Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://facebook.com/musicleander
Kexii: nem biztos hogy veled van baja
más: 10. a toplistán a topik huhuuuu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Time to nut up or shut up
Nem baj, akik eddig is ide írtak azokat <3
Ezek az ún. "strange" fegyverek amik csak crate-kböl szerezhetõ meg bármennyire is meglepõ lehet ez.
Mindegyiknek van egy számlálója, ami az öléseket számolja. Egy elér ölési szám után új szintet ér el és új neve lesz. Ez semmilyen pluszt nem ad ugyan olyan fegyver lesz mint a normál társaik. Tradelhetõek, 3-4 refinedért mennek. Achivment ill. trade szervereken elég könnyen fellehet hûzni õket egy magasabb szintre.
Egyenlõre még csak régebbi ill. alap fegyverek vannak mint pl.: pipe vetõ, scattergun, rocket launcher, shotgun, direct hit, eyelander, glowes of running...stb.
Úgy tudom csak a 19-20 számú cratekbõl lehet nyitni de ebben nem vagyok biztos.
Remélem kielégítõ válasszal szolgáltam.
Time to nut up or shut up
JimMorrison723.hu
Mikor beléptem a routerbe, - webes felület - a logban látszik, hogy milyen kimenõ-bejövõ kapcsolatokat blokkolt. Onnan kinézve a portok számait - miközben persze a Steam-en a szerverkeresõbe rányomsz a keresésre - engedélyezed a routerben.
Most már én is látok 4-500+ TF2 szervert...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
acsívmentekre menni szintén, ha pubolsz...
akkor inkább menj egy achievement_ re kezdõdõ szerverre, ott könnyen megoldható jónéhány(van map filter keresõben)
Játsztd a játékot változatosan minden kasszttal és jöjj rá, milyen oldalra mi kell. Fõleg úgy érdemes szelektálni, hogy mire van szüksége a csapatnak, tabot nyomsz és nem leszel +sniper, scout, engineer, ha már van belõlük.
Támadóba nem ajánlom a pyrot se a sentrik miatt, mert az is elég impotens dolog, de ha eltûntetted a szentriket bátran bemehetsz a pontra vele, onnan meg lefújhatod az alternatívval.
Támadni demoval, heavyvel érdemes, hevi fõleg a pyrok ellen jó, demo az építmények ellen, azokhoz elég elég egyszer befutni a sûrûbe és megtudod hol vannak, vakon is tele pötyögtetheted majd sztikivel.
Védõvel pyro, demo(a spam nagy királyság) engineer, olykor heavy a kúúlság.
Személy szerint a soldiert nem szeretem, mert tehetetlen nagyon sok esetben és kevés a töltény amit egy sorozatban kilõ, kritzkrieges medikkel viszont folyosókra kiváló.
Mediket meg mondanom sem kell, hogy a kört dönti el, ha elegendõ mennyiségû van belõle, ez 2+ ideális esetben(azzal nagyon könnyû acsívmenteket össszesedni publicon is).
Támadóban : engi max2, sniper max1, spy max2(akik nem árt, ha összedolgoznak), pyro max1(vagy semennyi, amíg szentrik vannak, amúgy is állóháború sokáig szûk helyeken így könnyû kiszúrni a spyt ütközéssel..azaz menj neki mindenkinek, aki blokkol az spy)
a többi meg az igazán támadó kaszt: demo, heavy, soldier + medic, akit mindig elõre engedsz a teleportnál, hogy mehessen a frontra gyógyítani(a medik meg nem lesz egy gyáva féreg, aki reszket a sarokban meg ne haljon)
Védõben: kellõ mennyiségû engineer, demo sok sok szpammel... és a többi látszódik fõleg hol milyen gyenge pontjai vannak a csapatnak.
végül: ez egy játék, nem a való élet, itt akárhányszor meghalhatsz, és meg is kell hallnod, mert a leg célravezetõbb, ha benyomulsz bátran mindenhova és gyenge pontokat keresel. Ez sok halállal jár, de a csapatodat segíted.
mocskoskodosnyomoroncokat meg kerüld messszire, látszik a nevükbõl ^4f^2a^6szfej , 2+ ilyen egy szerveren, keress másikat, soha nem fogtok nyerni.
kezdõn kempelõ sniperekkel(támadóban) akik "védik a segged" ugyanez. Állj át, alázd meg õket, vagy lépj le.
van néhány hasznos beállítás advancedben, angol nevek nem jutnak eszembe sry:
-ne halj meg ha más classt választasz
-automatice reloadoljon
-mediknél ne kelljen folyamatosan nyomni a gombot a healeléshez
-adjon hangot, ha sebez(damage done)
-írja ki a sebzést
-auto medik jelzés ha 50%ra lemegye az élet //ez valami csúszka ott tudod beállítani
ez minden újoncnak az üzenetem^^
...

nem szeretem a tf2 t.
De ha nem azt használom akkor Master of Puppets 😄