9010

• Jones Nedved
    7. Jesus
    8. Was It All Worth It

Hajrá németek!
  • qwertrt
    Amúgy nekem nagy tippem van a nyertes számra, ami egy bomba sláger, de most még csak alattomosan a lista alján szerepel, nyilván mindenki listájának az élbolyábn van, és a végén robban. Csak spoilerben írom, ne befolyásoljon, de ha vége a szavazásnak, nézzétek meg:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha esetleg pillanatnyi gyengeségetekben kijelölitek a szöveget, akkor sincs baj, mert konkrétan nem írom le a címet. Az #572 hozzászólásban van egy lista, a 11. számra gondoltam. Most még meggondolhatod magad, hogy meg akarod-e nézni!
  • qwertrt
    7. Friends Will Be Friends - a legjobb szám a Magic albumról, a klasszikus Queen egyik leggyönyörűbb száma, a legszebb részek, mikor kiéneklik a refrént, a három énekes hangja olyan jól összepasszol, hogy beleborzongok.
    8. Innuendo - szép kis spanyolos beütésű szám, az Innuendo legjobbja. Nem véletlen, hogy Robert Plant is felfigyelt rá. A dallamos főrefrén pedig borzongás. (Az az, ugya, ami a Bllentines reklámban elhangzott).
  • qwertrt
    Ha nincs fenn a listán, az tényleg gyalázat...
  • vasmacs
    7. White Queen
    8. Somebody To Love
  • pipeppers
    Ja, a szavazást el is felejtettem. A mai adag:
    7. My melancholy blues
    8. Lap of the gods revisted...
  • pipeppers
    Szerinten klassz lett a főbanner.

A kis gyöngyszemekről csak annyit, hogy mivel annak idején elég sokat nyomatták a nagyobb slágereket, és egyiket-másikat még ma is, ha hazamegyek és berakom a lemezt, nem biztos, hogy a Boh Rhap-ra vágyom. És ebbe a listába olyan számokat írtam, amit sokszor hallgatok, mert valószínűleg az tetszik jobban. Elég nyakatekert érvelés, tudom, de a Boh Rhaps nekem sincs benn. Ez a szám valójában a vokál miatt különleges, de még sosem hallotam volna senkit, összehasonlítani a Propet's song-gal. Lehet, hogy gyalázat, de nekem jobban tetszik. Persze ez nem azt jelenti, hogy a Boh Rhaps-t ne szeretném. Egyetlen olyan Queen szám van, amit nem szeretek, de azért nem szoktam azt sem átugrani.
  • 0ppika
    7. Killer Queen
    8. I Want te Break Free
  • B0B0
    ÁÁ szerintem ne feszítsük túl a húrt :)
  • zakika
    most az lesz, hogy jonnek a nagyon slagerek (ahogy a sajat listamat latom) es tobb pontal felugranak egyenes a lista tetejere mert sok pontot kapnak es a mostani elsok lecsusznak eleg szepen.
    Szerintem meg azt meg lehetne csinalni hogy az elso negyet egyesevel beirni. akkor irgi lenne (mit szolsz hozza BOBO?)
  • B0B0
    Kicseréltem a főbannert. Ha nem tetszik akkor visszarakhatom
  • B0B0
    A Bring Back...-re:
    Kedvencem a jazzes, ragtime-os Queen:
    Bring Back That Leroy Brown
    Seaside Rendezvous
    Millionaire Waltz
    Dreamer's Ball
    ...
  • qwertrt
    ÁÁÁ, látom változk a lista. A Rapszódia előretör. Az AOBTD azért ennyire nem jó...
  • qwertrt
    Az összesítettben? Háát, legyen igazad...
    De ahogy nézem, a nagy zenék háttérbe szorultak, előretörtek az ismeretlen kis gyöngyszemek (pl. Bring Back... amit nem értek, hogy juthatott ilyen magasra). Remélem a szavazás végül nem arról fog szólni, hogy ki szavazza a legextrémebb, legunalmasabb számot a lista elejére, bizonyítván, hogy ő nem slágermániás, hanem inteligensen hallgat zenét.
    Persze megint más tészta a BohRhap, mert az a sznob intellektuelleknek is megfelel, nem ok nélkül.
  • B0B0
    Ott is lesz szerintem az első négyben
  • qwertrt
    Nem csoda, azt gondoltuk, hogy a listák elején fog szerepelni
  • B0B0
    Itten egy megpuszlott topic
  • B0B0
    Csak most nézem! A Barcelona nem QUEEN dal!!!
  • B0B0
    Azé szép lassan kezdenek megjelenni a BoRhap-os szavazatok. Lassan lassan kúszik fel a listán :)
  • McGrady
    :O
    kicsit meglepett :)
  • CodeRed
    7. We Will Rock You
    8. Bohemian Rapsody
  • McGrady
    7.Play the game
    8.Bicycle race
  • qwertrt
    Nem hiszem.
  • B0B0
    Jah. Akkor bocs
  • qwertrt
    Félreértettél, Blondie és Kim Wilde sztem is new wave-sek, ők okoztákj az említett mammutok halálát... (Zep, The Who)
  • B0B0
    Meg kéne tárgyalni, hogy mi legyen a bannerrel. Mert három kép és egy aktuális szavazás eredménye nem nagyon fog már elférni. Vagy a felső bannert, vagy a Save Me-s bannert kell törölni.

