QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem meg pont a Teo Torriate az a szám, ami hallgatása közben, mindig... <#rinya>
Érdekes, hogy mennyire másként 6nak ránk a számok... Szerintem rossz hangulat esetén az I Want To Break Free a legjobb... mert... olyankor én is mindig ki akarok törni, de keményen... <#boxer>
grizzly21
kicsit rosszul fogalmaztam😊 szoval ezek nagyon eltalaljak olyankor a hangulatomat, es vannak olyan reszei amik pedig erot adnak.

Hát ha én az In my defence-t hallgatnám, ha magam alatt vagyok, abba se hagynám a bõgést.
Én olyankor a Teo Torriate-t hallgatom.

😄
Szerintem hosszúval jobban néz ki 😊

grizzly21
Hat, az In my defence meg a bohRap mindig erot ad, amikor kicsit lenn vagyok😊 nem is tudom mi lenne velem a queen nelkul

vasmacs
LOL! 😄

nem lány

Van egy kép, Brian 10-12 éves lehet, rövid hajjal, anyukájával a strandon.

Jó, hát ilyet én is tudok csinálni.... <#crazya>
grizzly21
ezen a kepen hol van?😄
najo..vaaaaa😄 hat, en nem ismertem volna meg

B0B0
Nesze! 😄

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

grizzly21
levagatta? kepet!😊

... én pedig, hogy az építõ jellegû hozzászólásokkal járuljak hozzá a fórumhoz... Jajaaaaannnnyira cuki a Bráájen rövid haaajjjjaal ááááá!!! <#whatever><#circling><#vigyor3>
B0B0
A Smile-os képek közt akad olyan, amin rövid a haja. De azóta csak nõtt (az utóbbi években meg ritkult)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

vasmacs
Hét=Hát

nem lány

vasmacs
Hét, nem az én színvilágom... :-) De az a srác egész jófejnek tûnik a képen :-))
Egyébként Briannak mikor volt utoljára rövid haja (hogy ilyen építõ jellegû kérdésekkel is hozzájáruljak a fórumhoz :-P:-)? Mert én csak ezt a képet ismerem, ami ha jól tudom, 1964-ben készült.
http://spazioinwind.libero.it/simonege/BM/img/bio/1984.jpg

nem lány

B0B0

B0B0
Igazolom! 😊

vasmacs
Eddig se hetente, inkább 2-3 havonta tértem be az utóbbi idõben... :-PP :-)
Na de emlékezz vissza, a szavazások alatt kb. minden nap itt voltam ;-)

nem lány

B0B0
De akkor nem hetenként kõ betérni ám ide! 😉

vasmacs
Yeah baby, yeah! <#smile><#worship>

nem lány

deacky
Szuper!!!

B0B0
Akkor nyugi, addig még nem fog elkezdõdni 😊

McGrady
jövõ vasárnap már itthon vagyok

Kuss!-magyarázta.

B0B0
😄DD

Ezek éltünk napjai (Jó társaság) 😊

BOBO, elállítod a lélegzetemet. 😄

qwertrt
Várom 😊

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Mikor jössz haza?

Jones Nedved
<#heureka><#eljen>

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

Jones Nedved
Talán hihetetlen....de én a DALSZAVAZÁSra is szerettem volna reagálni, legalább azzal a második tapsikolós figurával...de hát megin'csak félrement a kattintás vaze'

Jones Nedved
<#taps><#eljen>

Jones Nedved
<#taps>

McGrady
hehe, hát ez jó :-) megint akkor lesz szavazás, amikor nem vagyok itthon :-)

Kuss!-magyarázta.

B0B0
2 éve igen sok bírálat érte a nagy dalszavazásnál azt, hogy össze kellett rakni egy 20-as listát, úgyhogy a legutóbbi (véleményem szerint bírálatmentes) szavazásnál alkalmazott módszert fogjuk használni, csak jóval nagyobb volumenben!

Akkor tehát még a héten kiírom a 2. NAGY DALSZAVAZÁSt!

Jaja! Queen klubb volt, van és lesz! <#wink>
B0B0
Köszi! 😊

B0B0
A Queen klub örök.

Honlap:

http://www.hqfc.hu

qwertrt
Egyáltalán nem volt értelmetlen a mondat, én elsõre megértettem.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

És mirõl volt szó, megmarad a klub? Lesz a közeljövõben hivatalos Queen klub honlap?

Akkor is értelmetlen az a magyar mondat, amit írtál. 😊

Egyébként a 90. hely azt jelenti, hogy kevesebb mint 2500 példányt vettek belõle, az nem sok (ezt itt olvastam), de jövõ héten jobb lesz.

B0B0
Amikor írtam, még az volt az info, hogy NEM lehet kapni...

Ez hülyeség. A mondat így lenne helyes:
Nem véletlen, hogy letöltik, ha nem lehet kapni.
Vagy:
Nem véletlen, hogy nem veszik, ha le lehet tölteni ingyen.
De annak, amit írtál nem sok értelmét látom.

A queenonline fórumán.

qwertrt
Én speciel nem hallottam még rádióban, bár itt csak Sláger fogható. Igazán nyomhatnának egy Queen akkor és Mostot 😊

Azt hol olvastad, hogy rossz terjesztése volt?

Megjelent kislemezen!
Logisztikai vagy tudom is én milyen problémák (érdektelenség?) miatt csak néhány helyen lehetett kapni, ott is ki kellett kaparni a napi szemét (ne várjatok mai együttesneveket, nem tudok mondani) alól, mert nem volt figyelemfelkeltõen kirakva. És ennél jóval gyengébb dalokat is játsszanak a rádiók.

Mindenki karácsony elé idõzíti a megjelentetéseket, az ünnepek utáni héten nagyon gyér a lemezeladás. Az ok, hogy te vagy én megvesszük, de a sikertelenség miatt kevesebb koncert lesz, meg elmegy a kedvük az albumon való munkától, az nem lenne jó.

qwertrt
Lehet vote-olni 😄
http://votenumber1.com/

qwertrt
Én nagyon örülök. Egy veterán együttestõl ez jó. Pláne a százezres online letöltés után 😊

B0B0
Nem véletlen, hogy nem lehet kapni, miután ingyen le lehetett tölteni...

De ott van a 100-as listán! Van aki fel se kerül oda. Meg hát szerintem még sokunknak meg kell barátkozni ezzel a +-szal. Az, hogy nem lehet kapni a lemezt elég hátrányt, de biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül, aki elmegy mellette, mert Brian és Roger neve nem elég neki, a másik kettõ is kéne... Szóval még barátkozni kell a dologgal. Valószínûleg nekem nem fog sikerülni 😞

Hmmm. Remélem nem veszi el a srácok kedvét, hogy a KYA óta soha ilyen rosszul nem szerepelt Queen kislemez a
slágerlistákon (az most más kérdés, hogy ez mit tükröz).
90. helyen nyitott a SINT, még a 30 éves Don't stop me now is megelõzi. 😊
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azt olvastam, szinte sehol nem lehet kapni a kislemezt.

Ja, már látom, akkor jöttem közétek, csak visszafele nem engedett lépegetni.