QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
én is igy gondolom, kép kellene róla, de bakelitre több találot kapok, mint 'bakelite'-re (mármint jobb képeket).. na mindegy, majd rájövök, ez it off

NonsenS
back al it lame as.
Egyébként bakelite disc gondolom. Legalábbis a bakelit így van angolul

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

grizzly21
angolul mi az hogy bakelitlemez?😊

NonsenS
Ez nagyon lol 😊

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

B0B0
Én amikor elõször voltam Londonban (használható angoltudás híján) jobbjára csak szófordulatokat tudtam mondani. Pl.: Watford meccsre kimentem egy rokonnal és a félidõben ezt sütöttem el:

Watford's Gate under pressure 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

NonsenS
Én meg egyszer írtam egy angol dogát, amiben Queen szám címeket idéztem néhányszor. A tanár azt mondta, h végigröhögte az egészet 😊

Meg családba is marad 😊

Ja családi dolog!!!😊

Szóval apáról "fiúra" szállt a dolog? 😊 Nem rossz.

Nekem az angoltanárom kiakadt, mert állandóan vele javíttattam ki a nekik írt leveleket, de az osztály élvezte 😊

Pontosan!!!

B0B0
Elkapott téged is a lánc a Greatest Hits után! 😊)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

McGrady
tökjó :-))
nekem az angoltanárom nagy Dream Theater fan 😄 De biztos ismeri a Queent is :-)

Kuss!-magyarázta.

Na én jövök😊Nos akkor írom is!
Kb. 3 évvel ezelõtt kerestem apám cd-i között egy válogatás cd-t és megláttam egy üresnek látszót, hát megnéztem van-e rajta vm és akkor hallottam a Bycicle race-t és a Somebody To Love-ot.Nagyon-nagyon megtetszett.Utána apától kérdeztem milyen eggyüttes is ez. Kb. 1 napig tartott mire megtaláltam a GH-t is és azon pedig az Under pressure számért voltam oda.Aztán ezeket a Cd-ket hallgattam éjjel-nappal.Szerencsére nálunk a nagybácsikámtól kezdve apámig szeretik az eggyüttest.😊Az új sulimban(gimimben) ott van egy oszt. társam aki szintén szereti az eggyüttest, sõt még az angol tanárom is!!!Õ velük szoktam beszélgetni a Queenrõl.

Hát úgy ennyi lenne a történetem.

B0B0
Aleika232, te jössz a mai nap! 😊

McGrady
én is néztem :-)) a reklám végén jót nevettem 😄

Kuss!-magyarázta.

grizzly21
most volt egy coca colas reklám a tvben. a zene alatta: somebody to love. most sokan rákaptak erre a számra😊

B0B0
Hehe!!! ÉN is régen az hittem a Final Countdown-ra, hogy Queen 😊)

Az ember akkor kezdi igazán kapizsgálni a Queen életmûvét, amikor meghallgatja a kevésbé ismert, virtuóz dalokat tõlük! 😊

qwertrt
Azt hiszem ma én jövök. Sajnos nincs konkrét emlékem, gyermekkorom óta a Queen mindig is egyik volt a sokat hallott, és kedvelt együttesek közül. Emlékszem, 1991-1992-ben (10 éves voltam) tele volt a TV Freddie képeivel, akkor láttam elõször a Living On My Own videót, emiatt kissé viszolyogtam az együttestõl. Különösen elborzasztot az egyik bulvármagazin képe, ahol Freddie mezítláb produkálja magát a színpadon.

Szép lassan ezek az emlékek elhalványultak. Úgy 3-4 éve hazafelé buszoztam a suliból délelõtt, és hallottam az A Kind of Magic-et. Erre tisztán emlékszem, ekkor belegondoltam, hogy mennyi slágere volt ennek az együttesnek! (Ekkor még a The Final Countdown-t is ide soroltam, az hittem Queen :-)). Amikor elõször hallottam a BohRhapot, akkor viszont már azt gondoltam, kissé unalmas ez a klisé, ez az állandó gospel utánérzés a vokálok miatt (az opera részt hallottam). Ekkor majdnem úgy alakult, hogy ez a gyümölcsözõ kapcsolat ki sem alakul. Ugyancsak ekkoriban történt, hogy a Sláger Rádió kívánságmûsorban kérték az Innuendot. A refrénje felvillanyzott, ugye 1999-ben volt egy Baileys reklám, amelynek az Innuendo szólója volt a zenéje. Én addig, míg meg nem hallottam a Slágeren, nem tudtam, hogy az Queen. Ez nagyon felvillanyzott. Annyira, hogy akkoriban kezdtem keresgetni a neten a Queen után. Az elsõ weblapok egyike a literatura.hu volt, innen szedtem fel az elsõ információmorzsákat a bandáról. egyik osaztálytársam megírta nekem a Jazz, a GH és a GH II albumokat. Egyre jobban tetszett a dolog. Ez már nemrég, vagy 1,5 - 2 éve volt, innentõl számítottam többé kevésbé rajongónak.

Ennél is mélyebb, ínyenc rajongásom alig 1 éve (vagy még annyi se) alakult ki, a Death On Two Legs dalocskával való találkozásommal kezdõdött. Felfigyeltem: hé, többrõl van itt szó, mint "egyszerû" megaslágerekrõl! Végigzongoráztam az ANATO-t, a '39, Sweet Lady, You're My Best Friend és Good Company azóta is a kedvenceim.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Köszi 😊

grizzly21
nincs azzal gond ha ilyen szóba kerül. de hogyha másokat nem érint, akkor privátban folytassátok.

