9010

• iroszob
    ... I Go Crazy? I Guess We're Falling Out? Polar Bear? :)
    Akkor a rockosabb dalokat szereted, amiket többnyire Brian írt?
  • B0B0
    Függőség? Az jó! :) És mennyire ismered az nem annyira ismert dalokat? Nevermore? White Queen? Was It All Worth It?
  • Tigrisreka8
    Anyukám imádja a rockzenét, és kicsi korom óta azt hallom én is...sok Queent is :) Pár éve, mikor lett netem, utánanéztem pár számnak :) Találtam Queent is :) És egyre többe hallgattam :) Szerintem már függőség de nem zavar XD
  • larrylurex
    Tényleg mesélj!
  • B0B0
    Kíváncsi vagyok, hogy mi volt az, ami miatt a kedvenceddé vált. Elmeséled? :)
  • iroszob
    Szia,
    írj többet! :)
  • Tigrisreka8
    Hali!

Réka vagyok, 12 éves és imádom a Queent. :) Eddig is olvastam a fórumot, de csak most regisztráltam :)
  • iroszob
    Szombaton a Cosmos Rockin'-t hallottam a Petőfi rádióban. Ismerős volt, de kellett néhány másodperc míg rájöttem, honnan.
  • B0B0
    :)
  • larrylurex
    Valamelyik nap láttam egy fiatal magyar zenekar videoklipjét az egyik zenecsatornán. A gitáros egy Red Special replikával szerepelt. Ennél több pozitívumot sajnos nem tudok elmondani róluk.
    Témobilos tavasziszél akármi, Red Special a Viván... Büszkén jelentem, hogy a Queen kortárs mainstream.
  • B0B0
    Üdv! Jó rég jártál erre :)

Hát az az igazság, hogy egy jobb TV-rip minőség az, amiben jelenleg meg tudod szerezni, úgyhogy az alábbi adatok valószínüleg azt a divx-forrást takarják, amiben az emberek 90%-ának megvan. Elvileg létezik még az eredeti anyag is valahol (35mm-es film), tehát ez azon ritka Queen-koncertek egyike, amelynél van rá reális esély, hogy egyszer kijön HD-ben.
  • Breki33
    Hello

Tegnap volt a Story tv-n a Queen Varázslat magyarországi koncert

Milyen a legjobb minőség amiben ezt meg lehet szerezni?

Egy helyen látom így

==} Queen Live in Budapest (PAL) {==

== Queen Live in the Nepstadium, Budapest, Hungary ==

Filmed on the 27th of July 1986.

Queen is:
    John Deacon,
    Brian May
    Freddie Mercury
    Roger Taylor

== Track List ==

1 Intro
    2 One Vision
    3 Tie Your Mother Down
    4 In The Lap Of Gods
    5 Seven Seas Of Rhye
    6 Tear It Up
    7 It's A Kind Of Magic
    8 Under Pressure
    9 Who Wants To Live Forever
    10 I Want To Break Free
    11 Guitar Solo
    12 Now I'm Here
    13 Love Of My Life
    14 Tavasziszel
    15 Is This The World We Created
    16 Tutti Frutti
    17 Bohemian Rhapsody
    18 Hammer To Fall
    19 Crazy Little Thing Called Love
    20 Radio Ga Ga
    21 We Will Rock You
    22 Friends Will Be Friends
    23 We Are The Champions
    24 God Save The Queen

== Specifications ==
    Type: Laserdisc to DVD
    Source: Pal Laserdisc
    Encoder Used: CCE 2.70, 20 Pass
    Software Used: Virtual VCR, Creative Wavestudio, VirtualDub, Avisynth, CCE 2.70, DVDMaestro.
    Audio Format: Uncompressed Wave
    Creator: ???

• qwertrt
    Na majd jelentek, mert amint lesz pénzem, azt hiszem megveszem.
  • iroszob
    Szia! Erről nemrég volt szó, csak az tudna segíteni neked (Bobo szerint), akinek megvan a magyar kiadás. Nekem nincs, csak az angol nyelvű. Sok örömöt az új mániádhoz!

