QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Ez a második volt! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ja, ez az elsõ 😊
Akkor nem is voltam jelen 😄

Most sikerült 😊))
Nem is volt olyan régen.

Mondtam már, hogy nem tudok számra ugrani? 😞

B0B0
Mindenki nézze meg a #1186-ot (amindenit, de rég volt 😊), ebbõl sejtitek majd, hogy hamarosan mi következik! 😊

Egyenlõre csak ennyit!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Pont ma gondoltam, hogy írjak-e neked mélt! 😄

Na, már ultizni is tudtok 😄 😛

grizzly21
4! 😊

vasmacs
Jim Carrey nem normális :-DD Thx a videt :-) És BUÉK nektek ia, így laza egy hét késéssel :-)) De ha belegondoltok ezt az évet pont egy évig lehetne ünnepelni (nem is értem, hogy miért csak az elsõ pár napban tesszük ezt :-P), úh ahhoz képest nem is vagyok olyan rossz :-))

nem lány

Én is itt vagyok... <#wave><#vigyor3>
B0B0
Sebaj, csak nem unjuk meg ennyi után egymás képét! 😄

grizzly21
helyes!😊 Akkor ez mar 3 ember Boboval+velem
(mondjuk pont mi vagyunk akik mar talalkoztunk amugyis😊)

grizzly21
koszi! vegre valaki eszreveszi😊)) (csak viccel)

Jones Nedved
De itt vagyok ÉN kezdetnek <#wave>

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

Jones Nedved
Szerintem kedve mindenkinek lenne, csakhogy ezt akarni is kell és némi energiát áldozni rá. Szerintem mindenki csak gazdagodna, ha "befektetne" 😊

😊)
Vicces vagy.

grizzly21
en szervezni?😊 hat nem vagyok egy nagy szervezo, de hogyha beirja ide akinek lenne kedve es ideje valamelyik este e honapban, es osszejonne egy viszonylag jo letszam abbol mar el lehetne indulni.

B0B0
Hát ha te meg tudod szervezni. Én már többször próbáltam, de 1-2 ember kivételével senki sem volt rá fogékony <#nemtudom>

B0B0
Nem ezzel volt a gondom 😊

grizzly21
nekem meg van egy vizsgam emiatt kicsit huzos lett volna a dolog, de a kovetkezore mar mindenkepp..
vagy lehetne forumos sorozes/+pizzazas is

Queen+PR turné. Így jobb? 😊
Viszont így muszáj még elõtte megjelentetni egy albumot. 😊

B0B0
Felemás érzések...

Ági89

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

Ági89
Lesz Queen turné 2008 szeptemberétõl!!!!!!!!!!!! 😄 Brian mondta 😛<#vigyor><#vigyor2>

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

B0B0
És amint látom jó sokáig tartott 😊

Sajnálom, hogy nem jöttetek, nagyon jót beszélgettünk.. no, mindegy...<#dumcsi>
Jah.. igen, bocsi, nekem már ez annyira egyértelmû.. <#vigyor>
Õ egy Sztár az én szememben..
B0B0
Andrásfay Endre, a klubvezetõ

grizzly21
ki az a Bandus ? 😊

www.rockrandevu.hu <#rolleyes>
😊 Holnap a Randi sörözõ részlegében beszélgetés lesz Bandussal.. 😊 Gondoltam szólok.. lesznek a minket érintõ témák.. <#wink> Nem tudom, hogy mennyire számít buli jellegûnek a dolog, de... én ott leszek.. egy darabig.. <#papakacsint>
B0B0
Jah, akkor tényleg egyre gondolunk. Én sem hinném, hogy interjúk vannak benne 😊

Nedvedre:
nemm biztos, hogy csak alapinfók vannak benne, arra pont a hivatalos filmek vannak, ebben leht, hogy fõként csak nyalánkságok vannak 😊

Félreérted. Nyilván a Queenrõl szól, különben nem ez lenne a címe. Csak nem a szokásos módon, hogy kronológiailag végigveszik a fõbb eseményeket. Hanem a helyszínek kapcsán mondanak pár érdekességet, erre utal, hogy ugyanaz a csapat készítette a filmet, mint akik utifilmeket is csinálnak.
Ebbõl a szempontból érdekes, én erre gondolok, de biztos csak akkor, ha látnám, de szerintem nem veszem meg.

