30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#950 Miért van az, hogy a Kartel Kucsma folyamatosan fullon van és nagy mák kell, hogy beférjek, míg a többi magyar server non-stop üres?! Tuti vagyunk annyian, hogy 2 servert is megtöltsünk... Miért nem tesszük? -
Theutron #949 Hja ezt a megoldás sok helyen megtaláltam, de nem meg az utolsó 2 mappa amit írtál, ezért megcsináltam, bemásoltam öket de úgyanaz maradt a helyzet. Azért thx. -
#948 Nem veszi zokon, ez a hivatalos módszer. :)
Nekem most két féle tag-em van.
Egyik:
Másikra egy videó után kerestem rá:
(képet nem találtam, linkelem a videót)
FYI I am a spy -
#947 Gondolkodtam én is hogy használok néhanapján tagot/spray-t, de nincs vgui mappám ott, csak decals és tamp mappa, ha csinálok egy vgui/logos-t nem veszi zokon a tf2 hogy backurálom? :D -
#946 Másold be a spray-t a
\Steam\Steamapps\<loginneved>\Team Fortress 2\tf\materials\VGUI\logos\
mappába, lépj be a játékba, és onnan importáld a sprayt. -
#945 Nem semit csak kifagy a zene kiakad meg a kép de akkor lehet hogy vista lesz a bünös? -
Theutron #944 HY!
Kéne 1 kis help, ha importálni akarok 1 spray filet mindig ezt az üzenetet írja ki a progi "Unable to write output spray file. It's possible the current user doesn't have permission" tudom hogy mit jelent de rendszergazda vagyok a könytárban semmi sem írásvédett, már mindent megpróbáltam de semmi sem működött.
A helpet elöre is köszi! -
#943 De olyan nincs hogy nem bír el, max socketre különbözik, én is találtam enyémre 2 magost azt a mostani kis szar 3000+- os... -
#942 Kapsz a jobbfelsőben egy warning-ot? (os paged pool memory is low) -
#941 Mert a jelenlegi alaplapon nem bír el ennél jobb procit. -
Stuller #940 szigorúan csakis eredeti, no warez/tört/cheat stb plz -
#939 Nekem atim volt és ezt csinhálta. Formázás segített de később rájöttem a Vista Inspirate progi kavart be! -
#938 sziasztok kéne segitség.Felmegyek egy szervere vagy akár ofline ba a játék 5 perc mulva kifagy , volt már valakinek ijen problémája vagy az nvidia kártyámal lenne gond más játékoknál nem csinálja.vagy a 8 szériát nem szereti vagy driver lenne de már azt is lecseréltem. -
#937 Új procihoz mindek kéne alaplapot cserélni??? -
#936 um, vannak tört szerverek, vagy ha játszani akarok akkor szigorúan eredeti, -
#935 Aham, köszi. Jah nálam is van, a video kari tudna, de a proci nem tudja kihasználni, jobb procit meg az alaplap nem birna el igy uj alaplapot is kéne cserélnem, de akkor meg már mindent -
#934 lentebb meg fentebb? hozzatok valami erőset ennek a palinak :) -
K Ace #933 Gyenge a processzorod az a baj. Nem sokat tudsz tenni ellene. Nekem is harmat gyenge a proci és tok ugyanez. A grafikát ne lentebb vedd, hanem föntebb, ugyanis igy átvesz némi terhet a videokártya a procitól Én ha lentebb vettem a grafot még roszabb lett. Tilsd le az árnyékot, valamint a tükröződéseket (mat_specular 0), és max 16 fős szervernél bróbálkozzál, mer föntebb már játszhatatlan. Igy nekem 20-25-30 fps. -
#932 Épp hogy most nem számít semmit h. mid van -
#931 Lehet van benni valami, de nem hiszem. Meg nem csak TF2 vel játszok. Lehet ennyire számit hogy Ati vagy Nvidia? Mert akkor jo nagy parasztok...
OFF: ui: hogy lehet kitömöriteni a szét darabolt filet ami ilyen tipusu pl: .001 ; .065 stb? tototal commal a .001 est megnyiottam kimásoltam a benne lévő filet, de amikor telepiteném egyik file mindig hibás. Próbáltam olyat is, hogy Fájlegyesités akkor meg egy .out filet hoz ki amit a Winrar és a Winzip megint csak nem ismer. Igyhát maradt a TC, megint megnyitottam, kimásoltam, és megint hibás egy Másik file. Nem tudtok valami megoldást előre is Köszönöm.
ui: tetszik ez a smile
ON -
#930 Őszintén szólva biztos tippem nincs sajnos...
Steam/my games/jobb klikkre/propeties-re esetleg érdemes megpróbálkoznod a "verify integrity", defrag cache-el; a drivereknél nem feltétlen mindig a legutolsó a legjobb, netán esetleg bétát töltöttél, tudnám jaasolni ezt a linket.
