QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként bakelite disc gondolom. Legalábbis a bakelit így van angolul
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Watford's Gate under pressure 😊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
nekem az angoltanárom nagy Dream Theater fan 😄 De biztos ismeri a Queent is :-)
Kuss!-magyarázta.
Kb. 3 évvel ezelõtt kerestem apám cd-i között egy válogatás cd-t és megláttam egy üresnek látszót, hát megnéztem van-e rajta vm és akkor hallottam a Bycicle race-t és a Somebody To Love-ot.Nagyon-nagyon megtetszett.Utána apától kérdeztem milyen eggyüttes is ez. Kb. 1 napig tartott mire megtaláltam a GH-t is és azon pedig az Under pressure számért voltam oda.Aztán ezeket a Cd-ket hallgattam éjjel-nappal.Szerencsére nálunk a nagybácsikámtól kezdve apámig szeretik az eggyüttest.😊Az új sulimban(gimimben) ott van egy oszt. társam aki szintén szereti az eggyüttest, sõt még az angol tanárom is!!!Õ velük szoktam beszélgetni a Queenrõl.
Hát úgy ennyi lenne a történetem.
Az ember akkor kezdi igazán kapizsgálni a Queen életmûvét, amikor meghallgatja a kevésbé ismert, virtuóz dalokat tõlük! 😊
Szép lassan ezek az emlékek elhalványultak. Úgy 3-4 éve hazafelé buszoztam a suliból délelõtt, és hallottam az A Kind of Magic-et. Erre tisztán emlékszem, ekkor belegondoltam, hogy mennyi slágere volt ennek az együttesnek! (Ekkor még a The Final Countdown-t is ide soroltam, az hittem Queen :-)). Amikor elõször hallottam a BohRhapot, akkor viszont már azt gondoltam, kissé unalmas ez a klisé, ez az állandó gospel utánérzés a vokálok miatt (az opera részt hallottam). Ekkor majdnem úgy alakult, hogy ez a gyümölcsözõ kapcsolat ki sem alakul. Ugyancsak ekkoriban történt, hogy a Sláger Rádió kívánságmûsorban kérték az Innuendot. A refrénje felvillanyzott, ugye 1999-ben volt egy Baileys reklám, amelynek az Innuendo szólója volt a zenéje. Én addig, míg meg nem hallottam a Slágeren, nem tudtam, hogy az Queen. Ez nagyon felvillanyzott. Annyira, hogy akkoriban kezdtem keresgetni a neten a Queen után. Az elsõ weblapok egyike a literatura.hu volt, innen szedtem fel az elsõ információmorzsákat a bandáról. egyik osaztálytársam megírta nekem a Jazz, a GH és a GH II albumokat. Egyre jobban tetszett a dolog. Ez már nemrég, vagy 1,5 - 2 éve volt, innentõl számítottam többé kevésbé rajongónak.
Ennél is mélyebb, ínyenc rajongásom alig 1 éve (vagy még annyi se) alakult ki, a Death On Two Legs dalocskával való találkozásommal kezdõdött. Felfigyeltem: hé, többrõl van itt szó, mint "egyszerû" megaslágerekrõl! Végigzongoráztam az ANATO-t, a '39, Sweet Lady, You're My Best Friend és Good Company azóta is a kedvenceim.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
The Unobtainable Royal Chronicle Volume 1
One Vision (12)
Blurred Vision
Keep Passing The Open Window (12)
Thank God It's Christmas
I Go Crazy
Man On The Prowl (12)
Undre Pressure (Demo)
Soul Brother
A Human Body
See What A Fool I've Been
Misfire
Mad The Swine
I Can Hear Music
Goin' Back
Earth
Step On Me
Blag
April Lady
Polar Bear
I Want It All (Demo-First Take)
One Vision ("Just for Fun" Version)
Stone Cold Crazy (Trash Version)
Breakthru (12)
Staying power (US Promo)
A Kind Of Magic (Highlander Version)
I Want To Break Free (12)
Back Chat (12)
A Dozen Red Roses For My Darling
Pain Is So Close To pleasure (12)
Machines (12)
Man On The Prowl (12)
Stealin
We Will Rock You (Rick Rubin Mix)
We Will Rock You (RR Ruined Instrumental Mix)
We Will Rock You (RR Big Beat A Capella Mix)
We Will Rock You (RR Zulu Scratch A Capella Mix)
We Are The Champions (Rick Rubin Remix)
Too Much Love Will Kill You (Freddie)
Too Much Love Will Kill You (Brian)
Errõl kaphatnék valami infót?