QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qwertrt
Tippelj, melyik lehet az elsõ albumuk, a Queen, vagy a Queen II. Vigyázz, becsapós!

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

grizzly21
errõl vagy errõl folyik most a szavazás?

qwertrt
Vajon az Opera albumra borítékolhatjuk, hogy mindenki 10-et ad, vagy mégi lesz egy-két renegát, anarchista, aki +kockáztatja a 9-est?

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
"Queen" album: 4

qwertrt
Á, én nem értek egyet (egyébként remélem nem volt túl malíciózus az utolsó két hsz. em). Nem értem miért vagytok tagadók, a zeneszeretõ világ 95%-a örül egy ilyen történésnek, a Queen trajongóknak szerintem 99%-a. Ki tudja, milyen sikerek elõtt vannak még.
Én speciel igenis pont örülök neki, hogy Queen néven nyomulnak, ez, mint már említettem, kvázi ígáéret arra, hogy nem blues örömzenét, hanem esetleg Queen esszenciát kapunk.

zakika
meg ados vagyok a tegnapi kerdesem valaszaval.
a helyes valasz Meat Loaf. A Back into hell again valogatason van rajta, kulonben mashol meg nem talalkoztam a dallal. Feltolthetem ha valakit erdekel (ha nem felejtem el)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
kn igy gondoltam en is 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
nem irnad be a korodat a profilodba. tudom hogy nem vagy mai gyerek, csak hogy hova tegyelek

B0B0
Édi vagy 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

zakika
en is ket halgatas utan irtam 😊

Igazad van, de ez akkor is olyan szomorú, hogy meg kell hallgatnom legalább kétszer a lemezt, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásom.

B0B0
<#taps>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

zakika
vannak zenekarok amelyiket az elso lemezzel durrantanak utana nem tudjak megismetelni es vannak amelyikek szepen beernek es utana jobnal jobb lemezeket csinalnak

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Most már azt csinálom, hogy egyszerre vagyok a két fórumon, és ide-oda ugrálok.
Szegény elsõ lemez. Olyan ez a hatos, mintha egyes lenne. <#szomoru1>

zakika
azt hiszem nekem is 6

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
pedig elotte is lehet olvasni. vagy nalad igy van bealitva az algoritmus hogy csak iras utan lehet olvasni 😊

Azért borzasztó, hogy csak akkor látom, hogy mit írtok, amikor elküldök egy üzenetet. Akkor aztán lesek, hogy mennyi minden van itt. <#wow1>

Naaaaaaaaa jóóóóóóóóóóóóóóó.
Az én szavazatom:6

zakika
ebben egyetertek

B0B0
Szavazz is! 😊

B0B0
Persze, hogy lehet több tizes is. Rajtad áll

zakika
megyek halgatni 😊
akkor minden naprja jut egy queen lemez

0ppika
jaja, nálam is egyértelmû hogy a leggyengébb

http://epica.nl

Na jó, odáig eljutottam, hogy sorba raktam õket. De még mindig nem tudom, hogy melyiket mennyire pontozzam.

Hát nem tudom, azért a Flash Gordon nem egy 10-es erõsségû album.

Vagy lehet több 10-es is?

B0B0
Miért lenne gáz? Nekem még 5-ös sincs benne! 😊

B0B0
ÁÁÁÁ nem. Minden nap egy albumot minõsítünk. Ma az elsõt. Erre kell leadni a voksot 1 és 10 között.

0ppika
Na most akkor hogy is van ez? Nem a 15 albumot kell sorba rakni 1-tõl 15-ig?

Szóval ha van egy 10-esem, a többi pedig 5 és 10 között van, az nem gáz? Na jó, egy van ami alata.

B0B0
Queen mércével írjál listát. Ha nem úgy tennénk, mindenki mindenre 10-est írna. Gondolt ki, melyik a kedvenc albumod, az lesz a 10-es. A többit ahhoz vizsonyítsd. Én is így csináltam

És mi van, ha mindre 10-et írok?
Biztos, hogy jó ez a rendszer?

Én azt hiszem, egy kicsit még elnyammogok az albumok leírásain.
De lehet, hogy csak az ídõt húzom, hogy sorrendet kelljen állítanom...<#nevetes1>

B0B0
Az elsõ album a Queen!

Az én szavazatom:8

B0B0
Ma indul a nagy album-szavazás!!!!

B0B0
Csak egy példát hozok fel a Queen név lealacsonyítására. A banda 1974 óta csak teltház elõtt játszott. 1993-ban és 1998-ban Brian is teltház elõtt játszott. Azt mindent megmutat, hogy a tavalyi "maradvány"-koncertre mindöszesen 8000 ember volt kíváncsi!!!!! Ez pedig szánalmas és szégyen

(Csak halkan megjegyzem, a BS 15000 embert tud fogadni koncert esetén)

B0B0
Pontosan így van.

Van nekik önmagukban is akkora hírnevük, hogy megcsinálják a szerencséjüket. A Queen nevet csak lealacsonyítják ezzel a szánalmas kampánnyal. Arra nagyon büszke voltam mindig, hogy a Queen sosem cserélt tagot, 20 éven át ugyanúgy játszottak és ez a rockvilágban példátlan!

Ja! És az ígéretüket nem azért tették, mert le voltak törve, hanem azért, mert Freddie is így akarta, akármennyire önzõnek is hangzik!!!

