9010
-
#1390 7. Jesus
8. Was It All Worth It
Hajrá németek! -
#1389 Amúgy nekem nagy tippem van a nyertes számra, ami egy bomba sláger, de most még csak alattomosan a lista alján szerepel, nyilván mindenki listájának az élbolyábn van, és a végén robban. Csak spoilerben írom, ne befolyásoljon, de ha vége a szavazásnak, nézzétek meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha esetleg pillanatnyi gyengeségetekben kijelölitek a szöveget, akkor sincs baj, mert konkrétan nem írom le a címet. Az #572 hozzászólásban van egy lista, a 11. számra gondoltam. Most még meggondolhatod magad, hogy meg akarod-e nézni! -
#1388 7. Friends Will Be Friends - a legjobb szám a Magic albumról, a klasszikus Queen egyik leggyönyörűbb száma, a legszebb részek, mikor kiéneklik a refrént, a három énekes hangja olyan jól összepasszol, hogy beleborzongok.
8. Innuendo - szép kis spanyolos beütésű szám, az Innuendo legjobbja. Nem véletlen, hogy Robert Plant is felfigyelt rá. A dallamos főrefrén pedig borzongás. (Az az, ugya, ami a Bllentines reklámban elhangzott). -
#1387 Ha nincs fenn a listán, az tényleg gyalázat... -
#1386 7. White Queen
8. Somebody To Love -
pipeppers #1385 Ja, a szavazást el is felejtettem. A mai adag:
7. My melancholy blues
8. Lap of the gods revisted... -
pipeppers #1384 Szerinten klassz lett a főbanner.
A kis gyöngyszemekről csak annyit, hogy mivel annak idején elég sokat nyomatták a nagyobb slágereket, és egyiket-másikat még ma is, ha hazamegyek és berakom a lemezt, nem biztos, hogy a Boh Rhap-ra vágyom. És ebbe a listába olyan számokat írtam, amit sokszor hallgatok, mert valószínűleg az tetszik jobban. Elég nyakatekert érvelés, tudom, de a Boh Rhaps nekem sincs benn. Ez a szám valójában a vokál miatt különleges, de még sosem hallotam volna senkit, összehasonlítani a Propet's song-gal. Lehet, hogy gyalázat, de nekem jobban tetszik. Persze ez nem azt jelenti, hogy a Boh Rhaps-t ne szeretném. Egyetlen olyan Queen szám van, amit nem szeretek, de azért nem szoktam azt sem átugrani. -
#1383 7. Killer Queen
8. I Want te Break Free -
#1382 ÁÁ szerintem ne feszítsük túl a húrt :) -
#1381 most az lesz, hogy jonnek a nagyon slagerek (ahogy a sajat listamat latom) es tobb pontal felugranak egyenes a lista tetejere mert sok pontot kapnak es a mostani elsok lecsusznak eleg szepen.
Szerintem meg azt meg lehetne csinalni hogy az elso negyet egyesevel beirni. akkor irgi lenne (mit szolsz hozza BOBO?) -
#1380 Kicseréltem a főbannert. Ha nem tetszik akkor visszarakhatom -
#1379 A Bring Back...-re:
Kedvencem a jazzes, ragtime-os Queen:
Bring Back That Leroy Brown
Seaside Rendezvous
Millionaire Waltz
Dreamer's Ball
... -
#1378 ÁÁÁ, látom változk a lista. A Rapszódia előretör. Az AOBTD azért ennyire nem jó... -
#1377 Az összesítettben? Háát, legyen igazad...
De ahogy nézem, a nagy zenék háttérbe szorultak, előretörtek az ismeretlen kis gyöngyszemek (pl. Bring Back... amit nem értek, hogy juthatott ilyen magasra). Remélem a szavazás végül nem arról fog szólni, hogy ki szavazza a legextrémebb, legunalmasabb számot a lista elejére, bizonyítván, hogy ő nem slágermániás, hanem inteligensen hallgat zenét.
