QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Igen, ezt már láttam 😄

Legalább volt bátorsága kiállni! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Hát a dalok többségét Freddie és Brian írta. Több helyen írják, hogy a slágerek nagy részét Freddie írta, pedig pont a befutott dalokban oszlik inkább az arány négyük felé. Tény, hogy a legtöbb slágerbe Freddie vagy Brian besegített (lásd: Friends Will Be Friends, ahol John sokáig fûzte Freddie-t, hogy írják rá az õ nevére is). Komponálás terén egyértelmûen kiemelkedik Brian.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Ezért írtam, hogy szeritem 😉

qwertrt
Ugyanott találtam: link
Asszem megvan Mercury utóda :-)

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Ez hatalmas 😊)

grizzly21
egyébként a dallamokat ki találta ki általában? Freddie és Brian?

grizzly21
gyönyörû ez is! jo a hangja Briannek😊

De elõbb fel lett véve. Csak Brian elõbb kiadta a saját lemezén, utána jelent meg a Queen-nel.

Ezt az emlékkoncerten hallottam elõször Brian elõadásában.

oksi

McGrady
ez a csávó hihetetlen 😄
de kurvajól megcsinálták a zenét is alá, nagyon profi 😊

Kuss!-magyarázta.

grizzly21
hát ez nem semmi😊 bár jópár volt amit én nem ismertem, de akkor is tetszett😊

B0B0
Nagyon jóóó a srác! 😄DD Le is töltöttem 😊

Azért az sokat mondt, hogy ennyi stílus és elõadó kiparódizálásához nem véletlenül a BoRhapot választotta.

deacky
Ezt láttátok már ?

B0B0
Szavazás???

B0B0
Úgy látom ez egy saját video (nem hivatalos, rajongó által készített)

B0B0
Azért a Brian-es az eredeti, mert az jelent meg elõbb (szerintem ez az elsõ szempont) 😊

highlander15
Eddig melyik klip vezet a szavazásban?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

grizzly21
grizzly21
Az, hogy diplomája már mindenkinek van (ha jól tudom Briannek matematika és fizika tanári). 😊 Brian a doktori értekezését adta le a napokban, ami jóval nagyobb munka mint egy diplomamunka.

Too much love will killl you
Attól függ hogy definiáljuk azt hogy eredeti. A queenes verzió '88-ban lett felvéve, hamarabb mint Brian szólófelvétele.

grizzly21
ahh, ez nagyon szép szám! (Y)<#eljen>

B0B0
Ez az eredeti, a Queen-es verzió csak '95-ben jelent meg.

0ppika
Tudom hogy nem én jövök, de ezt nem is azért rakom be ...
láttátok már ezt?
Imádom az eredeti számot, de ez sem rossz ...

http://epica.nl

B0B0
Nekem mindig az a kép jut eszembe, amikor Connor Header-t viszi fel a hegyoldalon :I

-Én szerelmem. Én férjem. Sosem értettem...
-Mit, szerelmem?
-Miért mardtál veled mindig.
-Mert most is ugyanúgy szeretlek, mint amikor megismertelek!

-Ne nézz rám Connor! Hadd haljak meg békében! Hol vagyunk?
-A skót felvidéken. Szaladunk fel a hegyoldalon. Rajtad van a bekecsed. És a csizmád amit én csináltam neked. Jó éjszakát, szerelmem!

A film egyik legszebb része

B0B0
Tied a jövõ hét csütörtök!

B0B0
Nem tudom, mi ezzel a baj?

highlander15
Szerintem ez a legjobb!
Ma van a napom,remélem nektek is ugyanúgy tetszik mint nekem!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Még egyszer: link
Én tisztességesen megtanultam linkelni, nem tehetek róla hogy a fórum nem túl intelligens, és nem ismeri fel a tag-eket. 😊

Kérdés: a Danubius rádiónál van valakinek felsõfokú végzettsége?
http://www.danubius.hu/zene/126900
Csak egy szót fordítottak félre, de így egész más jelentése van a cikknek.

Én is megvagyok 😊
Nem nagyon szoktam bújni a YouTube-ot, de megvan a videóm; ami szintúgy nem annyira exkluzív, de nekem tetszik 😊

B0B0
Oks, elõttevalónap szólunk! 😊

B0B0
Akkor legyen a tied a jövõ szerda! 😊

0ppika
itt vagyok, figyelek, majd teszek ha eljön az ideje 😊

http://epica.nl

McGrady
oké 😊 csak szóljatok majd még rám, el ne felejtsem 😄

Kuss!-magyarázta.

B0B0
A lényeg, hogy téged tükrözzön! Tied a jövõ hét kedd!

McGrady
én linkelhetek, ha gondoljátok, de nem hiszem hogy túl exkluzív lesz, nem ismerek nyalánkságokat :-)

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Nah, ma én ismegtaláltam a videóm! 😊

Apropó! Hol vannak a többiek! Õk mikor linkelnek??? NonsenS, Pipeppers, Vasmacs, McGrady, Larrylurex, 0ppika!!!

B0B0
Freddie a csúúúúcs!!!! A kamera sem bírja követni! 😊

qwertrt

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Kíváncsian várjuk Qwertrt-ét! 😊

deacky
Jó választás!

B0B0
hi

vasmacs
re

nem lány

B0B0
Én nem láttam, de nem is csoda, hisz top20-as sem volt.

qwertrt
Jó választás, alapvetõen torokszorító videó, de engem mindig jókedvre derített régen, mikor sok problémám volt :-)

qwertrt
Az szerepel a listán?

B0B0
Kedd: Qwertrt
Szerda: Highlander
Csütörtök: Jones Nedved
Péntek: Deacky

Jövõ hét hétfõ meg akkor ÉN! 😊

B0B0
Ém anno megszereztem a Freddie Mercury Video Collection címû videoklip összeállítást (sajna azóta a CD, amin volt, tönkre ment 😞) és ezt volt rajta a kedvencem. Nagyon jó a montázs. Nagyon jó a dal. Sajnos az idei Singer of Songs DVD-re nem ezut a verziót rakták rá 😞

Egyszóval:
Kiválló választás Griz' <#eljen>

grizzly21
nah, akkor én ezzel kezdeném - valaki innen linkelte be elõször amikor láttam, de nagyon tetszett, mert akkor láttam elõször:
In my defence