Szerintem Bobo-nak van igaza. Ha csak játszani akarnak, kkor mindegy, hogy mi a nevük. Ha a hírnevet akarják, nem mindegy... Legendát pedig nem kell feltámasztani, nem is lehet. Aki nem ismerte a Queent eddig, nem kell, hogy így ismerje meg.

qwertrt
Nézzétek csak meg ezt a cikket: http://www.est.hu/cikk.php?cikkid=27739

Eredetileg az írás eléggé lehúzta a queen videókat, mondván, nem tartalmaznak igazi vizuális csemegéket. Na, írtam a faszinak egy e-mailt, és addig b*szogattam, míg végre be nem írta, hogy "kivéve a BohRhap középsõ részét" :-))

Különben azt írtam az ímélben, akkori tudásom szerint (kb. 1 éve), hogy a BohRhap volt az elsõ koncept videó, erre jól kiröhögött, és vagy ezer ellenpéldát hozott. Jó nagyot koppantam.

qwertrt
Én nem értem miért ezen lovagolsz, hogy megígérték... tévedés volt, teljesen emberi dolog. Le voltak törve Freddie elvesztésétõl, meggondolatlanul, elõrelátás nélkül ilyen kijelentést tettek. De zenészek maradtak, és egyszerûen nem tudnak zene nélkül élni. Joguk van a Queen névhez, mert a banda szikla tagjai voltak huszonegy éven keresztül. Szerintem mi ne bíráljuk felül õket, inkább tegyük össze a két kezünket, hogy egy legendát akarnak feltámasztani, mert a Queen végével igen nagy vákuum támadt az igényes könnyûzene, rockzene területén. A Queen+Paul Rodgers név garancia arra, hogy egy esetleges új album a régi hangzásvilágból meg fog õrizni valamit.
Ezen az átkozott kijelentésen pedig nem kell lovagolni, mert h*lyeség volt, gondolom be is látták. Tévedtek, és mivel (mint annyira hangoztatjuk) nem Freddie volt a Queen, nem szükségszerû, hogy az õ halálával az együttes, a Queen is meghaljon...

B0B0
Télleg nem kötekedésképp csak hogy nem kerülj cikis helyzetbe: a krapek neve roDgers.

Egyébként 77 óta nem azért koncerteznek, hogy pénzt szerezzenek, hanem azért, mert élvezik, akárcsak most, ennyi év után is.

És mondom, semmi bajom Rodgerssel, csak azzal, hogy a Queen nevet használják. Ne használják, mert a Queen a következõket jelenti:
Freddie Merury, Brian May, Roger Taylor és John Deacon. Ez meg így már nem létezik sajnos

grizzly21
igaz, bocsi-menstégemre szolgáljon hogy 87ben születtem.
nyilván nincs olyan ember aki helyettesiteni tudná Freddy-t. De nekik már annyi pénzük van, hogy nem ezért csinálták azt az utolsó turnét, hanem -szerintem- hogy emléket állítsanak Freddie-nek. pl a bohRap-ot ugy énekeltél el, hogy a szám elsõ fele videóról ment, amin Mercury volt, aztán jött elõ a földbõl Paul Rogers. Akirõl egyébként azt mondták, hogy nem is akarta utánozni Freddie-t az egyéni hangszínét vitte bele a dalokba, de csak mértékkel, hogy megmaradjon az eredeti stílus.

B0B0
Nos elõször is a Queen koncert 86-ban volt.
Másodszor, nekem ne jöjjön ki egy Paul Rodgers a színpadra Queen dalokat énekelni, mert ugyan csípem a Free-s és a Bad Company-s dalait, de õ egy kutyaütõ Freddiehez képest. Kb. olyan mintha egy Forma 1-es futamban elindítanának egy GT autót.

Én (és ezzel nem vagyok egyedül) nem ismerem el a jelenlegi formációt Queen névvel. Ha Brian Roger and Paul néven léptak volna fel vagy B.R.P. néven akkor semmi bajom se lenne, de miután megígérték, hogy nem helyettesítik soha senkivel Freddie-t! És nem érdekel ha azt mondják, hogy Paul nem Freddie-t helyettesíti, mert nem igaz: ott áll a színpadon és míg Brian és Roger játszák a dal, addig õ énekel. Ez meg mi más, ha nem helyettesítés?

Lehet, hogy sírtak, mikor Brian énekelte a '39-et vagy a Love Of My Life-ot, vagy játszotta a Last Horizontot, vagy amikor Roger énekelte az I'm In Love With My Car-t, azt meg is értem, mert az még úgy ahogy eredeti, de a többi csak erõltetett dolog volt, mert akármilyen jól nyomják még mindig a hangszereken, Paul hanga kiábrándító, miután ezeket a dalok Freddie hangjával "szoktuk meg".

grizzly21
hát nem tudom, hogy erõlködés volna e. sajnos nem voltam a budapesti queen koncerten (nem a 88ason hanem a mostanin), de akik ott voltak azok szerint hibátlan volt, sokan sirtak is, persze.
tényleg a koncert nincs meg valakinek?

zakika
queen el, men lehet letagadni hogy addig tudtak zenelni es most mar nem. az, hogy addig jobban ment nekik egyut a kulon jo volt, hogy 4 ilyen ember osszekerult es katalizaltak egymast, de most az elokre kell figyelni mit tudnak meg osszehozni .)
kulonben nem queen neven jon ki a lemez, hanem may mint vendeg szerepel rajta

B0B0
A Queen számomra 1997-ben megszûnt. Ami utána Queen néven történik, az csak erõlködés

zakika
mi van? te es nem tudsz valami queennel kapcsolatosat. nemreg irtam hogy ujra jaccik May a lemezén ami oktoberben jelenik meg

B0B0
Csak most nézem, hogy jársz a Vissza a jövõbe topicba? Mi van ott? Döglõdik rendesen mi? <#hehe>

0ppika
vagyis kvízkérdés <#idiota>

B0B0
Megfogtál vele 😊