9010
-
#2511 De béna vagyok... Íme újra! -
#2510 Ha előfordult már, bocsánat... A Renault motor: http://www.renaultf1.com/en/binaries/RS25_WeAreTheChampion_tcm3-41644.mp3 -
#2509 megint egy evvel oregebb lettes es bolcsobb is talan...
ica hárd lajf... minel oregebb annal hardabb -
#2508 Ó köszönöm :) -
#2507 Boldog szülinapot! -
#2506 Valaki itt nem veszprémi?? Mert lesz ott egy Queen koncert (QUP) -
#2505 We are the champions kicsit másként vagy We're out of pampers? -
#2504 ja, ok :DDD -
#2503 Az paróka :) (a kép az It's a hard life videoklipből van) -
#2502 ez télleg nemjó, olyan mint ha vmi gonosz hős lenne :)
a másik képen elég durva haja van :D -
#2501 -
#2500 Egy újabb karikatúra, bár szerintem nem a legjobb:
-
#2499 Na azt hiszem a Prophet Song-ot odatehetjük a March Of The Black Queen mellé! :) -
#2498 Ez a Töpi gyerek akié a 2 Red Special, most nézem csak, hogy a Venus gitárosa -
#2497 Az az érdekes, hogy gyalog egy percre iszonyú forgalmas helyek vannak, ez az utca azonban gyakorlatilag teljesen csendes. -
#2496 kb. ilyennek képzeltem :)
szép ház :) -
Gaborku #2495 Már láttam ezeket a képeket. Szép, szép, de nem nagyon szeretem a viktoriánus házakat -
#2494 Hmm. Azt hittem lesz valami visszhangja :) -
#2493 A Garden Lodge, Freddie utolsó és legnagyobb otthona:
A kerítésnél lévő fohász-szentély:
Az a bizonyos világírű ajtó:
Maryvel:
A Koi-pontyos tó a belső kerttel:
-
#2492 Hmm, érdekes lehet -
#2491 Rég jártál itt mi? :) -
kevingarnett #2490 köszi:) -
#2489 jó a banner -
Gregorian - Songs of Queen
Gregorian -
Songs of Queen
1
Who Wants To Live Forever
2
The Show Must Go On
3
Bicycle Race
4
Killer Queen
5
You're My Best Friend
6
Somebody To Love
7
We Are The Champions
8
Under Pressure
9
I Want It All
10
Innuendo
11
I'm Going Slightly Mad
12
Friends Will Be Friends
http://rapidshare.de/files/17962064/Gregorian-SongsofQueen.ZIP.html
-
#2487 Nagyon helyes :D -
#2486 Köszönöm.:)Nemrég regisztráltam, ez a név jutott eszembe. -
#2485 Hello! Hát te ki vagy? :) Csakmert jó a nicked! :) -
#2484 Ismeritek a Döglött aktákat? Nagyjábol elmondom: egy amerikai sorozat az RTL-en, amelynek lényege, hogy a múltban (5-10-20 éve) elkövetett gyilkosságok után nyomoznak. Vannak benne flashbackek, amelyben korhű zenét nyomatnak.
A mai részben egy 1982-es gyilkosságról volt szó. Találjátok ki, milyen zenét adtak közben... az Under Pressure-t! -
#2483 Nine Inch Nails: Get Down, Make Love :)Mostanában találtam. -
kevingarnett #2482 szabadforditás:) -
#2481 Jól emlékszel :) Egyébként a mondat így volt teljesen:
"Igen, meleg vagyok mint a kályha, drágám!" -
Gaborku #2480 aha. hát a daffodil az nárciszt jelent. én viszont magyarra fordítva olvastam valamikor ezt a beszélgetést és úgy emlékszem, hogy ott kályha volt írva... -
#2479 Tényleg nem tudom, az angol így írja: "I am as gay as a daffodil, my dear!" -
Gaborku #2478 kályha, nem? -
#2477 Egyszer Mercury kifakadt az újságíróknak: meleg vagyok, mint a *****! De mit is mondott, mi volt a ***** helyén? -
#2476 Hát akkor osztom a véleményt. Európában biztos top10-es lett volna -
#2475 Csak amerikában jelent meg, ott bukott meg. Hülye amcsik. -
#2474 Én úgy tudom, hogy megjelent és megbukott. A videoklippes számok mind kijöttek szerintem kislemezen -
#2473 Emilben kaptam:
"BRIAN MAY'S BANG! RELEASED THIS WEEKBANG!
The Complete History of the Universe by Brian May, Patrick Moore & Chris Lintott
BANG! Space, time, matter & the Universe was born 13.7 billion years ago. Infinitely small at first, it expanded more rapidly than anyone can contemplate. After a millionth of a second, it was the size of our entire Solar System. By the time one second had passed, it was more than 10 billion kilometres across. Today, it stretches further than we can see & the furthest we can see using the best telescopes we have is 13.4 billion light years (more than 100,000 billion billion kilometres).
In BANG! The Complete History of the Universe, authors Brian May, Patrick Moore and Chris Lintott (Patrick Moore's co-presenter on 'The Sky at Night') explain how all this came about, from that moment when time and space came into existence, to the formation of the first stars, galaxies and planets to the evolution of human beings able to contemplate our own origins and ultimate destiny. Then on towards that destiny in the infinite future, long after the Earth has been consumed by the Red Giant Sun. This story is told in clear, straightforward terms, in the strict order in which the events happened, and uses no mathematics. Readers of BANG! do not need to know anything on this amazing subject before their journey begins. In fact, BANG! is the first book to make all the very latest leading-edge research on the subject accessible enough for a complete novice to understand.BANG! is perhaps one of the most astounding, incredible stories ever told. Is it fiction? We hope not, since it is based upon lifetimes of work by great scientists such as Albert Einstein, Stephen Hawking and many other brilliant minds. Let your imagination run riot" -
#2472 Nem értem miért nem jelent meg kislemezen Angliában a Princes of the Universe, még akár Top 10-es is lehetett volna.