9010
-
valahogy igy gondoltam -
pipeppers #3191 De hát mért nem játszha mind?
a 3 szavazatos a 3 szavazatossal.
Mondjuk a bejutásért, vagy valami. -
akkor az tobb mint 16
valamit enni kellene, hogy egyforma eselye legyen mindegyiknek -
Van vagy 12 db 3 pontos -
a tobbi helyezett?
ha jol lattam akkor eleg sok van a Kind of magicrol, de a listaba csak a Dont lose your head -
Az élmezőny:
6 The march of the black queen
5 Good old fashioned lover boy
4 Death on two legs
4 Don't Lose Your Head
4 Don't Try So Hard
4 Is This The World We Created?
4 Love of my life
4 Seaside Rendezvous
4 You take my breath away -
Mire képesek vagyunk McGrady miatt. Mivel még nem mindenki szavazott, ezért a lista leadásának határidejét kitolom péntekig.
A kieséses rendszer lebonyolítása:
Hétfőn kezdődik a kieséses redszer. A 16 kiválasztott dalt véletlenszerűen sorsoljuk össze. Egymással "mérkőznek meg" ketten-ketten. Aki nyer, az továbbjut, és játszik egy másik továbbjutóval, mígnem a folyamatos létszámfeleződés végén ketten maradnak és "lejátszák" a döntőt. A harmadik helyért lessz "bronzmeccs" is.
Egy "mérkőzés" szabálya:
A két dal közül mindenki leadhat egy voksot az egyikre, de ha bizonytalan, akkor mindkettőre egy-egyet. Amelyik több voksot szerez, az nyer. Ha az állás döntetlen, miután mindeki szavazott, akkor az a dal veszít amelynek az albuma nagyobb számban fogyott.
A 16-os listát szombaton állítom ki!
A végeredmény közzé lesz téve!! -
Nemrég olvastam, hogy tán a WATC/WWRY nem is dupla A-oldalas volt, hanem a WWRY volt a B-oldal. A Queen dupla A-oldalas kislemezei: Killer Queen/Flick of the Wrist; Bicycle Race/Fat Bottomed Girls; It's a Hard Life/Is this the World We Created..; BohRhap/These Are the Days of Our Lives; BohRhap/The Showe Must Go On (USA-ban) -
pipeppers #3184 Igen, de mivel a Bob Rap-ot még az is ismerte, akinek semmit sem jelentett a Queen, nem annak a számnak szenteltek nagyobb jelentőséget. -
Szerintem csak annyi az egész, hogy a These Are The Days Of Our Lives egy nagyon jó, és akkor épp aktuális, dal, az I'm In Love With My Car pedig nem az a szint. Persze az is frankó kis dal, de nem a slágerlistákra való. -
Erre csak azt tudom mondani, ha valaki megvett egy kislemezt, tök mindegy, hogy dupla-A vagy B oldalas volt, minden dalt meghallgatott rajta legalább egyszer. Úgyhogy ez csak annyit jelent, hogy hogy adják el. Mellesleg pont a These Are the Days Of Our Lives volt az a dal, amit igencsak elnyomtak, mert emlékszem, hogy amikor kijött a lemez, más sem folyt a csapból, csak az, hogy újra kijött a BoRhap. -
Ha meg mégjobban belegondolsz, akkor azért, mert ugye akkorra már nagyon felkapták a Queent.... -
A These are the days... nem b oldal volt, mert "dupla a oldalas"-ként jelent meg. A kislemez b oldalak egyébként tényleg egy fura,külön kategória. Sok zenekar ide teszi az albumról lemaradt számokat, vagy egy-egy koncertfelvételt stb. A Queen is csinálta ezt, lásd I go crazy, Hang on in there, A dozen roses, Mad the swine. Ha egy szám kijön kislemezen, azt a rádió jó esetben sokat játsza, video készül hozzá, slágerlistára kerül. Ha ezt vesszük, a b oldal lényegtelen. Csak azok ismerik, akik megveszik a kislemezt. A "dupla a oldalas" kislemezeknél mindkét szám rádióba kerül, videoja lesz, slágerlistás lesz. Ilyen volt a WWRY/WATC, a Bicycle race/Fat bottomed..., vagy az említett BohRhap/TATDOOL. Ez a magyarázata a felvetésnek. Következtetés: az, hogy egy szám ismert lesz-e, a körítéstől és a marketingtől függ. Vagy a szerencsétől, és szegény Kenny Everett-től...:) -
Bár ha belegondolsz fura:
I'm In Love With My Car 1975-ben a BoRhap B oldala volt és ugye mint már mondtam, nem lett abszolulte ismert.
These Are The Days Of Our Lives 1992-ben szintén a BoRhap B oldala volt és mennyire ismert dal, a rádiók is rendszeresen játszák. -
Az ne legyen szabály. Miért ne kéne a kislemezes dalokat kivonni???
