Hangtorzító progy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Az e-mail címedet meg szívesen veszik a spamküldõ robotok.
Elõre is köszi
Nekem mg van ez a program: Voice Changer Software AV VCS ,csak sajnos nem tudom hogy lehetne vele tökéletes férfi hangot szerkeszteni, nem tudna ebbe valaki, valahogy segíteni? fontos lenne, sajan midnig érezhetõen gép hang,amit vissza ad légyszives aki tud segítsen elõre is köszönöm
Mégegyszer köszi.
Tudom hülyén hangzik a kérdés, de azért kérdezem meg mert hátha valammi figyelmesebb internet böngészõ személy rábukkant ilyesmire:
Egy olyan program érdekelne, ami egy adott hangot, mondjuk az enyémet átalakítja valamilyen módon valaki más pl. egy ismerõsöm hangjára.
Elõre is köszi, ha valaki tud segíteni!
Olvass vissza légy oly szives. Egy csomó megoldást mondtunk.
"Realtek alaplapi hangkártyákon: (Start menû/Beállítások/)Vezérlõpult/Sound Effect manager/Sound Effect fûlnél a Key értékén változtass. Hasonló effekt Sound Blaster Live/Audigy (meg más) kártyákon is találhatsz."
"Funnyvoice"
"Varázsszavak a Google számára: real time effect software, vagy real time pitch shifting software"
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=30053
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=27778
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=25049
"A Winamp nevü zenelejátszó szoftverhez van egy rakat "torzító". Lásd a Winamp oldalán a DSP Plugins résznél."
"SB LIVE-hoz adnak 1 ilyen progit, asszem valós idõben tesz rá effekteket."
"AV Voice Changer"
Illetve ajánlhatom még a hangszerkesztõ programok tömkelegét: Audacity, Wavosaur, Goldwave, Audition, Cool Edit (Pro), Sound Forge, Logic Audio,...
"E-mail cmedet pedig ne add meg. Erre vadásznak a spam-küldõ robotok."
Azt szeretném kérni tõletek hogy küldenétek e nekem egy hangtórzító progit vagy csak egy linket a [email protected] címemre?
Elõre is köszi!!!
2. Szerinted létezik bármi olyen alkalmazás ppc-re(WM5.0),amivel ugyancsak real time-ben lehet hangot torzítani telefonálás közben?
Akkor az lehet, hogy nem fog menni - az effektek minden kimenõ hangon hallatszanak.
Valószínüleg a mikrofon van bejelölve felvételi forrásként, így az MSN még a torzítás elõtti jelet küldi el.
Állítsd a felvételi forrást What U hear-re (Start menü/futtatásba írd be: sndvol32, majd Beállítások/Tulajdonságok menüpont Hangerõ beállítása felvételhez, majd a What U hear csatornát válaszd ki).
pl.Zeus hangom legyen de amit a túloldalon mondanak azt normálban halljam?Mert nállam sajnos a túloldalon rendes hangom van de nállam meg torzítja a másik fél hangját amikor bekapcsolom az effektet.
Fiatal korodra - már ha a nicknevedben szereplõ 1992-es szám a születési évedre utal - tekintettel még egyszer elmondom: olvass vissza pár hozzászólást.
1. Elmondtuk, hogy a mai hangkártyák képesek a bemenõ hang valós idejû (amint "bemegy" a hang, szinte azonnal "kijön" a torzított hang)torzítására. Például Realtek hangkártyákon a Start menü/Beállítások/Vezérlõpult/Sound Effect manager résznél található.
2. Ajánlottunk két valós idejû torzítóprogramot (Funnyvoice, és AV Voice Changer Software Diamond v4.0.54).
3. A Winamp nevü zenelejátszó szoftverhez van egy rakat "torzító". Lásd a Winamp oldalán a DSP Plugins résznél.
4. Ha valós idejü torzítást akarsz akkor Google segítségével keress rá a real time effect software, vagy real time pitch shifting software szóösszetételekre.
5. Ha nem valós idejü (azaz nem úgy, hogy belebeszélsz a mikrofonba, és a program szinte azonnal torzít a hangon) torzítást akarsz, akkior ajánlom figyelmedbe a hangszerkesztõ programokat. Audacity, Goldwave, Audition, Sound Forge, Wavelab.
6. Az alábbi oldalakat ajánlom figyelmedbe:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=30053
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=27778
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=25049
7. E-mail cmedet pedig ne add meg. Erre vadásznak a spam-küldõ robotok.
8. Ha a kérdésedre nem kapsz megfelelõ választ, akkor fejtsd ki bõvebben. Milyen torzítást szeretnél elérni, miért nem jók a felsorolt szoftverek, milyen célra kell...
Ajánlották a különbözõ hangkártyák által adott lehetõségeket (a Realtek chipek, és a Sound Blaster Live kártyák biztosan rendelkeznek valamilyen torzítási lehetõséggel); ajánlottam a Funnyvoice nevü programot;ajánlották az AV Voice Changer Software Diamond v4.0.54 szoftver warez változatát; illetve a Google számára is ajánlottam keresõszavakat: real time effect software, vagy real time pitch shifting software.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Vagy Funnyvoice szoftver (freeware).
Egyébként pedig a Google-nek varázsszavak: real time effect software, vagy real time pitch shifting software
Köszi!
Nem emlékszem a setupjára, de mintha lehetett volna választani, hogy full install, vagy drivers only. De csak a hangtorzítót biztos nem. Vegyél Live-ot.
vagy esetleg tudsz egy linket csak erröl a progiról?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
nem kell az egész pack
Az mindenestre biztos, hogy csak a torzított hang a büdös életben nem lesz Darth Vaderes, sátános, inkább olyasmi, mintha egy szar telefonvonal másik végérõl szólna. Darth Vaderhez vagy olyan mély orgánum, vagy pitch korrekció, bender szükséges.
\"Life is around you and in you.\"
MSI KT4 Ultra-BSR ( MS-6590 )
C-Media 8738MX 6-channel audio
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Creative Labs SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card
vagy
www.nyolcliteresfazék.com
😊
Ha L-A-S-S-A-N M-O-N-D-A-N-Á-M, mint Lendvai, akkor hazudnék!... :o) www.mars3696.hu
De nekem nagyon bejött a több (legalább 5) összetekert 90 fokos lefolyócsõtoldalék, vagy egy kb. méter hosszú "Bergmann"-csõ is (tudjátok, ez az a barna vacak, amiben a villanyvezetéket nyomatják a falkban). Ezekbe belebeszélsz, és el is felejted a digitális technikát... :o)
Vagy az is jó, ha elmész a Csodák Palotájába ( Váci u. eleje). Ott szokott elõadás lenni különbözõ fizikai kisérletekrõl. Én jelentkeztem, amikor mindenféle nem káros, de hangfrekvenciát moduláló gázokat lehetett belélegezni. Héliumtól Mikiegeres, tetraklór-flouridtól (azt hiszem, így hívták) meg rémséges óriás-hangom lett. Meghallod, összecsinálod magad. Ráadásul az utóbbi nehezebb a levegõnél, s nehéz kilélegezni, vagyis sokáig érzõdik a hatása.
Ha L-A-S-S-A-N M-O-N-D-A-N-Á-M, mint Lendvai, akkor hazudnék!... :o) www.mars3696.hu
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.