miért tér vissza a mumia?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
de anno nem mertem elárunli, hátha valakit megbántok
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
ti két vigjátékot mondtatok ezek meg nem azok
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
jobb mint a szökevény?
vagy a mondvacsinált hõs?
na ezek JÓ filmek
A Bíborfolyók nem volt rossz.
a mumiat is megneztem ha egy Indiana dzsonsz fele kalandfilm erdekel nemrossz valasztas, amugy ez se egetrengetö film.
a bibor folyo milyen? jot hallottam rola
Speciel a múmiának nem nevezném helyettesítõ termékének.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A sztoriról nem mondok semmit, mert lelövöm a poént.
-Bíbor folyók
-Farkasok szövetsége
Ha megfigyeled még halál sincs soha benn úgy, hogy látszódjon. Rajzfilmekben is, ha meghal valaki, az lezuhan mondjuk a mélybe, vagy ilyesmi, hogy nehogy látszódjon, hogy megmakkant. Az ilyenekre kínosan figyelnek.
Egyébként megnéztem a filmet, és nem olyan rossz az. A végén "kicsit" gagyi a skorpiófaszi. Az elsõ rész az mondjuk sokkal jobb volt, mivel annak kerítettek valami normális történetet. Na az itt nem nagyon van, baromi elnagyolt, és erõltetett, csak a látvány maradt (az mondjuk télleg megvan, jól).
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Hááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááát, nemtom......
Nekem a Múmia jobban teccet, de ez se volt annyira rossz csak nagyon nagyon sok túlzás volt benne.
Ez a modern Indiána Dzsóónsz :-)))
általában amit nyitok az mind megdöglik
valoszinû ez is...
Persze a legtöbb azért megdöglik, hacsak nem valami nagyon általános, vagy "örökérvényû" a témája.
miota jártok ide?
amit én nyitok az mind eleve döglött...
(kivéve persze a skinheadeket)
Lteebee: hehhe, én is már vagy féléve nem nyitottam topic-ot (regisztrálva még sosem 😊. És amit nyitottam, az sem akármeylik nemtomhány (de kb. 2-3 nekem is). 😊)) (egyik a 3Dwarez 😊)
ezek tetszenek:
Norm show, végtelen határok, meg ami most van a tv2n
a furko karate mester
De nem akármelyik kettõ az enyém ám!
Lehett, hogy a regisztrált nicked magyarosítva így hangzik: érmee ...
Mér nem egy olyt inkább, hogy: Bíbor folyók: teccett?