4
TCP/IP bajom van koleszos netnél :-\\
 • Gab
  #4
  Üdv: szóval egy szimpla, valamilyen T-betűvel kezdődő kártya van a gépben és coax kábelen csatlakozik a gép. Új: édekes, de win2k alatt megy, de 98 alól továbbra sem =?

  Hibaüzenet nincs, nem tudom mit állíthattam be rosszúl, már megpróbáltam a protokollokat is újratelepíteni.. sajna sikertelenül. Egyéb: 1* már működött a progi, akkor kivettünk minden vackot az indítópultból és csekkoltam, hátha fut pl: fax menedzser ( mivel nálam ha az megy, akkor nemtok' netre lépni, bár ez korántsem fax.. ). További ötletek?
 • Bradock
  #3
  Milyen hibaüzenetet kapsz?
 • Mighty
  #2
  Nincs esteleg proxy a net és a géped között?
 • Gab
  #1
  Segítséget kérek a hozzá értőktől, íme a probléma:

  IE/Netscape indúl, csak éppen nem tudok velük Internetes címet betölteni. A gép egy koleszban van és nem sorosan kötve(most már, eddig abban volt). A TCP/IP protokollt felraktam, valamint a Microsoft Netware-t is. A TCP/IP -nél pár dolgot ki kellett tölteni, mint pl: WINS, DNS, stb. Ezek okésnak tűnnek, mégsem lehet netre lépni. A dolog már 1* működött, de holmi felhasználó (már próbáltuk a pwl fájlok törlésével az új felhasználót) eltávolítások után már nem :-\. Ötleteket várok, hogy mi lehet a gáz, mert részemről nincs. Esetleg talán a gép nevét kéne átkeresztelni(munkacsoportnak megadom, ami szükséges)? Vagy?

  Egyéb info: az iskolás szerverre MŰKÖDIK - ahogy bejelentkezem a gépbe, oda is betudok - a bejelentkezés, csak a netre nem.