30
  • Braveheart
    Csak most találtam rá a topicra :)
    Nálunk hetente 1X tuti elszáll az egész elektromos rendszer a koleszban, nem is csoda, 25 éve épült, akkor 40-50%ban volt használva a rendszer, ma 98-99%ban. Tegnap is megyek éjjel a folyosón, aztán elment minden világítás és nem volt nálam a telóm se hogy világítsak, hát érdekes volt :)
  • Dj Faustus #29
    "Csak azt nem tudom én tájékozatlan barom, hogy ez mi: "egy neon Miller Lite jelet""
    Kérlek szépen: ez. Eredetileg kocsmákba/bárokba való dekorációs/marketingcélú világítás.

Más: számolta már valaki összegészében mennyi is lenne az össz teljesítményfelvétel? Én igen erős túlzással kb. 4000-5000 W-ra saccolok.
  • lyzu
    "Csak azt nem tudom én tájékozatlan barom, hogy ez mi: "egy neon Miller Lite jelet""
    Miller a legjobb amcsi sör, nekem is a kedvencem :))
    és ez ijen neonos logó
  • Bith
    Amúgy LOL ez a cikk :)).
    Csak azt nem tudom én tájékozatlan barom, hogy ez mi: "egy neon Miller Lite jelet"
    Ez valami nyugi lámpa? Vagy mifene?
  • Bith
    Ewing
  • RoadkilleR78
    25 cucc 4 konnektorra? Nálam egy konnektorra 10 van dugva. Van egy hatos elosztó, meg még abban egy olyan T dugó amibe 5 lapos dugasz fér. :-) Lehet, hogy be kéne szereznem egy porraloltót? :-)

Vagy mifelénk olyan kib**ott jó hálózat van, nem úgy mint Texasban. Hiába az orosz ipar még nem sajnálta az anyagot. :-)
  • sanya_
    Ilyen veszély kicsiny hazángban nem hiszem, hogy fenyeget(Pl. minden diáknak mikrója, grillje + számítógépe van) Talán attól se kell félni, hogy a kollégiumokban szobánként mostanában önmüködő tűzoltórendszer lesz.
  • Laalee
    ez marha erdekes cikk volt...