Gondolom az alaplapi, hang szükség esetén más driver frissítése is megvolt, a vga driverhez le van töltve a .Net keretrendszer.
Esetleg egy registry clean és defrag sem árthat, hogy minden egyben legyen (ez jónak jó, de tuttifix nem ettől fog megszaporodni az fps)... :( -
#929 köszi -
Stuller #928 lehet bután hangzik de milenne ha régebbi drivert raknál fel? ugyertem nekem volt mar ahol az jobban szuperalt, nekem mosse a legujabb ati van fenn -
#927 A legújabb van meg. Az Nvidia hivatalos weboldalárol kaptam le. -
geristar #926 nincs, 2dvd az egész orange box!
-
#925 sziasztok.
tudja-e valamelyikőtök, hogy az orange boxban a tf2 külön dvd-n van-e?
köszi -
#924 Hát én csak annyit tudok tanácsolni hogy próbálj meg másik grafkártya drivert letölteni hátha az segít. -
#923 Valaki Segitsen!
a CoD4 Multy -ban átlagosan 40-70 között mozog az FPS -em és egy minimális szaggatás nincs. Viszont TF2 ben mióta ujra raktam a winfost lement 20-30 ra, csatákban vagy nyylt terepen lemegy akár 9 re is! (pl: 2fort on 4 soldier lövöldözte egymást a híd túloldaláról = 9 fps.) Nem tudjátok mi lehet a probléma és hogy lehetne több FPS -em?
configom: 7600GT, 2GB RAM, Intel Pentium 4 2.80GHZ
TF2 Beállitások: Minden minimumon és a felbontás: 1280x720 (800x600 on is ugyan annyi az fps)
CoD 4: 800x600, és minden alap beállitáson.
Előre is köszi
ui: Ha valaki szeretne War -ozni a hétvégén vegyen fel friendsnek: (c_C) Blacksheep vagy küldjön levelet erre a címre: ricsi (kukac) regoczy (pont) hu . Servert tudunk biztosítani. -
#922 Kis történet.
A konyhában koncerteztünk, előttünk egy country zenész játszott, aki csontvágó fűrészen nyomta, miközben a trió táncolt.
Itt látható a táncoló trió. Hátul álló barátunk elfáradt, de annyi ereje még maradt, hogy puskával bíztassa a barátjait.
A közönségnek nem nagyon tetszett az előzenekar, úgyhogy mi következtünk.
Ahogy az a képen is látszik, komoly pirotechnikai eszközöket tudhattunk magunkénak.
A képen frontemberünk felkapta a mikrofonállványt, míg mi hátul gitároztunk. A legtávolabb álló barátnunk elfáradt, és dísznek tettette magát.
Koncert közben szemből is vett minket a kamera, a frontember odébbállt, hogy jobban látszódjunk.
A koncert után a rajongók elvonultak.
A szervezők nekünkadták a pirotechnikai eszközök maradékát, úgyhogy mi a stúdiófelvétel közben is tudtuk használni őket.
Köszönöm, hogy végignézted idei koncertünk képeit, reméljük a következőn ott leszel. -
#921 Főoldalon a Games-re rányomsz. Ott Megkeresed a TF2-t, Rányomsz a Maps-re, Kikeresed a cp_castle nevű pályát, rányomsz, lejjebb tekersz, Download, És választasz egyet a mirror-ok közül. Utána asszem vagy egy pályát, vagy egy maps, models, materials vagy valami ilyet kapsz. ha csak pályát kapsz, akkor a maps mappába rakod.
Ha mappákat kapsz, akkor bemásolod a \Steam\SteamApps\<loginneved>\Team Fortress 2\tf mappába. És ez igaz a skinekre is. -
Stuller #920 nemis azért montam nyugi;) de télleg még 1 -2 ember kellene klánba, h legyünk meg mindig elegen egy esetleges warhoz stb. szal lehet pmezni :D -
#919 és innen hogyan?
-
#918 Na, ma este berakok egy-két képet amin pár őrült csapattársammal zúzunk ;) -
#917 Ezert jo a clan>>code :D klan vagyunk de nem warozunk :D csak barati fun tarsasag :D -
#916 Jah nekem is megfordult a fejemben, hogy tagja legyek egy klánnak, de nem tudnék mindig ott lenni, nem tudom magam lekötni egyelőre. -
#915 Szabadnapon, meló után jól jön egy egy kósza óra, de stabilan nem tudnám elképzelni, hogy klánozzak.:) -
kisviku #914 Nna azért a magyar pajzsosok is elférnének minimum a Combine seregben,de leginkább Robotzsarunak... -
#913 Pl. Innen -
#912 Ha olyan szerverre mész ahol ez is fennt van akkor automatikusan letölti! Amúgy mást így nem tudok. -
#911 Honnan lehet letölteni?