30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
ratgab #27147 Full Heavy push = Csak Heavy-vel jönnek? Mert ebben az esetben a hátukba kerülve (persze, míg előlről lehetőség szerint lekötik őket) Spy-al akár 3-at 4-et le lehet simán kapni, mire észbe kapnak!
Tegnap sikerült 10 másodpercen belül így leszedni először a támogató medic-et, majd az előtte lévő 2 heavy-t is! (társak kakában lettek volna, ha ezek 3-an berombolnak a foglalandó pontra!) -
PunkZoli #27146 medik pyro ellen pushhal... mindennek megvan a maga ellenszere, csak az emberi hülyeségnek és gyávaságnak nincs -
#27145 Full heavy pusht mivel lehet megállítani ? -
ratgab #27144 Persze ha sniperrel vagyok, nem íjjal megyek(azzal nem találok el senkit.. túl lassú!) -
ratgab #27143 Én akikkel játszom általában Demoman-el (ők szoktak az elsők lenni) aláznak mindenkit nagyon durván... én meg ultra béna vagyok vele.
Én egyébként Heavy, Sniper, újabban Spy-al (Spyal nagyon kell tudni játszani ahogy nézem... legtöbb killem 4 volt meghalás nélkül... amúgy is csak mostanában kezdtem a TF2-t) és Engineer-rel szoktam menni! Egyébként Mediccel se atomfizika jól teljesíteni... beállsz egy Heavy mellé és igen szép pontokat lehet így begyűjteni!
Amivel nagyon rossz vagyok az a Demoman (egyszerűen nem találok el senkit sem) és a Pyro.
Ellenséges Snipereket viszont szeretek alázni Sniperrel -
PunkZoli #27142 szerintem 3 kasztot nem kéne limitelni csak: demo,heavy, medic.... ill védőben(red) a pyrot... és nem lenne gond, megtanulnának játszani az emberek -
#27141 csipás lepontoz. ma kaptam tomiszlavot :$ -
#27140 megölsz 5 embert, elmész egy dispenserig vagy hp csomagért <--- repeat = win -
#27139 Miért ? Ugyanúgy sebeződsz. -
#27138 Ha van brass beast vagy tomislav, medic se kell. -
#27137 Medic nélkül az :D -
#27136 Új vagyok. :D -
#27135 -
#27134 azzal aztán tudomány elsőnek lenni:D -
#27133 Én heavyvel szoktam menni, általában első vagyok... -
#27132 nekem semmi bajom se lenne a f2p arcokkal... ha nem FOLYTON spy-sniperként csücsülnének a lista alján...3-4 db, támadóban. -
#27131 Én F2P-sként is mindig elől voltam, meg ingyen hétvégéken toltam, utána meg 1-2 hónapig törtön. Csak aztán költöttem rá teljes 1000 forintot, hogy legyen nagyobb tatyóm :)
-
#27130 ja -
#27129 Most lehet gonosz leszek, de ha kitiltanák őket a szerverről, akkor abban lenne valami logika. De az, hogy csak kiírja... semmi értelme. Max arra jó, hogy tudd, kik a "gyengébbek". Értelmetlen baromság az egész. -
#27128 nem is értem, minek megkülönböztetni így az embereket, szánalmas -
#27127 Van ez a hülye cucc, ami kiírja, ha valaki F2Pes. Egyik pillanatról a másikra észreveszed, hogy hirtelen a csapatodat ownloják a szarba, ránézel a scoreboardra és látod, hogy a csapatod tele van F2P essel, míg a másiknál van egy darab. A sok wannabe pro ugye átmegy oda, ahol kevesebb van és rendesen felborul a balansz. Én, aki meg csak játszani akar, annak rohadtul nem fun így.
No offense, de aki most kezdte F2P, az még nincs annyira ügyes, mint aki hónapok óta tolja. Arról nem is beszéltem még, hogy állandóan mindkét spyt beválasztják.
Ezentúl tuti nem megyek olyan szerverre, ahol ilyen script van. -
#27126 mi a baj? -
#27125 Faszom ebbe a sok elitista köcsögbe meg a hülye f2p scriptbe... többet OGC szerverre biztos nem megyek! -
#27124 Szerintetek ez makk kill?? :D -
Neoncsoves #27123 :DDDDDD -
#27122 na kellett nekünk az ali baba topánkájáról dumálnunk, esett egy nekem is
meg ez: Solemn Vow
tehát ismét semmi értelmes... -
Neoncsoves #27121 trollingnak sem jó? mégis rinyálsz miatta -
#27120 bp expanderrel -
#27119 Shopban lehet venni plusz 100 slotot. -
PunkZoli #27118 kraftoltam egy lézert, eladó egy sapiért mert nekem nem kell :D -
#27117 TF2 FAQ-ban azt írja premium accountosoknak 300 férőhelyes a hátizsák de 1000-re lehet bővíteni, de azt hogy? -
#27116 linkeld csak a videok-kat...engem nem zavarnak... :DDDD
némelyik még vicces is :D -
#27115 De rage tiltsd már ki ezt a retardáltat. Mindig bebassza ide ezt a sok szart. Realee mindenki gyűlöli ezeket a fos undormányokat. Állj már le. Még trollin'-nak sem jó. -_- -
#27114 idétlen -
Neoncsoves #27113
-
Neoncsoves #27112 hagytad -
#27111 LOL ma craftoltam Cow mangler 5000-t meg azt a pisztolyt Lézeres l*fasz azis : D hat érdeksek -.-
jah és hagytam hogy lelöjjön 1v1-ben egy F2P-s -.- -
#27110 Tud valaki csengőhang packot amivel lehet menőzni RL ? -
#27109 -
#27108 De milyen ára van már a shopban, 7.49€