Ígyis ha bejönne ide egy modi, hülyét kapna asszem
  • B0B0
    Egyébként csak információként mondom, hogy 10 ember szavaz
  • B0B0
    Csöppet :)
  • zakika
    latom kicsit megvaltozot a sorrend
  • B0B0
    Ezt le lehet valahogy tölteni?
  • B0B0
    Tévedsz ama téren, hogy a Blondie 70-es évekbeli rock mammutzenekar volt. Ők voltak a new-wave legsikeresebb képviselői és miután az irányzat továbbfejlődött és kiteljesedett a 80-as években ők úttörőkként vonultak vissza. De az tényleg igaz, hogy a slágereiken kívül a többi daluk nem üti meg a szintet
  • B0B0
    Mai porció:

7. Bring Back That Leroy Brown
    8. You Take My Breath Away
  • B0B0
    Hát igen. Az lesz a legizgalmasabb rész! De már nincs messze a péntek! :)

Mindenesetere az élboly már most nagyon diffundálódik és ne felejtsd, hiába első az első, a második csak két ponttal kap kevesebbet. Sőt! A ma beírt dalok is már 10-11 pontot érnek ami nagyon sok már! :)
  • qwertrt
    sz4abolcs, nem személyes, de tényleg befolyásolhatja a szavazókat.

Hallgaton az 1978-1983 közötti new wave előadókat b(ugye a Queen is kacérkodott ezzel a műfajjal, tkp. behódolt neki, így nem bukott el, mint a hasonló kaliberű, 70-es évekbeli mammutzenekarok) pl. Blondie, Kim Wilde stb.
    Jók a zenék, de két fontos különbséget lehet felfedezni:
    1. A Queen zenéje 30-35 évvel később is hallgathatóbb, míg amazok valahogy cikis 80-as fellinget árasztanak.
    2. A másik különbség, hogy amíg a Queenek meg lehetett hallghatni a slágerei mellett az egész albumukat, addig a fent említet előadóktól nem tudom mit várhatunk e téren (csak sejtés: monoton, az aktuális slágert idéző zene, nyoma sincs változatosságnak).
  • B0B0
    Na akkor most már be vagy szinkronizálva te is! :)
  • B0B0
    Nem kötelező elolvasni! De kitörlöm, nehogy átélje mégvalaki eme nagy kínokat :)
  • qwertrt
    Hihihi - nem értetted hogy értem a befolyásolást?
    Igen, úgy értem, hogy ha tudat alatt is, de ha elolvasom biztosan befolyásolna. Te kis megélhetési pszichológiai bűnöző!
  • sz4bolcs
    ja értem már, mindegy, ha csak az enyémet tudjátok, addig nem befolyásol. :P
  • sz4bolcs
    Bocsiii, nem tudom, hogy kell spoilerbe írni :( A szavazás végeredményét ugyan befolyásolom, de nem ez a lényeg?
  • qwertrt
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a szemeeeeem
    Legalább spoilerrel rktad volna fel, nem gondolod, hogy így meg nem engedhető módon befolyásolod a szavazást????
    Ami engem illett, el sem olvasom, csak a szavazás végén...