30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#1070 Kartel Kocsma tok ures? Este fel ejfelkor? :D Ez sem megszokott... -
#1069 Aha ... na így már értem :) -
#1068 THX majd próbálkozok hátha felférek még valamelyikre -
#1067 Az OGC re is szoktak menni, de ez is gyakran tele van:D
IP: 78.24.190.103:27023
még van 2, de azokon elég ritkán látok embereket.
88.151.100.124:27017
195.56.111.171:27015
-
#1066 Sent anno Bimbo neven Quakezett. Amugy a CODE egyik alapitoja volt 1998-ban :D -
#1065 Szevasztok az lenne a kérdésem,hogy a kartel kocsmás serveren kívül van e másik használható magyar server ahol játszanak is, mert a karteles állandóan tele van -
#1064 Zseniális logikám arra enged következtetni, hogy Bambino=Sent.. Így van? Amúgy ki lenne ez? Mert Kenitől érdeklődött a múltkor, hogy teveled mi van.
u.i.: Egyébként meg húzzál a CoD4 topikba a kispajtásaidhoz! -
:P -
#1062 Csak Bambino ezt el ne olvassa mert meghizik a ma'ja :D -
#1061 na ezt jó hallani :) vagyis olvasni -
#1060 Igen példás viselkedésformát volt szerencsém ma megtapasztalni a Kartel szerveren Sent nevű játékostársunk részéről. A sokkal erősebb csapatból - ahol a lista tetején volt - átjött a gyengébb csapatba, hogy egyengessen egy kicsit az erőviszonyokon. IMHO ezt így kéne csinálni mindig, ha már ez az automatikus balance így el van baltázva. Ha az egyik csapat zsinórban alázza a másikat, az szerintem nem fun. Egyik oldalnak sem...
Peace! -
#1059 Valaki megtalálta a Meet the Engineer zenéjének alapját :)
Someone Else's Song -
#1058 Azt már tudom, csak nem tudtam hogy hogyan van a paraméter. Próbálkoztam -nointro-val meg minden félével, de semmi se akart működni. De ez végre jó :D -
#1057 Úgy is működik, ha Steam-ben jobbkatt az ikonra, majd Properties -> Launch options -
#1056 Azt lehetne, hogy a warez témát hanyagoljátok (priviben intézitek), még mielőtt bezárják a topikot? -
#1055 Kösz, müxik, te egy Fél Isten vagy :D -
Darkjether #1054 DooDoo Istenvagy!!!!nagyon köszi,Hálám üldözni fog!!! -
DooDoo #1053 Vannak tört szerverek nem is kevés, mondjuk magyart még nem találtam sajnos, de nagyon jól el lehet lenni vele külföldi szervereken is :) -
DooDoo #1052 http://gamerx.lv/?id=faili
Innen szedegethetsz még patcheket, ez rámegy psy verzióra is, érdemes 1.0.1.1-re frissíteni, szerverek nagyrésze ezt használja, 1.0.0.5-ös szervert már nem fogsz találni -
DooDoo #1051 Próbáld a parancsikonban az exe után odaírni hogy: -novid -
#1050 szasztok!
Mért irja ki ezt: "the server requires that you be running steam" ?
és ki dob
Bármilyen serverre fel akarok menni ezt irja ki. -
Darkjether #1049 -
Darkjether #1048 Működnie kell na mos leírom a teljes problémát ...verzió számom [psy] v1.0.0.5 tehát asszem már megvan buerálva a psy vel aztán csináltam parancs ikont is hogy indítáásnál behozzon 1 konzolt itt beirom h connect és az íp-t 2 üzenet szokott megjelenni...az 1 ik az hogy 4 szeri ujrapróbálkozás után sem sikerült kapcsolódni a másik pedig hogy a szerver újabb(14 es) protokolt használ.Help me lehet ezt vhogy javítani vagy tudtok jó szervereket???? -
#1047 warez nem müxik, max lanon mint a cs source stb. de még nem próbáltam, csak tipp -
Darkjether #1046 Najó addig megvan hogy feljön a konzol de bármijen ip-t beírok aztírja hogy a szeró 14 es protokolt használ itt mittegyek???
-
kisviku #1045 Én örülnék, ha az Engy kapna még egy építhető Sentry-t vagy lehetne upgrade-elni a sentry-t 4-es szintűre, erősebb páncélzat, nagyobb lőtáv pl.
Mert elég gyengus az ágyú valljuk be. -
Darkjether #1044 sry psy :D elírtam -
Darkjether #1043 spy verzió -
Darkjether #1042 Bocsi nemtudnátok nekem leirni hogy a warez verzió hogy müxik ?? -
#1041 No intorról még mindig nem tud senki semmit se? -
#1040 Szegeny munkanelkulinek nem telik erre :D Amugy valld be csak irigykedsz :P -
#1039 Na Timber, most hogy van időd bőven, fogsz is játszani, vagy csak itt okoskodsz? :D -
#1038 a Spy feign death az eredeti TFben benne is volt ... nagyon funny volt :D -
#1037 http://kartel.hlstatsx.com/ -
#1036 Hát igen, akkor még ki kell találnom pár scriptet. -
#1035 bigpapa nagyobb scripter nálad. fail. -
#1034 ha a szavakat nem érted és csak a képekből látsz valamit, akkor azt nem olvastad, hanem nézegetted. (mint egy képregényt). -
PunkZoli #1033 hol van a kartelkocsma statjainak a weboldala? -
#1032 Hát. Kitüntetéseket láttam, de arról nem tudtam, hogy a kém halottnak disguise-olja magát. Gránát meg nem kéne. Az maradjon a demomannél. Nem lenne jó ha ez átalakulna valami gránátspammelős játékká :/ -
gagasardy #1031 remélem bennelesz az amit mondtál, én még nem tapasztaltam ezt:D
A spy nagyon érdekelne, h mondjuk a harc hevében feldobod magad, aztán egy gyors hátbaszúrás. Sztem kéne sima gránát a soldiernek, ha már úgyis zsonglőrködik vele:D