül hogy Szegedi(?) ennyi információval még ha akarnám se tudnám megerõszakolni a hugát. ha csak a sulija elõtt meg nem várom egyik nap, de ezért nem fogok 300kmétert kocsikázni.
bertino
<#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Vass Gábor
vass nóra néven.

Vass Gábor
De egyébként iwiwen megtalálod.

Vass Gábor
Az nem, egyébként meg [email protected] asszem.

kommersz
Hegedus Zoltan nem rokonod?😊

hát ha nem örül neki max letilt

Vass Gábor
lehet hogy nem örülne neki.
És a kocsiknál kell tarifát fizetni.

kommersz
© Vass Gábor
ma 19:55 | privát | galéria | válasz erre | #2073
nincsen kocsim.

ez mi a joisten?

vass gábor megadnád a hugod msn-jét lécci?

Vass Gábor
és mi van abban hogy férfi bundát akarok?

Vass Gábor
nincsen kocsim.

grizzly21
azert te is jobban vedhetned..ezekutan mar csak a tarifat kene odairnod telefonszammal.

Vass Gábor
hát 18 éves, és megy majd Pestre.
Ott fog továbbtanulni.

kommersz
VassGabor
te miert nem jatszol letezo jatekokkal ,mit hogy ferfibundat akarsz venni?

grizzly21
😄DDD

tudtam bazmeg, hihetetlen! na ez a szomorubb szerintem ! 😊

hugod hány éves? nem tervezi h feljön pestre tanulni vagy ilyesmi?

kommersz
ok

Vass Gábor
Persze nélküle nem is leszek az, mindent megcsinálok hozzá amit csalk lehet, folytatásokat kiegészítõket stb.

kommersz
Ha nagy sztarprogramozo leszel ugye megcsinalod DukeNukemet?😮

Vass Gábor
Hát most végzem el a számítógép kezelõ használót, három év múlva a szerelõ és karbantartót, és utána talán pesten.

hol tanulsz jelenleg és hol fogsz ha fogsz?

Vass Gábor
hát még csak a nyáron fogok hozzá a Larving Csaba nevû haverommal.

ewuk
Semmi a világon, minden adottságod meg van hozzá.
Vass Gábor
És ha igen akkor mi van?

ewuk
ja, én mondjuk nem adnám meg, mert fú milyen jó álnéven írogatni, õ legalább vállalja. Vass Gábor véletlenül nem programozónak készülsz?