Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
ez az egy set van meg 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zomil
Nembaj a többiek meg téged utálnak, h minden hsz-edben csak sirsz valamiért 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csokalaci
Akkor ennek örömére nem érdekel valakit egy "The Hibernating Bear" Set

http://facebook.com/musicleander

Jim Morrison
<3

Kexii: nem biztos hogy veled van baja

más: 10. a toplistán a topik huhuuuu

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

de engem remélem </3

Ha ez a komment nekem szólt akkor húzd le magad. Attól, hogy eddig nem írtam már csak ingyenes játékos lehetek? Bocs, hogy eddig nem irkáltam minden faszságodra amit összehordasz itt...

Time to nut up or shut up

csokalaci
<3

Viktor99
Kezdem megutálni ezt a topikot most hogy ingyenes lett a game... :[

Nem baj, akik eddig is ide írtak azokat <3
Jim Morrison
köszi, akkor már csak kulcs kell...

csokalaci
Best

Kipróbáltam már ezt a tf2 beta-t viccbõl.

Üdv!
Ezek az ún. "strange" fegyverek amik csak crate-kböl szerezhetõ meg bármennyire is meglepõ lehet ez.
Mindegyiknek van egy számlálója, ami az öléseket számolja. Egy elér ölési szám után új szintet ér el és új neve lesz. Ez semmilyen pluszt nem ad ugyan olyan fegyver lesz mint a normál társaik. Tradelhetõek, 3-4 refinedért mennek. Achivment ill. trade szervereken elég könnyen fellehet hûzni õket egy magasabb szintre.
Egyenlõre még csak régebbi ill. alap fegyverek vannak mint pl.: pipe vetõ, scattergun, rocket launcher, shotgun, direct hit, eyelander, glowes of running...stb.
Úgy tudom csak a 19-20 számú cratekbõl lehet nyitni de ebben nem vagyok biztos.
Remélem kielégítõ válasszal szolgáltam.

Time to nut up or shut up

Viktor99
A sok köcsög veri magát arra hogy hányat ölt, és ez a csodás játék az egész szerver számára láthatóvá teszi egy felugró ablak formájában, HA AKAROD, HA NEM!
Jim Morrison
ezek a szintlepos fegyverek hogy vannak?

Jim Morrison
vegyel fel steamen, hadd lassam eloben is 😄
JimMorrison723.hu

Sokáig én is szívtam evvel. Nem tudom milyen routered van, nálam valamiért az blokkolta.
Mikor beléptem a routerbe, - webes felület - a logban látszik, hogy milyen kimenõ-bejövõ kapcsolatokat blokkolt. Onnan kinézve a portok számait - miközben persze a Steam-en a szerverkeresõbe rányomsz a keresésre - engedélyezed a routerben.
Most már én is látok 4-500+ TF2 szervert...

Viktor99
OTT VAN A BANNER ALATT?

N00BS Y U NO READ???????????
SzirmosSzisza
Tegnap mi is rátaláltunk az engire 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

csokalaci
Amúgy igen ez tényleg így van.

Jim Morrison
pedig most a sok n00b es akkor egyszeru 😄 addig jatszal vele te is amig ra nem jonnek a tobbiek, hogy van ilyen is 😄

ronihun
egyébként én tegnap spy-t játszottam egész hosszú idõn keresztül, annyira nem nehéz vele, én bementem cloakba, elbujtam enemy bázisa közelében, felvettem valamelyik alakját, aztán futkostam kicsit velük, ha valamelyik egyedül volt hátbaszúrtam, rögtön után cloak, és újra megcsináltam, jól elvoltam, elég sokat is öltem így, csak néha nehéz eltalálni õket hátulról, ha mozognak v ilyesmi

...

csokalaci
Ez most hülyén fog hangzani de én spy-al surf szerveren tanultam meg játszani. Azzal a kasztal játszottam a legtöbbet.

byzhouse
spyhez még f****** vagyok.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tototto
akinek a szerverkeresõ nem dob ki elég szerót vagy csak nagy pingûeket, a letöltési régiót tegye vissza magyarra (majd késõbbiekben ha valami játékot akar leszedni és lassú átdobhatja megint külföldire) mert megfigyeltem hogy a letöltési régió szerint listázza ki a szervereket (pl nekem USA- LA régió mellett volt 3-4 100 ping alatti szerver, de most magyaron mindet kinyomja)

jó a szerverkeresõ, csak az a probléma hogy 100as ping alatti szervereket nem lát <#eljen>

NEOreg3
spy

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

SzirmosSzisza
Én is most kezdtem, de szerintem felesleges "rámenni" elején játszol és úgyis jönnek majd maguktól, úgy h nem is tudta, hogy ezért jár 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
huh, hát köszi, ezzel szerintem nem csak nekem segítettél itt, eddig is próbáltam figyelni mire van szüksége a csapatnak, de jó tudni h mi mikor jó, meg majd magam is rájövök, mit mikor használjak<#eljen>

...

byzhouse
kicsit zavaró,hogy ellenfélnél 2 medic healel 1 heavyt és leöli a fél teamot.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

scouttal fõleg védõben legyél, mert támadni a szentrik miatt kicseszés a csapatoddal, legalábbis szerintem, nyomoroncok szoktak várni egy-két potya fragre
acsívmentekre menni szintén, ha pubolsz...
akkor inkább menj egy achievement_ re kezdõdõ szerverre, ott könnyen megoldható jónéhány(van map filter keresõben)

