Hangtorzító progy

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
magussal fõleg 😊 abba a gimibe jár ahova régen én :o) ezért most megkapja 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Coine
te nagyon apáskodó lettél mostanában a fiatalsággal ! 😄

Dzsini
amúgy az sblive hardvere (az EMU10K1 chip) tud ilyesmi torzítást végrehajtani, a proci ha ilyesmivel kellene hogy foglalkozzon az egy full duplex hangkártya mellett igencsak lefogná a gépet... amíg egy Live! csinálja addig nincs gond 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
magus ne merészeld... 😊 beárullak a muránál 😉

magus
hummhumm kira otlet. EZAZ MANTA KIRALY VAGY!! na kucc akkor kene a link😄

Manta
Bombariadóhoz kell a suliba, vagy miért ilyen sürgõs/fontos?
Hunnenkoenig
en eddig egyet talaltam, de azzal nem lehetett menteni, es cracket sehol sem talaltam hozza.

Sajna mar azt sem tudom, hol talaltam.

Lacee
esetleg egy linket lehetne kapni...?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

The Garrett
hát he egy realtime effekt progi mellett még játszani is akarsz akkor megnézheted az FPS-ed.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Manta
Megnéztem, kurva jó! Zeus effektet rányomtam a mikrofonra, és nagyon brutális hangja volt, majd' beszartam! 😊 És van egy nagyonjó Female to Male effektus, ráeresztettem zenére, hibátlan.
Nekem is kéne!Darth Vader hangot akarok a Wilcon😊

\"Life is around you and in you.\"

Atus01
SB LIVE-hoz adnak 1 ilyen progit, asszem valós idõben tesz rá effekteket.

mikike
nekem is kellene egy kisebb darab
ami rögziteni is tudna
...ha torzitani nem is

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Lacc
Ja, bocs törölték. =)
Lacc
Nem tud valaki egy frankó hangtorzító progyt? Én egyszer már láttam egyet, de már tötölték. Elég rég volt. =( Olyasmi kéne, ami rögtön torzít, nem egy lementett cuccot.
← ElőzőOldal 2 / 2