9010
-
#2711 Hozott a sors ismét :)
Tegnapelőtt a Queen-esten is megerősítették, hogy Johnny Depp fogja játszani a jövőre elkészülő filmben Freddie-t ami az mő életéről szól! -
pipeppers #2710 Egy kicsit rég jártam erre és le is vagyok maradva. Mea culpa :( Milyen filmről van szó? Nem tudtam kibogozni :) -
#2709 Ma este 22-kor We Will Rock You koncert a Story tv-n! -
#2708 Hát skacok, ez a tegnapi koncert nagyon nagyon jó volt. Egy vonósnégyes kísérte a QUP-t. Eszméletlen mit el nem játszottak a hegedűkkel. Komolyan mondom ezt fel kellett volna venni! :/ -
#2707 Meglátjuk :) -
#2706 szerintem a jó színész azért jó színész mert sokarcú, és bizzunk benne, hogy Johhny Depp is ilyen. Bár még én is csak vidám hangulatu filmben láttam, de ha tehetséges akkor el fogja tudni játszani. már ha ő lesz -
#2705 Talán lehet, hogy jobban járnánk egy "ismeretlen" arccal, annál nagyobb hangsúly esne a játékra. -
#2704 Hát szerintem Johnny Deppjó színész, de ezt nem tudná eljátszani jól. Neki nem a produktív szerepek mennek jól, hanem játékos bohókás figurák. Az attraktivítás kicsit távol áll tőle. Az a baj, hogy akik jól el tudnák játszani a szerepet, már mind öregek (Treat Williams, John Travolta, Jim Carrey). Lehet, hogy a Broadwayről kéne hozni valakit -
#2703 Johnny Depp király. A Karib tenger csúcsszuper, a Félelem és reszketés szintén, és még folytathatnám. Szerintem tökéletes választás lenne. A neve pedig még azokat is bevinné a moziba, aki nem Queen rajongó, és ez is fontos. Az, hogy hasonlítson, pedig csak a maszkmestertől függ. -
#2702 Na? Tetszik? -
#2701 azt majd meglátjuk:) -
#2700 hát igen :DD
majd talán egyszer megnézem a karib tengert, de élvezni tuti nemfogom :-) -
#2699 mondjuk nem árt ugy nyilatkozni egy szinészről hogy legalább 1 filmjét megnézed előtte:) -
#2698 csokoládét láttad? -
#2697 én nem szeretem johny deppet mondjuk egy filmjét se láttam, de nem tartom sokra:)
köszi, BOBO :) -
#2696 Parancsolj :) -
#2695 Johnny Depp kaloznak jo volt, de elethu szerepekben mar nem annyira. Neki a mistukus alakok alnak jol
Ja es az Oasist sem szeretem, meg annyira se mint a U2t -
#2694 Egyébként Karácsony előtt jött ki új info a filmről! A lényege az, hogy egyre inkább Johnny Depp tűnik befutónak. "..May writes on his website, “Discussions are at an early stage. He (Johnny) would be a worthy counterpart for Freddie on screen. I don't think I can say any more right now.”..."
A hírt a legtöbb portál leközölte, szóval nem valami rejongó találta ki. Persze ettől még nem tuti
-
#2693 U2? "A világ legtúlértékeltebb zenekara". Vannak jó számaik, meg jó, hogy vannak, de azért tényleg túlzás, amit a média rájuk pazarol. Egyébként az Oasis is azt mondta egyszer, hogy ők a világ legjobb zenekara, őket én kifejezetten szeretem. Ez is száműzés?... -
#2692 csatlakozom a U2 utalalthoz (no jo, nem utalom oket, csak nem halgatom). ezentul a zenekar neve WE2 -
#2691 lehet, nem tudom még (januárban vizsgák vannak) -
#2690 Jössz amúgy a Queen-estre? -
#2689 ilyenekről nem tudtam, tény h sok hasonlo számuk van, de azért van 1-2 jo (messze nem annyi mint amennyi Queen) -
#2688 Aki kijeleti, hogy ő a világ legjobb zenekara, az számomra egy moslék szemétláda!
Amellett a zenéjük nagy nulla. Egy kaptafa. -
#2687 Ezzel én is így vagyok, valahogy pont ki nem állhatom őket. És pont a Queen topikban... -
#2686 naa de miért?:)
nekem egyébként fel se tüntek aztán egyik jóbarátokban meghallottam véletlenül a with or without you-t, és azóta van 1-2 számom tőlük:) -
#2685 Halál fia vagy!!!!!! ;)
Nem sok bandát gyűlölök úgy mint a U2-t -
#2684 Lehet hogy eretneknek fogtok tartani és száműztök innen, de szerintem a legszebb karácsonyi dal a U2-Christmas:
u2 - Christmas
persze a Thanks God its Christmas is gyönyörű :) -
#2683 uhh, én le vagyok maradva :D
megkéne először hallgatnom gépen :D :$ -
#2682 Versenyezzünk, ki hallotta többször aThank God It's Christmas-t! :) Nálam eddig 1 -
#2681 Köszi, Neked is! és mindenkinek -
#2680 boldog karácsonyt mindenkinek :-)
meg buék előre is, mert nem leszek itthon szilveszterkor :D -
#2679 Na én pont ezzel a borítóval kínok minden itteninek BOLDOG KARÁCSONt!!!
-
#2678 Thank God its Christmas -slágeren:) -
#2677 "Egyenek akkor kalácsot!" Ezt ugye Marie Antoinette mondta, francia királyné, arra, hogy a nép nem tud kenyeret enni (mert ugye olyan szegények voltak) -
#2676 Valami gésa klub, azt hiszem. Sajnos nem tudom pontosan. De nem tudom megállni, hogy ne csatlakozzak a szóban forgó dalhoz (Killer Queen) egy másik kérdéssel: Mi a története ennek a mondatnak? "Egyenek akkor kalácsot!" -
#2675 Már ott van :))
No ez aztán kimerítő válasz volt!
Akkor itt van mégegy :)
Ki volt, vagy mi volt Minah gésa (no és persze melyik számban van)? -
#2674 és nincs ott a zenénél a Queen, ellenben a TV nél ott van a bübájos boszorkák:o lol. -
#2673 http://hu.wikipedia.org/wiki/Lady_Godiva -
#2672 Ja, és ahogy Oppika írta: a don't Stop Me Now-ban szerepelt. Ez lényegesebb nekünk :-D