Játsztd a játékot változatosan minden kasszttal és jöjj rá, milyen oldalra mi kell. Fõleg úgy érdemes szelektálni, hogy mire van szüksége a csapatnak, tabot nyomsz és nem leszel +sniper, scout, engineer, ha már van belõlük.
Támadóba nem ajánlom a pyrot se a sentrik miatt, mert az is elég impotens dolog, de ha eltûntetted a szentriket bátran bemehetsz a pontra vele, onnan meg lefújhatod az alternatívval.
Támadni demoval, heavyvel érdemes, hevi fõleg a pyrok ellen jó, demo az építmények ellen, azokhoz elég elég egyszer befutni a sûrûbe és megtudod hol vannak, vakon is tele pötyögtetheted majd sztikivel.
Védõvel pyro, demo(a spam nagy királyság) engineer, olykor heavy a kúúlság.
Személy szerint a soldiert nem szeretem, mert tehetetlen nagyon sok esetben és kevés a töltény amit egy sorozatban kilõ, kritzkrieges medikkel viszont folyosókra kiváló.
Mediket meg mondanom sem kell, hogy a kört dönti el, ha elegendõ mennyiségû van belõle, ez 2+ ideális esetben(azzal nagyon könnyû acsívmenteket össszesedni publicon is).

Támadóban : engi max2, sniper max1, spy max2(akik nem árt, ha összedolgoznak), pyro max1(vagy semennyi, amíg szentrik vannak, amúgy is állóháború sokáig szûk helyeken így könnyû kiszúrni a spyt ütközéssel..azaz menj neki mindenkinek, aki blokkol az spy)
a többi meg az igazán támadó kaszt: demo, heavy, soldier + medic, akit mindig elõre engedsz a teleportnál, hogy mehessen a frontra gyógyítani(a medik meg nem lesz egy gyáva féreg, aki reszket a sarokban meg ne haljon)

Védõben: kellõ mennyiségû engineer, demo sok sok szpammel... és a többi látszódik fõleg hol milyen gyenge pontjai vannak a csapatnak.

végül: ez egy játék, nem a való élet, itt akárhányszor meghalhatsz, és meg is kell hallnod, mert a leg célravezetõbb, ha benyomulsz bátran mindenhova és gyenge pontokat keresel. Ez sok halállal jár, de a csapatodat segíted.

mocskoskodosnyomoroncokat meg kerüld messszire, látszik a nevükbõl ^4f^2a^6szfej , 2+ ilyen egy szerveren, keress másikat, soha nem fogtok nyerni.
kezdõn kempelõ sniperekkel(támadóban) akik "védik a segged" ugyanez. Állj át, alázd meg õket, vagy lépj le.

van néhány hasznos beállítás advancedben, angol nevek nem jutnak eszembe sry:
-ne halj meg ha más classt választasz
-automatice reloadoljon
-mediknél ne kelljen folyamatosan nyomni a gombot a healeléshez
-adjon hangot, ha sebez(damage done)
-írja ki a sebzést
-auto medik jelzés ha 50%ra lemegye az élet //ez valami csúszka ott tudod beállítani

ez minden újoncnak az üzenetem^^
ronihun
sziasztok, én is újonc vagyok, igazából legtöbbet scoutozok, ez tetszik legjobban, tudtok segíteni abban, hogy melyik achievmentekre menjek rá amiket könnyebb megszerezni esetleg? ugye a force-a-nature-hoz kéne a 10, ebbõl hármat már megcsináltam

...

SzirmosSzisza
Xfire talál szervereket, használd azt, vagy olvasd el itt a kiemelt hozz szólást, ott is van 1 alternatíva.

lolSL
várj pár napot amíg vesz a valve több servert hogy kiszolgálja a sok free playert.

Most miért csinálja a team fortress 2 hogy a szervereknél egy szervert sem talál? Tûzfal kikapcsolva az sem segít.Újra telepítettem és update-eltem is de semmi sem mûködik. És már minden lehetséges dolgot kikapcsoltam. Valaki segítene?

SzirmosSzisza
Medic ? Olyat nem is láttam még, mindenki Spy / Sniper 😄

kis hitler

Rage47
ha banra játszol, akkor megkaphatod most is<#gonosz1>
Fpocok
Kíváncsi vagyok Rage mikor unja meg és dob ki MINKET 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Viktor99
Szerintem ez epic win
Fpocok

Viktor99
Shut up, maggot!
Fpocok
Cool story bro.

Viktor99
FUUU
Jim Morrison
zene flém miatti OFF humorosban nem itt van, hanem humorosban. GTFO

nem szeretem a tf2 t.

Viktor99
csokalaci
Tudom :C

Viktor99
Zene flém humorosban van, nem itt. GTFO
Jim Morrison
😄 am tényleg jó album.

csokalaci
Legalább tölti a hp-t 😄 így tökéletes olyan helyzetekre amikor egyedül megyek.
De ha nem azt használom akkor Master of Puppets 😄

Jim Morrison
jaja, arrol mar toltam kepet is, mert szerintem azert nem botok voltak.... 😄 te meg black boxot hasznalsz? pff... 😄

Rage47
mert azt látták a meet the medicben😊

amúgy tényleg több a sikerélmény😊