7639
Duke Nukem Forever
-
sntnldavid #7639 Kiszivárgott a hírhedten sokáig fejlesztett Duke Nukem Forever egy korai változata, állítólag játszhatóvá fogják tenni -
#7638 Azt még 2011 augusztusában adták ki rá, szóval ha most telepíted, alapból be kellene tudnod kapcsolni.
Options - Game Settings - Expanded Inventory-t kapcsold be -
ronnie89b #7637 Nem nagyon pörög a téma, de egy próbát megér, hátha segít valaki. :)
Patch-et honnan tudnék letölteni a játékhoz? Jó lenne ha 4 fegyverhelyem lenne a kettő helyett, de egyszerűen nem találok letölthető frissítést hozzá. -
#7636 Magyar hangok hozzá. Csak simán írd felül a sounds mappában lévő hangokat.
Értelem szerűen az új hangok angolok maradnak. -
Ironman2 #7635 Ki is jött! -
Ironman2 #7634 Felújitották a Duke Nukem 3D-t!
Duke Nukem 3D World Tour bejelentés szeptemberben! -
Ironman2 #7633 Új Duke Nukem játék bejelentése jön hamarosan!
http://www.pcgamer.com/a-new-duke-nukem-game-may-be-announced-soon/? -
mester1987 #7632 *Nem mintha meghalt volna. -
mester1987 #7631 Egy kis D&B
Duke emlékére...
-
#7630 Köszi hogy megosztottad velünk ezt a a mindenki számára hihetetlenül fontos és informatív gondolatot :)
Ezzel együtt megjegyezném hogy nem túl magas az ingerküszöböd! :) -
mester1987 #7628 Aki nem talált még normális rls-t és játszana a DLC-vel;
Duke.Nukem.Forever.incl.DLC-FTS
Tartalma:
-Dukes Big Package(Előrendelői Bónusz)
-Hail to the Icons Parody Pack
-The Doctor Who Cloned Me -
#7627 -
#7626 Közben sikerült orvosolnom, az 1.01-es patch megoldotta a problémát. (Az AMDs cuccot nem raktam vissza.)
Viszont akkor is fura, hogy egy darabig jó volt patch nélkül is, de azóta megint jó. (Kopp, kopp.) -
#7625 Eredeti? Patch miatt kérdezem, mert nekem is megjelenés első hónapjában úgy emlékszem volt ilyesféle gondom.
Aztán egy később kiadott patch óta szűnt meg a dolog.
Azt az AMD-s vackot meg lehet nem véletlen telepíti magával a játék, de végülis nem tudom az közrejátszhat-e.
-
#7624 Nem rég felraktam a játékot, hogy végre én is kipróbáljam. Eleinte jól ment, viszont ma valamiért a menüt alig bírta már behozni, hihetetlenül lassan töltött. Rámentem a játék folytatására, kb 5 percig vártam a töltést, majd kiléptem. Újra elindítottam, megint ez. Töröltem az AMD-s vackot (főleg, hogy Intelem van, lol), semmi változás. Nincs Steam.exe a feladatkezelőben.
A legfurább az, hogy tegnap előtt még ment, ma pedig már nem.
Valami ötlet? -
#7623 :D -
#7622 hmm... úgy néz ki mégis nő. Akkor semmi :D -
#7621 Elvileg steam felpatcheli.
8 boost után azért már látnom kellene a különbséget, de nem láttam. -
#7620 én mondjuk régen játszottam már vele, lehet azóta van patch, keress rá..
esetleg nézd meg youtube-on, hogy milyen mértékben is nő az az ego egy-egy alkalommal... mert tán nem is nagyon észrevehető mértékben.. vagy mittomén.. lehet van olyan nehézség, hogy nem is nő az ego? (: -
#7619 Eredeti. Amazonról vettem, steames.
Régen törttel volt ilyen gondom, de ez nem tört... -
#7618 passz.. eredeti? patchelt? -
#7617 Valaki? Miért nem tágul a csíkom, amikor ego boostot csinálok? -
#7616 Valaki? -
#7615 Hey!
Az miért van, hogy szedem az ego boostokat, de mintha NEM NŐNE AZ EGÓM! -
#7614 júlis 23ig 50%-os kedvezmény van steamen, ebben benne vannak a dlc-k is -
#7613 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ncore-ra feltették a játszható dlc-t -
#7612 ez csak eredeti játékhoz jó. -
#7611 tudok egy jó megoldást:
Format c: /u
Garandáltan megoldja -
Bish #7610 Szevasztok !
Lenne egy olyan problémám, hogy nem működik a Duke.Nukem.Forver.Doctor.Who.Cloned.Me.DLC-ArenaBG ,pedig csak simán be kellett volna másolni a játék könyvtárába, de ekkor hibaüzenettel leáll a cucc. Amúgy SKIDROW féle alapjátékom van. Aki tudja a megoldást, dobjon már meg egy priváttal, köszönöm ! -
#7609 Senki se érti? Én is vagyok vele. :) -
#7608 á csak rossz a humorom -
#7607 Igen, az Ego... sokat nem találtam meg, amivel tudtam volna növelni. Szerintem emiatt voltam hátrányban.
woy csak a kérdésedre válaszolt. Szerintem nem kapcsolt, hogy ez költői kérdés volt. -
#7606 hardon teljes egoval szétszoptam az agyamat a generátor teremben, a Hard Reset nem volt számomra akkora gond Insane fokozaton...
Viszont a három mellű talán még nem olyan nehéz, mint a generátornál kialakított helyzet, merthogy maga a nagy szörny nem lett volna ott sem gond.
Ha részleteket akarsz, majd bespoilerezem :D
woy: Pardon me?! -
#7605 Pedig csak hardon mentem, igaz csak két fegyvert használtam. De a Hard Reset Insane fokozat nem gond, a Dead Space-t is jól bírom. De ez a "Prey"-es pályán nagyon felbaszott, plusz állati nyomasztó is. -
#7604 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1 farkú
-
#7603 a három mellűnél elakadtál? Akkor mi lesz a gát környékén? -
#7602 Hamár a játék szar lesz, legalább a PR legyen jó. Sajnos manapság erre mennek.
Nekem ugyan tetszik, de a 3 mellű bossnál elakadtam, de be kéne már fejeznem. Egyébként ezt a részt jobban és tovább bírtam, mint a 3D Atomic-ot. Azt valahol a tengeralattjárós rész után feladtam. -
mester1987 #7601 Marketing szempontből nem volt gyenge ez a mű. Még rendezvénye is volt. :) -
mester1987 #7600
-
mester1987 #7599