QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes, hogy mennyire másként 6nak ránk a számok... Szerintem rossz hangulat esetén az I Want To Break Free a legjobb... mert... olyankor én is mindig ki akarok törni, de keményen... <#boxer>#boxer>
Én olyankor a Teo Torriate-t hallgatom.
Szerintem hosszúval jobban néz ki 😊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Egyébként Briannak mikor volt utoljára rövid haja (hogy ilyen építõ jellegû kérdésekkel is hozzájáruljak a fórumhoz :-P:-)? Mert én csak ezt a képet ismerem, ami ha jól tudom, 1964-ben készült.
http://spazioinwind.libero.it/simonege/BM/img/bio/1984.jpg
nem lány
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Na de emlékezz vissza, a szavazások alatt kb. minden nap itt voltam ;-)
nem lány
Ezek éltünk napjai (Jó társaság) 😊
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo
Akkor tehát még a héten kiírom a 2. NAGY DALSZAVAZÁSt!
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Egyébként a 90. hely azt jelenti, hogy kevesebb mint 2500 példányt vettek belõle, az nem sok (ezt itt olvastam), de jövõ héten jobb lesz.
Nem véletlen, hogy letöltik, ha nem lehet kapni.
Vagy:
Nem véletlen, hogy nem veszik, ha le lehet tölteni ingyen.
De annak, amit írtál nem sok értelmét látom.
Azt hol olvastad, hogy rossz terjesztése volt?
Logisztikai vagy tudom is én milyen problémák (érdektelenség?) miatt csak néhány helyen lehetett kapni, ott is ki kellett kaparni a napi szemét (ne várjatok mai együttesneveket, nem tudok mondani) alól, mert nem volt figyelemfelkeltõen kirakva. És ennél jóval gyengébb dalokat is játsszanak a rádiók.
Mindenki karácsony elé idõzíti a megjelentetéseket, az ünnepek utáni héten nagyon gyér a lemezeladás. Az ok, hogy te vagy én megvesszük, de a sikertelenség miatt kevesebb koncert lesz, meg elmegy a kedvük az albumon való munkától, az nem lenne jó.
http://votenumber1.com/
slágerlistákon (az most más kérdés, hogy ez mit tükröz).
90. helyen nyitott a SINT, még a 30 éves Don't stop me now is megelõzi. 😊
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azt olvastam, szinte sehol nem lehet kapni a kislemezt.