Kiadta cheat drivereit az ASUS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most jön az hogy minden kártyagyártó kiadja a hasonló driver-eit. Elég gusztustalan elõnyszerzési módszer az Asus-tól.
Uff
Uff
http://www.petitiononline.com/badasus/petition.html
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
ha a hír igaz (és nekem biz annak tûnik) akkor a gamerek (mert a csíterek azok nem gamerek) tehát a gamerek összefogásával az asus termékek nem megvásárlásával tönkre lehetne tenni az ilyen bandát
tudom, hogy ez már nem segítene az adott problémán, de a jövõre nézve intõ példa lehetne az ilyen #&@fej-eknek, hogy gondolják meg mit csinálnak a "tömeg" ellen, mert remélem, hogy azért sokkal több az olyan ember aki elítéli az ilyesmit, mint aki tényleg ki akarná használni ezeket a gusztustalan elõnyöket
tudom, hogy ez már nem segítene az adott problémán, de a jövõre nézve intõ példa lehetne az ilyen #&@fej-eknek, hogy gondolják meg mit csinálnak a "tömeg" ellen, mert remélem, hogy azért sokkal több az olyan ember aki elítéli az ilyesmit, mint aki tényleg ki akarná használni ezeket a gusztustalan elõnyöket
kacsa a hir 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
hol lehet letolteni... ? 😊)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
hát azok hüje asus
Tim Sweeney : "Egy rakás #&@fej! "
Tim Sweeney király gyerek 😊)
Ja és CS-ben úgy lehet csalni, ahogy az ember nem szégyell... (én totál szégyellem)
Pl. ha pirosra festeném a ct-k skinjét, elég könnyen meg lehetne õket látni. Vagy a falon átlátás ott is megvan. Illetve, az aimbot... nem folytatom, gusztustalan.
Tim Sweeney király gyerek 😊)
Ja és CS-ben úgy lehet csalni, ahogy az ember nem szégyell... (én totál szégyellem)
Pl. ha pirosra festeném a ct-k skinjét, elég könnyen meg lehetne õket látni. Vagy a falon átlátás ott is megvan. Illetve, az aimbot... nem folytatom, gusztustalan.
Hát, nem semmi! Rohadjon el az ASUS, hogy ilyet megcsinált! Valóban #&@fejek!
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu