30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#27227 V3ki:: N sikitok ha nyomd a kritet
10mp-el kesöbb ÁÁÁÁÁÁ
N meghal
V3eki: Ha sikitok mindig elmész : DDD
-
#27226 Ez az dobott a gép egy sentry irányítót, elég vicces lvl 3 as sentryvel :D -
#27225 Hol cserélsz ? Mond már meg :D -
#27224 most cseréltem 2 ládát 1 örökké tartó jutalmadért :D (Y) -
#27223 Ebből kiindulva ma kipróbáltam az engiskedést, elég jó, csak 1 baj van vele, a sok spy ami ellen a mellettem lévő pyro sem tesz semmit :D -
Neoncsoves #27222 A landlord szar, nem lehet a stickyken sapka :( -
#27221 ma 1 jó emberke ingyen adott 1 osztály zseton- pyrot-t és 1 ládát. :D -
#27220 Ez de komoly
Sniper: One kill disconnects victim from server -
-
#27218 "Én jó spy-nak tartom magam,"
"A pyro egy röhejes kaszt"
u mad ?
Amúgy mikor medic vagyok és sentry farmot kell irtani akkor mindig Pyrot überezek, mert másodpercek alatt kiszed mindent onnan :) -
#27217 igen, mert mindenki tudja, h a medic a legskillesebb kaszt, de persze csak a heavy után :) -
#27216 valakinek lyukat kell ütni a védelmen... -
PunkZoli #27215 mindent a csapatért , már 2007 óta:D -
PunkZoli #27214 Én a spy irányában érzek hasonlóan ...de a pyrot szeretem védőben, főleg mióta megvan az a gyorsváltós fújókás pörkölőm, mellé a dróútos balta meg flergán. Tudom használni, sokan nem, és elitebbnek érzem magam ettől csak egy fújkálós tagnál. Űberes ellen fújás meg elég ahhoz, hogy hasznossá váljon. Továbbá aki támadóba pyrot választ az is buzi. Max ha leszeded az összes szentrit mással és bemész a pontra pyroval, onnan meg lefújsz mindent és mindenkit. 2-3 órával csak az olyan zsenik mint én jönnek rá ilyenekre:D , te viszont ezek szerint nem sok sok órával :D
Hevi meg azóta kedvenc mióta megvan a gloves of running , azzal atom, és még csak nem is lassú.
Spy haszontalan kaszt jó ellenfél ellen, ugye aki belelő mindenkibe aki szembe jön, dead ringerrel egyszer próbáltam ki beöltöztem saját csapattársnak, rányomultam az ellen pontjára, elégedetten megöltek és otthagytak a faszba... kloak ki, pont megvan. Hátba szurkálni meg nem fun, annyira nem idegesít, csak azon szoktam gondolkodni közben mekkora féreg az ilyen :Ð -
#27213 ADd nekem MOST KÉRLEK -
#27212 megint egy solemn vow (meg kritzkrieg).
mi a retkes picsáért kapok folyton medic cuccot, mikor összesen nincs 6 óra játékidőm vele, 2007 óta... -
Neoncsoves #27211 pyro forever -
#27210 A pyro egy röhejes kaszt. A sok majom aki tolt vele 300 órát, büszke arra hogy minent visszafúj, megéget, lekalapál.
Csak azt nem veszik észre hogy mindezt egy olyan is megtudná tenni, akinek van 2-3 órája a tf2-vel ÖSSZESEN. Szánalom kaszt. Természetesen az elején mindenki pyrozik amikor még nem látják át a játékot.
Most jöhetnétek azzal hogy:(gayvoice) "Jaj, de hisz a pyro nagyon is hasznos tud lenni. A pyroval lehet a legtöbbet tenni a csapatért. (/gayvoice)
Fasság. Az egyetlen dolog amit nem lehet más kasztal az az hogy rögtön visszafújja az überes ellenfelet és minden istenverte szrt visszafújjon rád. Elírtam ebből csak az egyik igaz. Ha az überes lába alá pakolsz 4 sticky-t olyan szépet szállnk hogy öröm nézni. -
#27209 Ezután kedvet kaptam ehhez a gyorsváltós lángszóróhoz :)
-
#27208 vannak, csak valahogy sosem akkor vannak a szervereken, amikor én is -
#27207 100€
neo: vannak olyan barmok aki 2dobozért adnak 1 új fegyvert :) -
#27206 bármennyit, ha a legolcsóbb dolgot veszed is meg, prémium leszel
ellenben a mann co store használatához steam wallet kell, amihez minimum 5 eurót tudsz hozzáadni (viszont a megmaradt pénzt nem kell tf2re költened, vehetsz belőle olcsó, leárazott játékokat) -
ratgab #27205 Remélem azért Craftolni tudok F2p-sként...
-
#27204 a dobozok mellesleg nem érnek szinte semmit, 8-asával árultam őket és csak egyetlen random fegyvert kértem cserébe és így is ráment vagy 2 órám, mire mindet eladtam -
ratgab #27203 Mennyit kell költenem a boltban, hogy prémium legyek? -
ratgab #27202 Az gáz... -
#27201 f2p-s nem tud tradelni -
#27200 f2p-ként csak kapni tudsz dolgokat, adni nem -
ratgab #27199 Aki fel tud használni 2 db Man Co Supply Crate-t az szóljon! Én F2P-sként Tradet nem indíthatok kulcsot meg úgyse veszek! CSere érdekel bármire, amim még nincs (sok ilyen van)! -
ratgab #27198 Hát én el is párolgok tőle.... -
#27197 furcsa én 4 lézeres cuccost lövök az ellenfélbe és túléli. :) -
#27196 és akkor még kérdezik hogy mi a baj a f2p-sekkel -
ratgab #27195 Kicsapódott a kultúra! -
ratgab #27194 Itt nem oldott meg.. -
#27193 !pgag psycho -
-
#27191 1 vagy 2 über minden problémát megold. -
ratgab #27190 Ez a Demoman egy baromi nagy cheat szerintem, meg a Rakétavetős Lézeres újratöltődös tökömtudja milyen fegyvere (eltalál instant death).
Szűk folyosón egyszerűen képtelenek voltunk 30 percen keresztül átverekedni magunkat rajtuk (még ha ez nem lenne elég volt 2 heavy egy bunkerben, akit sniper nélkül nem szedsz ki, valamint az ajtó mellett turret, mellette Mérnök, időnként leszaladt még vagy 2 pyro is):
Spy nem megy át, mert folyamatosa gránát és lézertüzet kaptunk, max mákból mész át, de addigre elfogy a töltés az órából, instant death (amúgy is max 1-et tudtam elkapni)
Snipernak esélye sincs még csak célbavenni sem őket.
Mérnök szintén esélytelen
Demo Man-el nem tudsz kijönni a gránátzápor miatt, Rakétás szintén hasonló okból kivitelezhetetlen.
Pyro megint már az ajtóban elpatkol.
Heavy önmaga szintén esélyten, esetleg megtámogatva egy mediccel, de a pattanó gránátok miatt az is elég hamar kihalt a Heavy mögül! Persze Heavy volt dögivel, de Medic elvétve (habár amikor 2 medic volt, akkor is kiszedték őket a heavy-k mögül).
Szóval verhetetlenek voltak, de csakis a nyamvadék Demomanjeik miatt, meg a Lézerezés miatt (befordultál a sarkon Instant Death!). Iszonyat nagy Cheatnek érzem ezt a kasztot így szűk tereken!
Ráadásul nem is az van, hogy legalább esélyed van kijönni a kezdőhelyről... Nem, úgy van megcsinálva a pálya, hogy szépen már kezdéskor úgy be tudják ásni magukat, mint az állat! (Mástnem le kéne korlátozni a Demoman-ek mennyiségét, mert ez így minden csak nem szórakoztató)!
-
#27189 Azért ennyire ne tolongjatok -
#27188 Valakinek kell Quick-Fix?