4
TCP/IP bajom van koleszos netnél :-\\
  • Gab
    #4
    Üdv: szóval egy szimpla, valamilyen T-betűvel kezdődő kártya van a gépben és coax kábelen csatlakozik a gép. Új: édekes, de win2k alatt megy, de 98 alól továbbra sem =?

    Hibaüzenet nincs, nem tudom mit állíthattam be rosszúl, már megpróbáltam a protokollokat is újratelepíteni.. sajna sikertelenül. Egyéb: 1* már működött a progi, akkor kivettünk minden vackot az indítópultból és csekkoltam, hátha fut pl: fax menedzser ( mivel nálam ha az megy, akkor nemtok' netre lépni, bár ez korántsem fax.. ). További ötletek?
  • Bradock
    #3
    Milyen hibaüzenetet kapsz?
  • Mighty
    #2
    Nincs esteleg proxy a net és a géped között?
  • Gab
    #1
    Segítséget kérek a hozzá értőktől, íme a probléma:

    IE/Netscape indúl, csak éppen nem tudok velük Internetes címet betölteni. A gép egy koleszban van és nem sorosan kötve(most már, eddig abban volt). A TCP/IP protokollt felraktam, valamint a Microsoft Netware-t is. A TCP/IP -nél pár dolgot ki kellett tölteni, mint pl: WINS, DNS, stb. Ezek okésnak tűnnek, mégsem lehet netre lépni. A dolog már 1* működött, de holmi felhasználó (már próbáltuk a pwl fájlok törlésével az új felhasználót) eltávolítások után már nem :-\. Ötleteket várok, hogy mi lehet a gáz, mert részemről nincs. Esetleg talán a gép nevét kéne átkeresztelni(munkacsoportnak megadom, ami szükséges)? Vagy?

    Egyéb info: az iskolás szerverre MŰKÖDIK - ahogy bejelentkezem a gépbe, oda is betudok - a bejelentkezés, csak a netre nem.