30108
  • Timber
    Kartel Kocsma tok ures? Este fel ejfelkor? :D Ez sem megszokott...
  • Phoenix007
    Aha ... na így már értem :)
  • Relinho
    THX majd próbálkozok hátha felférek még valamelyikre
  • Blacksheep333
    Az OGC re is szoktak menni, de ez is gyakran tele van:D
    IP: 78.24.190.103:27023
    még van 2, de azokon elég ritkán látok embereket.
    88.151.100.124:27017
    195.56.111.171:27015
  • Timber
    Sent anno Bimbo neven Quakezett. Amugy a CODE egyik alapitoja volt 1998-ban :D
  • Relinho
    Szevasztok az lenne a kérdésem,hogy a kartel kocsmás serveren kívül van e másik használható magyar server ahol játszanak is, mert a karteles állandóan tele van
  • Phoenix007
    Zseniális logikám arra enged következtetni, hogy Bambino=Sent.. Így van? Amúgy ki lenne ez? Mert Kenitől érdeklődött a múltkor, hogy teveled mi van.

u.i.: Egyébként meg húzzál a CoD4 topikba a kispajtásaidhoz!
  • HeadHunter86

:P
  • Timber
    Csak Bambino ezt el ne olvassa mert meghizik a ma'ja :D
  • Rage47
    na ezt jó hallani :) vagyis olvasni
  • Phoenix007
    Igen példás viselkedésformát volt szerencsém ma megtapasztalni a Kartel szerveren Sent nevű játékostársunk részéről. A sokkal erősebb csapatból - ahol a lista tetején volt - átjött a gyengébb csapatba, hogy egyengessen egy kicsit az erőviszonyokon. IMHO ezt így kéne csinálni mindig, ha már ez az automatikus balance így el van baltázva. Ha az egyik csapat zsinórban alázza a másikat, az szerintem nem fun. Egyik oldalnak sem...

Peace!
  • Twetr0x
    Valaki megtalálta a Meet the Engineer zenéjének alapját :)
    Someone Else's Song
  • HeadHunter86
    Azt már tudom, csak nem tudtam hogy hogyan van a paraméter. Próbálkoztam -nointro-val meg minden félével, de semmi se akart működni. De ez végre jó :D
  • ollie
    Úgy is működik, ha Steam-ben jobbkatt az ikonra, majd Properties -> Launch options
  • Phoenix007
    Azt lehetne, hogy a warez témát hanyagoljátok (priviben intézitek), még mielőtt bezárják a topikot?
  • HeadHunter86
    Kösz, müxik, te egy Fél Isten vagy :D
  • Darkjether
    DooDoo Istenvagy!!!!nagyon köszi,Hálám üldözni fog!!!
  • DooDoo
    Vannak tört szerverek nem is kevés, mondjuk magyart még nem találtam sajnos, de nagyon jól el lehet lenni vele külföldi szervereken is :)
  • DooDoo
    http://gamerx.lv/?id=faili

Innen szedegethetsz még patcheket, ez rámegy psy verzióra is, érdemes 1.0.1.1-re frissíteni, szerverek nagyrésze ezt használja, 1.0.0.5-ös szervert már nem fogsz találni
  • DooDoo
    Próbáld a parancsikonban az exe után odaírni hogy: -novid
  • Colton
    szasztok!

Mért irja ki ezt: "the server requires that you be running steam" ?
    és ki dob

Bármilyen serverre fel akarok menni ezt irja ki.
  • Darkjether
  • Darkjether
    Működnie kell na mos leírom a teljes problémát ...verzió számom [psy] v1.0.0.5 tehát asszem már megvan buerálva a psy vel aztán csináltam parancs ikont is hogy indítáásnál behozzon 1 konzolt itt beirom h connect és az íp-t 2 üzenet szokott megjelenni...az 1 ik az hogy 4 szeri ujrapróbálkozás után sem sikerült kapcsolódni a másik pedig hogy a szerver újabb(14 es) protokolt használ.Help me lehet ezt vhogy javítani vagy tudtok jó szervereket????
  • Rage47
    warez nem müxik, max lanon mint a cs source stb. de még nem próbáltam, csak tipp
  • Darkjether
    Najó addig megvan hogy feljön a konzol de bármijen ip-t beírok aztírja hogy a szeró 14 es protokolt használ itt mittegyek???
  • kisviku
    Én örülnék, ha az Engy kapna még egy építhető Sentry-t vagy lehetne upgrade-elni a sentry-t 4-es szintűre, erősebb páncélzat, nagyobb lőtáv pl.
    Mert elég gyengus az ágyú valljuk be.
  • Darkjether
    sry psy :D elírtam
  • Darkjether
    spy verzió
  • Darkjether
    Bocsi nemtudnátok nekem leirni hogy a warez verzió hogy müxik ??
  • HeadHunter86
    No intorról még mindig nem tud senki semmit se?
  • Timber
    Szegeny munkanelkulinek nem telik erre :D Amugy valld be csak irigykedsz :P
  • Phoenix007
    Na Timber, most hogy van időd bőven, fogsz is játszani, vagy csak itt okoskodsz? :D
  • Timber
    a Spy feign death az eredeti TFben benne is volt ... nagyon funny volt :D
  • HeadHunter86
    http://kartel.hlstatsx.com/
  • TreDoR
    Hát igen, akkor még ki kell találnom pár scriptet.
  • lololol
    bigpapa nagyobb scripter nálad. fail.
  • lololol
    ha a szavakat nem érted és csak a képekből látsz valamit, akkor azt nem olvastad, hanem nézegetted. (mint egy képregényt).
  • PunkZoli
    hol van a kartelkocsma statjainak a weboldala?
  • Twetr0x
    Hát. Kitüntetéseket láttam, de arról nem tudtam, hogy a kém halottnak disguise-olja magát. Gránát meg nem kéne. Az maradjon a demomannél. Nem lenne jó ha ez átalakulna valami gránátspammelős játékká :/
  • gagasardy
    remélem bennelesz az amit mondtál, én még nem tapasztaltam ezt:D
    A spy nagyon érdekelne, h mondjuk a harc hevében feldobod magad, aztán egy gyors hátbaszúrás. Sztem kéne sima gránát a soldiernek, ha már úgyis zsonglőrködik vele:D