Köszike!!!

NonsenS
És tõleg is ezer bocs.

NonsenS
Ok. Oszt. társamnak van egy meghívója, amivel még tartozik nekem. Egy napon belül elküldetem vele.

B0B0
De van bocs. Te még új vagy, nem tudhattad

Jó, oké boooooooooooocs!!!!(Toim erre nincs bocs)

B0B0
Jó a logód! 😊

B0B0
Gyerekek, ezt a letöltés dolgot hagyjátok abba, mert ha nem én törlöm a hsz-eket, akkor egy modi törli a topicot!!!!!!

NonsenS
Ok. Hát akkor küldj egy e-mail címet!

Jaj, hát azt nagyon megköszönném, mert már régóta keresek egy letöltõs oldalt.(Nem ezért hoztam fel, hogy kunyizzak meghívót!)😊Szerencsére többé-kevésbé tudok angolul azzal nincsen gond.

NonsenS
Meghívóm nincs, de tudok egyet szerezni. Elküldjem?? Egyébként jó oldal, csak az a baj, hogy annak ellenére, hogy "elvileg" magyar dolgokkal foglalkozik, egy csomó angol nyelvû dolgot töltenek fel. De ez nem baj, fõleg, ha Queennel kapcsolatos dolgok is vannak fenn😊

Nem ismerem.

És jó vagy annyira nem?Mert nekem nincsen meghívóm meg nem vok regizve se, meg semmi.Csak hallottam róla.

ja ahha

NonsenS
Hát õszintén szólva nem gondoltam konkrét évszámra.

Többre gondoltál, mint hogy 92'-es vok mi?

NonsenS
Én regelve vagyok ott. Sokat szoktam torrentezni.

Tom nem nagyon vág ide,de az Endless-t ismered?Mi a benyomásod róla?

ahha.Akkor ez olyasmi,mint a LimWire.Nekem az van.De lehet ezt is kipróbálom

Bármit, amit a másik megoszt. Álltalában zenét és filmet szoktak, de van aki játékokat, esetleg programokat is megoszt. Találkoztam olyannal, aki az egész winyóját megosztotta.

Mármint zenén kívül?

A DC-rõl miket lehet leszedni?

larrylurex
Egy BEK gyõztes...jó kis fal lehetett!

Köszi. A DC-n találtam, de nem voltak számok felsorolva és nem tudtam, hogy leszedjem-e. De azért elindítom 😊

B0B0
A lényeg, hogy egy bootlegrõl van szó, amelyen olyan dalok vannak melyek kevésbé ismertek, fõleg, amik nem kerültek rá a Greatest Hit-ekre és B-oldalas számok, valamint Smile, remix és demo számok. Tulajdonképpen értéktelen vacak, az összes dal ami eredeti, megszerezhetõ bárhonnan a demokról és remixerõl meg ugye nem kell véleményt formálni:

The Unobtainable Royal Chronicle Volume 1

One Vision (12)
Blurred Vision
Keep Passing The Open Window (12)
Thank God It's Christmas
I Go Crazy
Man On The Prowl (12)
Undre Pressure (Demo)
Soul Brother
A Human Body
See What A Fool I've Been
Misfire
Mad The Swine
I Can Hear Music
Goin' Back
Earth
Step On Me
Blag
April Lady
Polar Bear
I Want It All (Demo-First Take)
One Vision ("Just for Fun" Version)

Stone Cold Crazy (Trash Version)
Breakthru (12)
Staying power (US Promo)
A Kind Of Magic (Highlander Version)
I Want To Break Free (12)
Back Chat (12)
A Dozen Red Roses For My Darling
Pain Is So Close To pleasure (12)
Machines (12)
Man On The Prowl (12)
Stealin
We Will Rock You (Rick Rubin Mix)
We Will Rock You (RR Ruined Instrumental Mix)
We Will Rock You (RR Big Beat A Capella Mix)
We Will Rock You (RR Zulu Scratch A Capella Mix)
We Are The Champions (Rick Rubin Remix)
Too Much Love Will Kill You (Freddie)
Too Much Love Will Kill You (Brian)

Ó persze! Ki nem állhatom. Eric Gerets

The Unobtainable Royal Collection
Errõl kaphatnék valami infót?

grizzly21
milyen focista? Beckham?😊

Áááááááááááá, nehogy azt hidd, hogy még megvannak. Képzelj el egy 4x5-ös szobát, aminek mind a négy fala tele van képekkel. Jóatyánk egyszercsak azt mondja, hogy kitapétázunk, és többet nem akar képeket látni a falon 😞 Egy darabig még tartogattam jópárat (fõleg az aláírtakat, de ezek között nem volt Queen-es, pedig ezer levelet írtam nekik), de a legvégén csak egy focistás maradt meg (talán azért az, mert azt személyesen írattam alá és nem volt szívem kidobni)

larrylurex
Én a News of the world borítóját próbáltam lemásolni ceruzával, hogy kitehessem a falamra. Aztán pár nap múlva ránéztem, és arra jutottam, hogy ez valójában nagyon gázra sikerült és levettem. Ma már nem tudom, hol van.