9010
-
#3272 Na igen, ez alapján döntöttem én is, hiszen most ez a lényeg és őszintén szólva ennek tükrében a Good Old-fashioned Lover Boynak nem sok esélye van. És persze a Death On Two Legs nálam is előkelő helyezést foglal el! :) A nagy dal szavazásban is ott volt a listámon. -
#3271 Death On Two Legs ismertebb (ez tény). :)
Szóval akkor:
A White Queen a versenyben méltán favorit The March Of The Black Queen "párja", úgymond a Black Queen-White Queen tengely egyik fele. A White Queen egy csodálatos látomás egy sejtelmes éjszakán a hőn áhított nőről, kire mindenki vágyik, ki fehér angyalként libben tova. A felvétel a legtökéletesebbek egyike és megelőzte a korát. És amiben egyértelműen lefőzi aktuális riválisát: Freddie óriásit énekel benne. Hibátlanul vált át a remegő szopránból a dörgő baritonba (és vissza) mely részek csodálatosan simulnak egymáshoz!
(Tiszta választási háború :DDD) -
#3270 engem az a hajszál döntött hogy a White Queen nem került fel sehova, és szinte senki sem ismeri, (BOBO irása alapján), és most az is benne van a szavazásban h az adott szám nem kapta meg a kellő tiszteletet. -
#3269 Amíg írtam, 3:1 lett. Szomorú vagyok... -
#3268 Remélem nem szabálytalankodom, de hagy kampányoljak a Death on two legs mellett.:) A White Queen kétség kívül egy kiváló szám, főleg annál a résznél tetszik, hogy "The white queen walks and the night grows pale...", de a Death on two legs összességében jobban együtt van(szerintem), illetve a Queen történetének egy részét meséli el. Norman Sheffieldről, Trident-főnökről szól, aki rengeteg pénzt keresett a zenekaron, de alig csurgatott vissza valamit nekik. A banda(főleg Freddie)nagyon utálta. Sheffield be is akarta perelni később őket a szám miatt, de aztán mégsem tette. Egyszer Freddie kért tőle pénzt, mert venni akart egy rendes zongorát, de ő nem adott. Ez az apró epizód akkor igazán érdekes, ha meghallgatjátok a szám bevezetőjét. Milyen eszméletlen jó zongora futam!!! Én erről a részről egy csomó ideig azt hittem, hogy valami Chopin vagy Liszt!!! Az a félhangokkal csúsztatott gitár riff-szerűség pedig pedig tipikusan Merury szerkesztés, ilyesmi van a The March... elején, a The Millionere...-ben is előjön, de még a Was It All Worth It közepén is feltűnik. Szóval az egész szám iszonyú fontos az életműben.
A kétség kívül kiváló White Queen eddig 2:1-re vezet, de mielőtt szavaztok, gondoljátok végig ezeket a dolgokat. Kampánybeszéd vége. Persze úgy lenne igazságos, ha a White Queen is kapna valami hasonlót, azt másra bízom. Hajrá DoTL! -
#3267 ez kész, a letöltött összes queen szám gyüjteményben elirták a white queen-t while queenre
alig találtam
nehéz döntés volt de 3-1. -
#3266 Jó, tehát akkor a meccs 2:1-re áll a White Queennek -
pipeppers #3265 Igen, White Queen. -
#3264 Most olvasom, hogy '95-ben Brian turnézott a Black Sabbath-tal -
#3263 Gondolom te a White Queen-re szavaztál -
#3262 Igen. Ez így jó lesz! Mindenki az aktuális szavazatát tartalmazó eredményt írja! :) -
pipeppers #3261 Akkor most az álls 2:1? -
#3260 Death on two legs 1:1... -
#3259 1:0 a White Queen-nek! :) -
#3258 Death On Two Legs: Nem jelent meg kislemezen, ellenben a legismertebb Queen album, az "Opera" első dala, így valószínüleg aki egyszer meghallagatta az albumot az ezt a dalt is hallotta. Így el lehet mondani róla, hogy nem a legismeretlenebb Queen dalok közé tartozik - ennek ellenére nem lett sikeres ez a borzasztó őszinte "üzenet".