Qwertrt: annak idején olvasgattam külföldi fórumokon hogy dícsérték, de nem vettem még meg, a fordítást meg főleg nem tudom milyen.
  • ujmzu
    sziasztoook...nekem még csak most indul be a nagy queen mániám...és találtam egy filmet....freddie mercury-ről, the untold story-t....vki eltudná küldeni nekem a feliratot....vagy a linket??? nagyon köszönöm!!!!! t.barbi [email protected] ha vki elküldi ide küldje léci!!!
  • qwertrt
    Ismeri valaki a Freddie Mercury saját szavaival című könyvet? Tervezem, hogy megveszem.
  • iroszob
    Queen dalok "feldolgozásai" a heti angol slágerlistán:
    Somebody to love
    Under pressure (ez utóbbi csak erős idegzetűeknek)
  • larrylurex
    Az a furcsa, hogy a Bohém Rapszódiája esetében is arról volt szó, hogy a WWRY licenc túl drága, ezért csinálunk egy sajátot, ami nem ütközik az eredetivel. Ha az eredeti licencről lenne szó, akkor az mondjuk a Madáchban indulna, és hatalmas hype mellett itt lett volna Brian a bejelentésnél, Fókusz, Blikk stb. Ehhez képest a mohácsi művház (a kétség kívül jó hangú) Szomor Gyuriékkal elég fapados. Szerintem ez is egy saját produkció. A #8668 link alatti oldal egyébként már jóval többet mutat, mint pár nappal ezelőtt. A dizájntól mondjuk nekem egy kicsit "adibas"-érzésem van...
  • lampard99
    ez vagy kamu vagy tényleg meg vettél a licencet lehet hogy ez is oan lesz mint az Mj :D.
  • B0B0
    Figy, már a címért is jogdíj-köteles a dolog. Nem hinném, hogy az interneten reklámoznának egy ilyet, ha nem lenne legális.
  • larrylurex
    Hát ez elég bátor dolog lenne. A gatyájuk is rámegy, ha rájönnek odakinn.
  • iroszob
    És angolul vagy magyarul vajon?
    Mindenesetre van már honlapjuk. :)
  • B0B0
    Jó kérdés. Lehet, hogy magyarok előadják a musical valami butított verzióját???
  • iroszob
    WE WILL ROCK YOU élő QUEEN koncert-show

Kik ezek és mi ez, tudja valaki?
  • lampard99
    1 ev basszus:S De ö választotta ezt, melleseleg nekem azert IS nagy a szememben mert sose sajnaltatta magat és csak az utolso napon mondta el hogy meg AIDS es. Ezért is lett LEGENDA
  • B0B0
    Már többször kicseréltem a fájlokat, többet nem tudok tenni. Nincs rajta semmi vírus, lehet, hogy egyszer volt és azóta nem vettél le a jelzőt róla.
  • pipeppers
    Akárhányszor be akarok lépni az oldalra, kapok egy figyelmeztetést, hogy a queenkönyv uw hu nem biztonságos oldal. A Chrome-mal be se tudok lépni. Lehet, hogy meg kellene nézni, hogy mi a helyzet azzal az oldallal, mert látom, hogy a banner-ben van.
  • B0B0
    Igen, ez sajnos így van. Mellesleg tavaly az amerikai egészségügyi intézet levette a halálos betegségek listájáról az AIDS-et, mert annyira fejlettek lettek a gyógyszeres kezelések, hogy ma már gyakorlatilag bármeddig el lehet vele élni, ha vigyáz a beteg és rendszeresen eljár a kezelésekre.
  • larrylurex
    A HIV fertőzés még nem jelent AIDS betegséget. A vírus évekig "lappanghat", mielőtt aktívvá válik. Jim soha nem lett AIDS-es, bár legalább húsz éve HIV+ volt. A dolog másik része az, hogy az orvosi kutatások odáig jutottak, hogy HIV fertőzöttek várható élettartama már sok-sok évvel megnőtt, folyamatos gyógyszeres kezeléssel "ki lehet tolni" a lappangási időt. Volt egy interjú pár hónapja Roger-rel, aki olyat mondott, amibe belegondolni is elszomorító: "Ha Freddie kapott volna még egy évet, még ma is élne."
    Itt.
  • lampard99
    DE ha ugyan ugy AIDS es volt akkor Freddy hogy halhatott meg elöbb mint ő(gondolom egymastol kaptak el)?
  • B0B0
    Akkor összejött neki a jóból
  • larrylurex
    Tüdőrák...
  • B0B0
    Hát ő is AIDS-es volt, bár jó sokáig húzta, kb. 20 évig
  • lampard99
  • larrylurex
    Most olvastam, hogy január elsején meghalt Jim Hutton. RIP
  • B0B0
    Mert sosem volt top20-as dal.
  • lampard99
    ami jo az jo csak én azt nem értem hogy a Liar címü szám miért nincs benne egy Greatest-ben?
  • qwertrt
    Olyan friss, hogy ropog még: az Absolute Greatest dupla platina Angliában

http://www.bpi.co.uk/certifiedawards/search.aspx
  • B0B0
    Melyikhez kell felirat? A dokumentumfilmhez? (Lover Of Life) Mert ahhoz meg tudod szerezni Jones Nedved kollégától, akinek megvan az eredeti magyar kiadás.
  • lampard99
    az a baj hogy csak avi ban van fent és 0 felirat van hozzaa:S