9010
-
#1470 az a baj hogy 20as listát elég nehéz összerakni, jobb lett volna 10es v 5ös.
3.Its a hard life
4.I want it all
5.We will rock you
6.Killer Queen
7.Princess of the universe
8.One Vision
9.good old fashioned lover boy
10.save me
11.somebody to love
12.under pressure
13.miracle
14.friends will be friend
15.a kind of magic
16.now i m here
17.who wants to live forever
18.radio ga ga
19.you re my best friend
20.i want to break free
-
#1469 3. Somebody To Love
4. Bohemian Rhapsody -
#1468 szerintem meg az átlagembernek a Queenről nem a BohRap. jut eszébe, hanem a We will rock you, vagy a We are the champions. -
#1467 sztem egyértelműen az a legszebb szám:) -
#1466 Csak azért, mert az a legelismertebb dal, nem biztos, hogy mindenkinek a kedvence, következésképp nem biztos, hogy az nyer -
#1465 Jó az :) -
#1464 Csak nem tán. annyira azért nem jó... -
#1463 Na, ez az a film, amire Queenes szemmel büszkék lehetünk. Nem is a tartalma miatt (bár az se rossz), hanem a zene, az tényleg annyira ott van, az egyik tartópillére a filomnek. A Princves Of The Universe már a bemutatóban is besz*rás... -
#1462 meg tudom szerezni kolcsonzobol, csak gondoltam valakit erdekel mert szerintem a film is jo -
#1461 azért az nem lenne szép ha nem a bohemian nyerne, messze az a legjobb szám, nekem sztem a kedvenc számom, nemcsak queent nézve -
#1460 Valóban, de én úgy sejtem, hogy a The Show Must Go On is még kap vokso(ka)t -
#1459 Kell DVD-n? :) -
#1458 lesz a hegylako szombaton a TV2n -
#1457 Azért az első négy helyekért egész nagy pontokat kapnak a dalok, még esetleg bármi robbanthat, sztem elég, ha egy szám három embernél szerepel az élbolyban, máris tarolhat. -
#1456 Azért a The Show Must Go On eléggé nagy előnyre tett szert. Kérdés van e esély rá, hogy bármi befogja őt holnap. -
#1455 Szerintem valami kmopromisszumot majd úgyis kell kötni, hogy hány banner maradjon, mert a főbanner a klipbanner és a dalbanner nem fog beleférni egyszerre -
#1454 Jön még kutyára kamion! :) -
#1453 az a gond,hogy amelyiket elsőnek jelöltem, arra mégsenki se szavazott :( -
#1452 Ha értesz a flashez akkor sztem konzultálj Boboval, mert a mostani banner túl nagy méretű, és a képminősége sem valami jó, és akadozik is -
#1451 Az igazság odaát van! :)) -
#1450 Holnap minden kiderül :-) -
#1449 3. One Vision
4. I'm Going Slightly Mad
-
#1448 McGrady mester lökött a Killer Queen-en egyet :) -
#1447 3.Death on two legs
4.Killer queen -
#1446 Nekem meg van a Bp-i koncert. Kő? -
#1445 Bejött más is :) -
#1444 Jólvan! Azért kezd itt alakulni a dobogósok sora. :) -
#1443 Köszi! :) -
#1442 3. The Show Must Go On
4. Is This The World We Created...? -
#1441 Huszas lista kellene, mert a számok helyetés szerint kapják a pontokat. Lsd. #1186 hsz. -
#1440 3. The Show Must Go On
4. We Are the Champions -
#1439 Személyes beállításoknál -
#1438 nocsak van ilyen topik is?:) asszem beszállok:) ha kell flash banenr akko szoljatok...őő szavazás?okke:
3.It's a hard life (uhh ez valami hihetetlen szép szám, volt hogy elsirtam magam rajta:))
4.I want it all -
#1437 Új nap :-)
3. Innuendo
4. Under Pressure -
#1436 OFF
A tetves frnciák csak nem akarnak megdögleni
De utálom őket
Hajráááááááá OLaszország
ON -
pipeppers #1435 Látom, megjött a Bohemian Rhapsody. Nincs szükség rá, hogy lelkiismeretfurdalásom legyem miatta. De hát aminek ott kell lenni, az ott is van. Akárhogy gondolkodom.
A vonal alatti üziket hogy csináljátok? -
#1434 Hát igen, sokan sodródnak a divat hullámával, erről a Queen is írt dalt, pl. a Fight From The Inside vagy a Sheer Heart Attack ban is van erre célzás. Főként a fiatal lelkületűekre jellmző, hogy még nincs kiforrott személyiségük és ez a zenei izlésükben is gyakran megmutatkozik. Emberi gyarlóság, ostobaság. Nehogy már helyettük érezzem rosszul magam.
5. All Dead
6. Winters Tale -
#1433 nálunk szerencsére ez nem így van.
fater volt annak idején az egyik legjobb gitáros a városba, szóval tudja mi az igényes zene :-) sokat köszönhetek neki, hogy nem maradtam meg metalosnak :) -
#1432 5. I Want To Break Free
6. The March Of The Black Queen -
#1431 jah, kár hogy nincs több, fater is sokat hallgathatta mert elég nyúzott a borítója :P