White Queen: abból a korszakból származik amikor a banda még nem volt igazán ismert. A dal szinte teljesen ismeretlen, csak a Queen rajongók hallgatják. Mindezek ellenére, amikor a Queen repertoárja még nem állt, csak 2-3 albumnyi dalból, rendszeres része volt koncertjeinek - mutatva ezzel, hogy kiemelkedő alkotás. -
#3257 No tehát, ma megkezdődik a kieséses szakasz a Death On Two Legs - White Queen mérkőzéssel! -
#3256 :) -
pipeppers #3255 Oké, eddig mind a két pártfogoltam bent van és láss csodát: nem egymással küszködnek :)) -
Az első negyeddöntő holnap, aztán a következő, stb. Hétvége szünet.
Jó szavazást mindenkinek! -
#3253 Nos.
Akkor a továbbjutók:
Teo Torriate
Was It All Worth It
Seaside Rendezvous
No és ugye a C csoport
Ott a Let Me Entertain You a továbbjutó a szabályok értelmében (a Jazzből kevesebb fogyott, mint az Innuendoból).
A 16-os főtábla:
'39
Death On Two Legs
Don't Lose Your Head
Don't Try So Hard
Good Old-fashioned Lover Boy
Is This The World We Created...?
Let Me Entertain You
Liar
Love Of My Life
Seaside Rendezvous
Teo Torriate
The March Of The Black Queen
The Millionaire Waltz
Was It All Worth It
White Queen
You Take My Breath Away
-
#3252 Az alapján, hogy kettővel több volt a szavazata mint a mögötte lévőnek és már csak Nedved volt hátra -
#3251 CSÁCSÁ!
Bocs. a késésért :S
1. Teo Torriate
2. Was It All Worth It :P
3. Gimme The Prize
4. The Propeth's Song
NaGGYon nehezek voltak a választások! Ezért is tartott ilyen sokáig! :P -
#3250 és az úgy hogy? meg akkor mi alapján jutott tovább a Seaside Rendezvous? -
#3249 Úgy -
#3248 mi, hogy a 4 csoportból csak 1 szám jut tovább? vagy hogy? -
#3247 Ahogy ismerem, szerintem tuti a Was It All Worth It-re voksol :) -
#3246 Jó, szerintem kijelenthetjük, hogy a Seaside Rendezvous bejutott, bármi is lesz Nedved voksa.
Így a lista jelenleg:
The March Of The Black Queen
Death On Two Legs
Good Old-fashioned Lover Boy
'39
Don't Lose Your Head
Don't Try So Hard
Is This The World We Created...?
Liar
Love Of My Life
The Millionaire Waltz
White Queen
You Take My Breath Away
Seaside Rendezvous -
#3245 Ha egyántalán fog -
#3244 biztos nem a 4 pontosokra fog szavazni, amilyen szerencsénk van :D -
#3243 Nedved jöhene -
#3242 jön még szavazat nem? -
#3241 A CSOPORT:
Dancer
Back Chat ****
Teo Torriate ****
B CSOPORT:
brighton rock *
stone cold crazy ***
Was it all worth it ****
C CSOPORT:
Gimme The Prize
I cant live with you ****
let me entertain you ****
D CSOPORT:
The Prophet's Song **
Seaside Rendezvous ****
Bring Back That Leroy Brown ** -
#3240 Basszus naon holverseny eddig az A és a C -
#3239 Na mivaaa? Mi újság veled? Eltűntél, mint a Queen a ködös Frankfurti koncerten! :)
A szavazás részleteit megtalálod a #3130-as hsz-ben. A mostnai kör a pótselejtező. Szállj be, ennek szabályai a #3226-os hsz-ben van! -
#3238 A teo torriate
B stone cold crazy
C I cant live with you
D Seaside rendezvous -
#3237 csak én vagyok brighton rocker? :D -
#3236 A: Back Chat
B: Brighton rock
C: Let me entertain you
D: Bring back that Leroy Brown
-
#3235 A: Back Chat
B: Stone Cold Crazy
C: Let Me Entertain You
D: Bring Back That Leroy Brown
A Let Me Entertain You és a Gimme the Prize között nagyon nehéz volt választanom, vérzik a szívem... -
#3234 Szevasztok! Ti még éltek? :-)) Utoljára kb. szeptemberben voltam itt... :-)
Mi ez a verseny, ami most megy? -
#3233 Was It All Worth It nagyon nyeregben van :)