9010
-
Nekem a tegnapi jobban tetszik -
Értetlen? Én? Hmmm...
Töltsd le a Queen In Nuce-t (torrent, rapidshare). -
Címe is változott:
Queen
A színpadon sok csillogás,
A színpad körül rengeteg fényhatás.
Végre feltűnik a királynő,
Mindenki tudja,hogy milyen király ő.
Felcsendül egy ismerős dallam,
Ott állok a színpad előtt,s nem bírom tűrtőztetni magam,
És felkiáltok:éljen!
Egy hajszál választ el,hogy a korlátot szét ne tépjem.
Kedvem lenne felmenni,
és együtt dalolni
a slágereket kedvencemmel,
Akit soha nem felejtek el.
Ez Ő,
A királynő.
Ez szerintem jobb lett. -
iroszob #6116 Döntsd el, hogy létezik-e. Többet nem mondok, tegnap is annyira értetlen voltál már. :)
Viszont a Step on me-t meg tudnád osztani velünk (Freddievel)?
Nekem tetszik, ahogy Staffel énekli ezeket a dalokat. -
Na most visszahallgattam, és így oszlik meg a Nuce:
1. I Can Hear Music - Freddie
2. Goin' Back - Freddie
3. Mad the Swine - Freddie
4. Earth - Staffel
5. April Lady - Staffel
6. Polar Bear - Staffel
7. Step On Me - Freddie!!
8. Blag - Staffel
9. Goin' Back remix - Freddie
Asszem azért emlékeztem rá, hogy mindet Freddie énekli, mert én csak a Step On Me-t hallgattam meg rajta. Tehát ha létezik 'Polar Bear' Freddie-féle változatban akkor az valóban kincs! :) -
Ne csináld már! Tessék ezt kipofozni! Nagyon jó elindulásnak -
Akkor vedd úgy, hogy nem szóltam amiatt! :) -
Vagy tudjátok mit,írok egy teljesen újat! -
Arra gondoltam abban a sorban,hogy a Queen-nek voltak rajongói és mindig is lesznek! -
Szerintem elrontottam,de van ennél sokkal jobb is.Igaz ugyan hogy az egy lánynak szól...:-) -
iroszob #6108 A Queen in nuce albumon nem Freddie énekli a Smile dalokat (hiába állítja Bobo ennek ellenkezőjét a #6073-ban). Szóval nem tudjuk, hogy van-e még más, hiszen a Polar Bear hivatalosan nem is jelent meg.
A Pre ordained albumot nem vettem meg. De előre bocsátom, hogy az ismeretlenül hangzó számokat nem Freddie énekli, ő a producere a daloknak. -
Hú! A többi Smile szám is megvan Freddie-vel? Egy Step on me-ra nagyon kíváncsi lennék! -
Köztudott, hogy Freddie magányos volt szerelmi téren, persze kérdés, hogy a szerző mire értette azt a sort! :)
Szóval költő úr? :) -
"Bobo, te csak idáig olvasd."
Ezt ne nekem írd, hanem annak a modiknak aki betéved ide! -
iroszob #6104 Elrontottam. újra -
iroszob #6103 "Így magánytól soha nem kellett félned." Szerintem ez nagyon is igaz, ha a rajongói szívekre gondolsz, ha ez van az előző sorban. De arról meg nem énekeltek, ezt tartalmilag még rendezni kéne.
Nekem nem tetszik a "kihoztál" szó, nem illik a Queen szóhoz, inkább a "csillogtál"-ra rímeljen, ha lehet.
...| Bobo, te csak idáig olvasd.
Queen (nem Smile) - Polar Bear -
"Így magánytól soha nem kellett félned."
Ezt a sort átírnám, mert nem igaz. A sorok szótagszámai nekem zavaróan különböznek (pl.: "voltál, míg voltál" helyett: míg a népek szívéből szóltál), amúgy tetszik. Eredeti ötlet! :) -
Nah,késznek még nem igen mondható,lehet lesz rajta javítás vagy bővítés.
A zene királynője
Sok örömöt okoztál,
Magadból rengeteget kihoztál.
A világon a legjobb voltál,
Voltál,míg voltál.