Persze megint más tészta a BohRhap, mert az a sznob intellektuelleknek is megfelel, nem ok nélkül. -
#1376 Ott is lesz szerintem az első négyben -
#1375 Nem csoda, azt gondoltuk, hogy a listák elején fog szerepelni -
#1374 Itten egy megpuszlott topic -
#1373 Csak most nézem! A Barcelona nem QUEEN dal!!! -
#1372 Azé szép lassan kezdenek megjelenni a BoRhap-os szavazatok. Lassan lassan kúszik fel a listán :) -
#1371 :O
kicsit meglepett :) -
#1370 7. We Will Rock You
8. Bohemian Rapsody
-
#1369 7.Play the game
8.Bicycle race -
#1368 Nem hiszem. -
#1367 Jah. Akkor bocs -
#1366 Félreértettél, Blondie és Kim Wilde sztem is new wave-sek, ők okoztákj az említett mammutok halálát... (Zep, The Who) -
#1365 Meg kéne tárgyalni, hogy mi legyen a bannerrel. Mert három kép és egy aktuális szavazás eredménye nem nagyon fog már elférni. Vagy a felső bannert, vagy a Save Me-s bannert kell törölni.
Ígyis ha bejönne ide egy modi, hülyét kapna asszem -
#1364 Egyébként csak információként mondom, hogy 10 ember szavaz -
#1363 Csöppet :) -
#1362 latom kicsit megvaltozot a sorrend -
#1361 Ezt le lehet valahogy tölteni? -
#1360 Tévedsz ama téren, hogy a Blondie 70-es évekbeli rock mammutzenekar volt. Ők voltak a new-wave legsikeresebb képviselői és miután az irányzat továbbfejlődött és kiteljesedett a 80-as években ők úttörőkként vonultak vissza. De az tényleg igaz, hogy a slágereiken kívül a többi daluk nem üti meg a szintet -
#1359 Mai porció:
7. Bring Back That Leroy Brown
8. You Take My Breath Away -
#1358 Hát igen. Az lesz a legizgalmasabb rész! De már nincs messze a péntek! :)
Mindenesetere az élboly már most nagyon diffundálódik és ne felejtsd, hiába első az első, a második csak két ponttal kap kevesebbet. Sőt! A ma beírt dalok is már 10-11 pontot érnek ami nagyon sok már! :) -
#1357 sz4abolcs, nem személyes, de tényleg befolyásolhatja a szavazókat.
Hallgaton az 1978-1983 közötti new wave előadókat b(ugye a Queen is kacérkodott ezzel a műfajjal, tkp. behódolt neki, így nem bukott el, mint a hasonló kaliberű, 70-es évekbeli mammutzenekarok) pl. Blondie, Kim Wilde stb.
Jók a zenék, de két fontos különbséget lehet felfedezni:
1. A Queen zenéje 30-35 évvel később is hallgathatóbb, míg amazok valahogy cikis 80-as fellinget árasztanak.
2. A másik különbség, hogy amíg a Queenek meg lehetett hallghatni a slágerei mellett az egész albumukat, addig a fent említet előadóktól nem tudom mit várhatunk e téren (csak sejtés: monoton, az aktuális slágert idéző zene, nyoma sincs változatosságnak). -
#1356 Na akkor most már be vagy szinkronizálva te is! :) -
#1355 Nem kötelező elolvasni! De kitörlöm, nehogy átélje mégvalaki eme nagy kínokat :) -
#1354 Hihihi - nem értetted hogy értem a befolyásolást?
Igen, úgy értem, hogy ha tudat alatt is, de ha elolvasom biztosan befolyásolna. Te kis megélhetési pszichológiai bűnöző! -
#1353 ja értem már, mindegy, ha csak az enyémet tudjátok, addig nem befolyásol. :P -
#1352 Bocsiii, nem tudom, hogy kell spoilerbe írni :( A szavazás végeredményét ugyan befolyásolom, de nem ez a lényeg? -
#1351 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a szemeeeeem
Legalább spoilerrel rktad volna fel, nem gondolod, hogy így meg nem engedhető módon befolyásolod a szavazást????
Ami engem illett, el sem olvasom, csak a szavazás végén...