9010
-
ugot2know #2551 pontosan 15 évvel ezelőtt hunyt el Freddie Mercury... -
#2550 nem ezekre értettem :)
viszont a Mirigy télleg jóltolja, azok mindent hangról hangra játszanak, kurvapontosak. -
#2549 Ez neked egy az egyben XD El kéne jönnöd egy Queen emlékzenekar-koncertre. Ők sem egy az egyben de közelítenek hozzá (mondanom sem kell, hogy az énekhanggal van kis baj :))
Ezek eléggé méltatlanok ahhoz, hogy egy az egybent mondjál rájuk -
#2548 hát, figyi, nézd meg pl. az Irigy Hónaljmirigyet. ők is Queenel kezdték, de nem hiszem hogy azért mert jobban akarták csinálni mint Freddiék, hanem mert szerették...aztán persze nem lett belőle pénz, és elmentek bohóckodni. én egyetértek Grizzly-vel, aki egy az egybe tudja a queen számokat, az elismerésre méltó tudással rendelkezik :)
-
#2547 Ők másolták a Queenről (a szokásos ugye :/) -
#2546 csakmert ezt hallottam már máshol is ezt a dallamot. nem is egyszer -
#2545 Brian írta és komponálta, de nem ő játsza, hanem valaki más (eredeti CD könyvecskéjében ott van) -
#2544 hát, most elég kevés az időm, de remélem azért valamikor neki tudok látni.
Most hallgattam az innuendot a napokban ,és a kérdésem hogy az a rész ami 3perc 17mpnél indul, azt a queen csinálta vagy csak felhasználta? -
#2543 lattatok a csapat nevet KWEEN :) -
#2542 Hát én ennek nem tudok örülni. Apropó! Hogy áll a Barca banner??? -
#2541 viszont egy zenészbanda számára a legnagyobb elismerés, ha feldolgozzák a számaikat. ugyhogy ezért örülhetünk azért neki:) -
#2540 Kissé unalmas, hogy állandóan fel-feldolgoznak régi nagy klasszikusokat, mostanában pedig egyre divatosabb a queen-repertoár. Nek képesek egyesek felfogni, hogy ha egyszer valamit sikeresen előadtak, azt nem kéne megpróbálni jobbra csinálni (egy kezemen meg tudom számolni, hány feldolgozás lett jobb az eredetinél). Én őszintén szólva szégyelném magam, ha azzal akarnék babérokat aratni, hogy egy másik ember szellemi termékéből táplálkozom, mert nem vagyok képes magamtól alkotni. Szánalmas! -
#2539 Szerintem tök király! -
Gaborku #2538 radio gaga kicsit másként
nagyon szörnyű -
#2537 #2535 jah a ritmusát, dob meg gitár (egy zseni vagyok )
#2536 nagyon jó volt, csak kicsit rövid :( -
#2536 az nem túl nehéz alap, még én is leszedtem fülre :-)
és amúgy jól tolták? -
#2535 Alapjait? Az pontosan mit takar? Csak a ritmus, csak a basszgitárt, vagy volt valami szóló is? -
#2534 Pénteken Evanescence koncerten voltam, két szám között volt egy kis szünet és közben az Another One Bites The Dust-t alapjait nyomták :) -
#2533 meg egy csekkolas lehetoseg - tedd fel a DVDshrink nevu progit. igaz, ez a progi arra van, hogyha egy kertetegu DVD akar atmasolni egyretegure akkor lecsokkenti a meretet. de a masik tulajdonsaga, hogy megmutatja mi van a DVDn, tehat a hangsavokat is. ott meglatod mi van egyaltalan rajta -
#2532 jhaa.. azzal sincs hang:( azt hottem h. valami másra gondolt Hát akkor xar.. azért köszi! -
#2531 A Power DVD-ben a konzolon rákattintasz az audio gombra. Egy asztali DVDlejátszónál meg a távirányítón van olyan, hogy audio. Ha ezek után sincs hagja, akkor el lett szúrva másolás közben -
#2530 #2528 Másolt..
#2529 azt hol lehet? -
#2529 állítsd át a hangsávot -
#2528 Másolt, vagy eredeti? -
#2527 Hali!
Kaptam egy DVDt amin a QUEEN Live at Wembley Stadium, és a DVD lejátszón a menüben van hang, de a koncerten nincs Valaki tudna segiteni, hogy hogy lehetne megcsinálni? (gépen sincs hang..)
Köszi! -
#2526 Szerintem is az lenne frappáns, vagy a These Are The Days Of Our Lifes -
#2525 in my defence! -
#2524 :-((
pont azon a napon lesz koncertünk
tervezem, hogy eljátszuk a we are the champions refrénjét a tiszteletére. vagy szerinted melyik szám lenne odavaló? -
#2523 attol meg hogy almosz egy voros dogos nagymellu bombazorol meg el lehet szorakozni egy szoszivel.
nekem ronom van. francia kenyelem -
#2522 Na neeee -
#2521 Sajnos közeledik egy szomorú dátum. Tudjátok ugye, hogy mi volt egy hét múlvához képest 15 éve ugye? :( -
#2520 Nagyon heyes! :) -
#2519 az hogy ferrari fan vagyok :P -
#2518 mi a bajod rönóval? -
#2517 Na végre! :)))
Queen hozott! :) -
#2516 back!:) -
#2515 A bölcsebb a borítékolható, az tuti. Az öregebb? Hááát az már kényesebb kérdés :)) -
#2514 Isten ne. Majd ti! :)
Köszi szépen! -
#2513 Isten éltessen, BOBO! :-) -
#2512 zsír, kár hogy rönó :D