Énekeltél az univerzum hercegeiről,
De ugyanúgy a szerelmes szívekről.
A szívekről,melyek rajongtak érted,
Így magánytól soha nem kellett félned.
Szerettek,de ez nem csak egy év szerelem volt,
Ebből örökké tartó szeretet lett,mely még ma sem holt.
Véleményeteket várom:-) -
pipeppers #6100 Ne izélj, most nem tudok aludni, amíg nem olvasom :))) -
Nem hallottam róla, de most olvasom, hogy anno a Media Markt-ban lehetett kapni potom 2200Ft-ért. Neked megvan? -
iroszob #6098 Akkor erről lehet hogy még nem is tudsz: Queen - Pre ordained :-)
(Mondjuk ennek már tényleg magához a Queenhez nincs sok köze.) -
Igyekszem a legjobbat kihozni magamból.:-)A másik nagy kedvencemről,a The Doors-ról is fogok írni. -
Na erre nagyon kíváncsi leszek! :) Alig várjuk! -
Hát mondjuk ez szubjektív, hogy közismert-e. Természetesen az ismertsége nem vetekszik egy Radio Ga Ga-val, de azért mégiscsak a '80-as évek legkeresettebb Queen-bootlegén van rajta. Bár hozzáteszem, hogy én is csak tavaly óta tudok a létezéséről, igazából egy Queen honlapon akadtam rá az albumra a többi stúdióalbum között a legelsőként. Rögtön fel is hívtam a HQFC vezetőjét (Endre barátomat), hogy mi a fene, létezik egy Queen előtti stúdióalbum, amiről nem tudok??? :) Aztán ő "nyugtatott" meg, hogy "csak" egy bootleg. Szóval azt lehet mondani, hogy valamelyest ismert, de azért nagyon sokan nem tudnak róla. Afféle középút :) -
iroszob #6094 "Mi az érdekes a Freddie-s verzióban???"
Az hogy létezik. Legalábbis én azt hitem, hogy ritkaság. Egyébként ugyanolyan mint az összes többi Freddie által énekelt dal. :)
De ha közismert, nincs vele további célom. -
Készül egy versem a Queen-ről,ha kész lesz,majd felteszem ide:-)A címe már megvan:A zene királynője. -
Jó, ez edig tiszta, de nem értem mit akar a Freddie-s verzióval :) -
Szerintem iroszob arra gondol, hogy az eredeti Smile verziót ugye nem Freddie énekli, és van egy verzió, amit igen. -
Huhh, én most elvesztettem a fonalat. :)
Mi az érdekes a Freddie-s verzióban??? -
iroszob #6089 Erre mondtam, hogy hallgasd meg, ha már megvan. A Smile dalban "semmi" érdekes nincs, én arról beszélek, amiben Freddie énekel. Ha ez van azon a bootlegen, akkor mindent visszavonok. -
Ha a Polar Bear-re érted, akkor igen. Rajta van a Queen In Nuce-on. De mint mondtam már, maga a Queen In Nuce is egy bootleg. -
iroszob #6087 Legyen az, hogy ha rajta van a Queen in nuce albumon, akkor nem teszem fel, ha nincs akkor igen. Csak eltart egy ideig, míg megtalálom. -
Attól függ mit teszel fel rá. Ha egy pár fotót, amiket pl. te készíettél, az nem warez, de bármi olyat, ami jogdíjas akkor az. -
Szerintem a rapidshare is warez, nem? -
Persze, ha nem warez, bármit :) -
Nekem az albumról az April Lady a kedvencem! :) -
Meg is van. -
Ja, akkor csak tipp volt? -
nem tudjatok melyik az a szam aminek az a refrenje hogy: I got no time (ti-ti-ti-ta utemben), csaj is enekel benne...(nem queen) -
iroszob #6079 3-4 éve Tim Staffel megjelentette első szólóalbumát. Játszott rajta Brian, és talán még Roger is. És az Earth is rajta van.
Bobo, elkezdem keresni az archívumomban a Polar Beart Freddietől. Ha megtalálom, belinkelhetem ide, hogy hova töltöm fel?