Jones Nedved
Valószínnûleg a pénzügyek miatt (nem csoda, hiszen magyar)nem lehet a film túlságosan igényes, errõl árulkodik a jogdíjakkal járó zene nélkülözése is. Attól függetlenül lehet értékes és érdekes, bár szerintem nekünk túl sok érdekességgel nem szolgálhat. Annyi dokumentumfilmet letölteni a netrül is külföldi nyelveken. Valószínû, hogy ez e film sem használ majd "eddig még sosem bemutatott" felvételeket. Visont önmagában is nagy szó, hogy magyar[/]. Növelheti a Queen hazai rajongóinak táborát! Az viszonyt tényleg nagyot csorbít rajta, hogy nincs benne zene...

B0B0
Hát igen. 😊 Nem csodálom, hogy azóta nem voltál, az is eléggé lagymatagra sikeredett.

B0B0
Akkor miért írja a fekete részen, hogy a tagok életébõl kiemeli az érdekességeket, alatta pedig, hogy emléket állít az együttesnek???

grizzly21
hat igen..az en korosztalyomban sem a queen a favorit, en eddig csak egyszer voltam Boboekkal, de igyekszem majd a jovoben..

Igen, a HQFC-re gondoltam.... csak azért kérdeztem, mert ezen a nyáron lesz egy pár.. FONTOS esemény, és.. talán segítene "összerázni" a csapatot. Amikor a 25. évfordulót ünnepeltük nagyon rossz volt hallani, hogy milyen volt 20 éve egy Queen-es buli és milyen manapság.. persze most is nagyon jó, de nem érzem igazságosnak, hogy csak azért mert rossz idõben születtem (jóval késõbb mint kellett volna 😊 ) nem lehetek részese olyan összejöveteleknek, mint a régiek.. <#szomoru1>
A tok hátlapján ezt írják:
"A dokumentumfilmben nem hallható zene a Queentõl,..."
Akkor aligha az együttest mutatja be. 😊

B0B0
Szerintem inkább egy együttest bemutató dokfilm

Ezzel a kiadvánnyal ma találkoztam. A hátlapot megnézve, nem kaptam kedvet, hogy megvegyem. Bár ha jól értem, az együtteshez kapcsolódó helyszíneket mutatják be, hasonló módon mint pl. Párizs nevezetességeit, akár érdekes is lehet.

B0B0
A Thank God It's Christmas 9. lett tavaly a Sky Radio karácsonyi dalainak Top 50-es listáján:

1 All I Want For Christmas - Mariah Carey
2 Last Christmas - WHAM!
3 Do They Know It's Christmas - Band Aid
4 Driving Home For Christmas - Chris Rea
5 Happy Xmas (War Is Over) - John Lennon
6 Christmas Time - Bryan Adams
7 Do You Hear What I Hear - Whitney Houston
8 The Most Wonderful Time - Andy Williams
9 Thank God It's Christmas - Queen
10 Sleigh Ride - Ronettes

(csodálom, hogy a Last Christmas csak 2. lett 😄)

B0B0
Sure 😊

grizzly21
ja akkor ez a hungarian queen fan club ?

B0B0
Mint írtam, dec27-én volt fennállásának 25 évefordulója és így a legrégebbi magyarországi zenei fanklub!

grizzly21
volt olyan hogy queen klub?😊

B0B0
Mit jelent nálad a "széles sztereo hangzás"??

highlander15
Nem rossz ötlet,már lenne egy tag:-)Hallottátok már a Princes of the Universe-et széles sztereó hangzásban?Walkmanmobilomom meghallgattam úgy is,nagyon tud szakítani!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Mit szólnátok, ha közös Erõvel s hatalmas lendülettel újra "életre keltenénk" a Queen klubbot? <#awink>
Ági89
köszi a bókokat, igyekszem 😊