Tessék:
I'm In Love With My Car, megjelent kislemezen, mégis csak a Queen rajongók ismerik.
'39, nem jelent meg kislemezen, mégis a legismertebb Brian énekelte dal.
Nem mindig van ráció a kislemez megjelenésben.
-
Illetve nehezen lenne, mert ugye végül nincs ilyen szabály. Úgyis mindenki tudja, hogy a BohRhap, a WWRY vagy a Radio Ga Ga nem a szóban forgó kategória, a "kislemezes" itt a slágerrel egyenlő. -
Meg a Back Chat, és a Las palabras is. Ez a kislemez dolog azért fura dolog, mert például a Teo torriate csak Japánban jött ki, és vannak még ilyen helyi speciális esetek(Princes of the Universe-USA, Las palabras- Dél Amerika stb...) Szóval az a szabály, hogy kislemezes számok ne legyenek a listákon, nehezen betartható. -
A Hot Space-ről kijött pl. a Body Language is. -
Tényleg hiányos. Eszerint a Hot Space-ről csak egy kislemez jött ki... Pedig például a Calling all girls-höz milyen jó videot csinálaltak! -
Jólvan, alakul ez. Már tényleg csak McGrady hiányzik (nomeg esetleg Breki33, ha ő is részt akar venni) -
tényleg , elszámoltam akkor jöjjön még 1 kislemezes hozzá:
Spread your wings
(bár most látom az "Is this the world.." is kislemez.
-
Ne úgy írd, hogy a kislmezeseket kihagyod!! Ez a lista meg, amit belinkeltél amúgy is hiányos. -
Azokat lehet irni amik nincsenek itt ? : http://hu.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:Queen-kislemezek
Good old fashioned lover boy
Love of my life
Is this the world we created (gyönyörű)
Let me live (egyik kedvenc)
The march of the black queen
Life is real(song for lennon) (ez nagyon jó szerintem!!)
You take my breath away (erről mindig a top gun os zene jut eszembe:))
Dancer
Staying Power
Put out the fire
I cant live with you
The hitman
Dont lose your head
Play the game
Save me (ez nincs kislemezen??) -
pipeppers #3169 A Made in Heaven-t direkt nem írtam bele, hisz azokból a dalokból állították össze, amit ők is úgymond "alulértékeltek" :))
Vagyis egyik albumra sem fértek rá. -
pipeppers #3168 Akkor marad a Teo torriate -
Miért baj az, ha kijött kislemezen. Egy rakat dal amit itt felsoroltatok, kijött. -
ugy tudom a scandal is kijott (de ebben nem vagyok biztos), es valakinel lattam a listan -
mar eppen irni akartam, hogy a made in heavenrol senki nem ir, de gondoltam megvarom a szavzas veget :) -
pipeppers #3164 Ajajjjaj!
A Teo Torriate úgy emléksze jött kislemezen. Ha igen, kérem lecserélni a Bijou-val. Köszönöm. -
Itt az erősítés!
You Take My Breath Away
My Fairy King
Jesus
Dancer
Liar
Cool Cat
Is This The World We Created?
All Dead, All Dead
Teo Torriate
The March Of The Black Queen
39
Rain Must Fall
Dreamers Ball
White Queen
Bijou
Let Me Live
-
Őt is riasztottam, bár ezen a héten mégcsak fenn sem volt. -
mcgrady meg nem volt -
eppen a The Very Best Of Freddie Mercury Solo megy. reg leszedtem, de meg csak most jutottam hozza halgatni. minden dalt ismerek rola, mar csak a remixek ismeretlenek (azokba belehelgattam neha - van egypar elszalt is) -
Basszus! Lefelejtettem a Seaside rendezvous-t! Most már mindegy. Nem tudom, melyik helyére tegyem be.... -
Brighton rock
Calling all girls
Death on two legs
Fight from the inside
Get down, make love
Good old fashioned lover boy
Great king rat
In the lap of the gods
Let me entertain you
Lily of the valley
Misfire
Mustapha
My melancholy blues
The millionare waltz
The march of the black queen
Was it all worth it -
hú tényleg, Is This The World We Created? Bár koncerteken igen csak játszották, és "közönség kedvenc" volt szerintem ... -
Tökéletes! :) -
remelem 16 es remelem nem jottek ki kislemezen -
Don't Try So Hard
Good Old Fashioned Lover Boy
Love Of My Life
Was It All Worth It
Gimme The Prize
Don't Lose Your Head
I Can't Live With You
Is This The World We Created?
Las Palabras de Amor
Ride the wild wind
Pain Is So Close To Pleasure
Death on two Legs
'39
All Dead, All Dead
Spread Your Wings
Delilah -
Ez eddig 6 lista. Vajmi kevés. A többiek hol vannak??