59
Találd meg ellenfeled bármilyen jáékban
-
Kikoki #59 Jo akkor ide irok:Mikkel játszatok mostanában multiban?Ha esetleg valakinek megvan a mobile force ?Van hozzá pályaszerkesztő vagy valami mod? -
R0nin #58 frissítés :) -
Atomy #57 BzFlag (Rendkívül primitív tankos játék, viszont FREE, és csak 2MB http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/egyeb/bzfinst.html)
Ma este 9 körül kipróbálom egy pár haverral ICQ#:114653560 -
Atomy #56 Alien vs Predatorral is játszanék, de azt sem tudom támogatja-e a netes játékot. -
Atomy #54 Hálás lennék ha megdobnál vele, ha megvan. Köszi. -
Atomy #51 Már műxik, kösz. Szerintem a tűzfalammal volt gondja. Nagyon jó! És nagyon nehéz!
Azt olvasom hogy 2 hétig free, utána csak offline, vagy H2H. De ezt a hibát talán a crack kijavítja. :-) -
Atomy #49 Nekem Joy-al is nagyon gyorsan átesik :-))
De nem tudok új accountot csinálni, mert lefagy :-( Neked sikerült?
Egyébként NAGYON KIRÁLY!!! Még force feedback-et is támogat! Bár a kezelése nem egyszerü!! -
Atomy #42 Király!!!!!!!
Már a fele lejött :-))))))
Azzal nincs gond hogy nem egészen legális?? -
Atomy #40 Huh! Kösz ember!!!
Ez nagyon jól hangzik!!!!!!
Már töltöm is! -
Hóhér #38 Tressy:Ezt a Neten is lehet játszani? -
Atomy #35 Szívesen játszanék WWI WWII repszimulátorokkal neten. Rajtam kívül senki sem repszimbuzi??? -
Hóhér #34 Valaki tud egy, a netről letölthető játékot mondani, amit persze multiban is lehet nyomni?
THX -
Vampire #26 #swat3.hu -
Vampire #25 Teszteltük a Porsche 2000-et (már rég) meg az Insane-t is, és mindegyik játszható 33k-s kapcsolattal is. Tehát ez nem lehet akadáj, hogy valaki emiatt ne jöjjön.
SWAT3, INSANE, PORSCHE 2000 partyk esténként a swat3.hu-ról indulnak. Aki valamiért ne találna oda, az keressen meg ICQ-n (98176915) vagy keresse meg radeer-t... Porsche 2000-et lehet akár nyolcan is, elméletileg.
Mighty:
Több ilyen oldal is van de azért az SG játékosok klubján...őőő...fórumán többen vannak mint egy-egy ilyen helyen. -
Anee #24 télleg porshe van olyan gyors neten mint az Insane mert lehet szivesen kiprószálnám -
Anee #23 Csak ez nem ötlet...ha nem kell tanulnom az megy v. download -
Petryx #22 Porsche? Jöhet!!! 1nsane? Jöhet!!!
66763345 -
#21 Van erre a célra egy oldal. (már mint az ellenfél megtalálására)
http://onlinegame.freeweb.hu/
Igaz, én még nem iratkoztam fel, de ami késik, nem múlik.
Szóval engem majd meg lehet találni ha online vagyok NFS5:PU, UT, 1NSANE partikra :) -
Vampire #17 Insane party-ba én is benne lennék ha kapok meghívót :)
Mostanában aki Porsche 2000-ezni akar annak: #swat3.hu este 7-től kb éjfélig... persze aki swatezni akar annak is ide jöjjön. -
Anee #15 106036692 -
Anee #13 IPn -
Anee #12 INSANE pati majdnem mindennap megy csak ICQn jelentkezetek be előtte -
kowajano #11 akkor inkább SWAT 3 ! -
#9 Hú,a Dark Omen az nem gyenge!! Nekem az volt a kedvencem,játszottam is vele multit néhányszor.De sajnos nem megy a gépemen,pedig itt porosodik az egyik legnagyobb game! Utóljára akkor tudtam játszani vele,amikor voodoo1 volt a 3d kártyám.Azóta nem tudom szóra bírni:(
Viszont European Wars Cossacks-ot nem játszana valaki TCP/IP módban? Azt eddig egyszer sikerült játszanom a demo verzióval. -
#8 Van kedve valakinek egy kis Impérium Galaktika 2-őt nyomni ?
:)
-
#7 Vampire :
Nézd meg a leveleid küldtem egy meghívót egy közös B&W játékra :)
-
Sir IvanHoe #6 En a Dark Omen-hez keresek jatekosokat.
icq uin: 16000330 -
#4 Nem játszana valaki State of War-t? Most adták a Gamestar-hoz, úgyhogy könnyen beszerezhető. Nem nagy szám, de jól el lehet lenni vele, vannak benne jó 5letek. Ha valaki akar nyomni neten, csak írjon ide, és már megyünk is! -
Vampire #3 B&W állja. De még meg kell taunlom vele rendesen játszani. Mondjuk nem értem a neten hogy lesz, meg mi értelme egy B&W stílusú, hosszú játéknak a neten, de kiváncsi lennék rá. B&W DM :) or TDM? -
Jacky #2 Én például a Summonerhez keresek játékostársakat. A www.thqmultiplay.com-on, asszem ez a jó cim, de akinek megvan a Summoner ugyis tudja.
Megtaláltok a Jacky, Nighttime vagy Pali nicken. -
#1 Gondoltam, nem csak én hanem más is van úgy, hogy szívesen kipróbálna egy játékot a Neten. Ha nem éppen egy felkapott a játék nem biztos, hogy sikerül. No jó, lehet, hogy a zone.com on v. más multiplayer helyen talál ellenfeleket, de azért káromkodni is jobb egymással magyarul :)
Bár CS, Q3:A, AOK ellenfelet mindig lehet találni de ne felejtsük el létezik számtalan játék amivel még szívesen küzdhetnénk egymás ellen.
Nyitom a sort :
Jelenleg magyar ellenfeleket keresek a lényem megmérettetésére a ---Black & White-- játékhoz .
Továbbá jelenleg nosztalgiából felrakta a
---Re-Volt-- arcade autósjátékot. Ezzel a zone.com -on szintén kűzdenék valakivel !