30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#1110 Csak azt elfelejtetted megemlíteni, hogy ha valakinek van több legális játéka a Steam accountján, akkor így próbálkozva, a Steam letílthatja az accountot, és vele együtt az összes játékot. Ez akár több tízezer Forintos veszteség is lehet, attól függően, hogy mennyi eredeti játék van regisztrálva.
Persze nem is tudom, hogy minek írom ezeket, és miért nem hagyom, hogy megkeressenek és megverjenek azok, akiknek letíltódik az accountjuk miattad. -
#1109 Mi a fene, az sg.hu mégis warez oldal? -
#1108 "letölti a stream nevű programot"
steam...
-
GungHo #1107 Akinek nincs meg az eredeti, vagy csak nem akar sz..ni az internetes vásárlással a köv.:
letölti valahonnan az Orange Boxot (benne van a Team Fortress 2 is), letölti a stream nevű programot (http://www.steampowered.com) felrakja, csinál magának egy account-ot. Bármilyen névvel jelszóval.
Utánna futtatja, majd elindítja a Team Fortress 2-t. Find Servers gombbal kiad egy csomó szervert, és lehet elkezdeni próbálkozni. Ahol login kér, oda nem lehet bejutni, illetve ahol azt írja ki, hogy parsing game info oda sem. Viszont azért vannak szerverek, ahova beenged.
pl.: 69.12.96.167:27015
Ha találtál olyan szervert ahol tudsz játszani, tedd a kedvencek (favorites) közé, hogy később már csak egy gombnyomás legyen. -
GungHo #1106 Mindenki szabadon eldöntheti, hogy eredeti vagy nem eredeti játékkal játszik. Az eredeti játékkal sokkal több szerverhez lehet csatlakozni, stb... Megvannak az előnyei.
Másrészt, ha valaki nem veszi meg, akkor minek kell lekezelő stílusban fitogtatni, hogy volt pár ezer forintod egy játékra. Nagy ügy... -
#1105 mégis mit vársz?
nem is kell serial hozzá amúgy
téma lezárva -
Sevirius #1104 De légyszi ne fosszatok meg egy ilyen érdeklődő tipust a játék élvezetétől. -
Sevirius #1103 ja vágom -
Sevirius #1102 Das ist eine wa ist das -
#1101 sztem a #1097 lenne a megoldás :] -
Sevirius #1100 Sorry az előző kérdést nem én írtam hanem öcsém de az első kérdésemre mi a válasz? -
#1099 annak is megvan az ára :p -
#1098 A nap vicce -
Sevirius #1097 Nem tud valaki egsy tf2 serial keyt -
Sevirius #1096 HEllo fiúk ill. lányok sehgítség kéne amikor játszani kaarok nem ad ki egy szervert se mit tegyek szeretnék játszani e így nem fog menni. -
#1095 esek-kelek
-
#1094 Jaja, jó az új banner :)
(most jutott eszembe, nem lehet-e megcsinálni, hogy legyen benne egy-két kék spy papírmaszkkal? :DD
Persze semmi bajom a mostanival mert király) -
#1093 köszi :) -
#1092 De jó az új banner. Grat hozzá!!! -
K0b0ld #1091 Király,kösz:D -
#1090 jah látom youtube-n vann fenn vannak azok is :P -
#1089 van több is nem? -
#1088 Youtube
beírod: Team Fortress 2 music
Jobboldalt a descriptionba benne lesz a letöltési link.
Ugyanez az ember feltöltötte a Portal zenéit is :) -
K0b0ld #1087 Hella
Nincs meg valakinek a menüzene?
Szívesen elhallgatnám miközben a vonatra várok...:) -
#1086 Az összes magyar server: http://www.game-monitor.com/search.php?game=tf2&location=HU -
#1085 [hun]Rage -
#1084 Rage, neked mi a játékban a neved? -
#1083 jaja nagyon jó volt :) -
#1082 fülesről nem tudtam h kocsog:), nem is gondoltam volna, css-ben nem naon pofázott a szerókon... -
geristar #1081 Sziasztok!
Tegnap egy jót játszottunk még hajnali 2h-kor is voltunk fenn!
Több ilyet szeretnék!!! Hajrá Team Fortress2!!! -
#1080 JA tudom kiről van szó! CSS scene-ből ismerős. Tényleg egy önelégült arc. -
#1079 Hát tényleg nem egyszerűen beszélt -
#1078 Jaffa.FuLeS^
Ő az, aki folyamatosan káromkodik, és mindekit szíd (még a csapattársait is). Ma is fent volt a szerveren. -
#1077 Ha jön és fennleszek ne aggódj teszek róla, hogy többet ne jöjjön :) -
#1076 tegnap még 1.30kor is voltunk:) -
#1075 Tegnap este kb 10 körül fent volt a Kartel Kocsmán 2 arc valami csapatból (sajnos nem jegyeztem meg a nevüket), és az egyikük iszonyú ordenáré stílusban játszott. Engineer volt, én meg pont ott által, ahova építeni akart, és olyan stílusban kommunikált, hogy "takarodj arrébb", majd amikor szóvá tettem, hogy normális stílusban is lehet, szó szerint elkezdett kurvaanyázni. Ezek után elég hamar lelépett, de remélem hogy jön még és végleg ki lesz tíltva a szerverről. -
#1074 Én is Witcher, de csak 7végén. Hétköznap only CSS és TF2, de télleg elég hamar leürül a szerver néha. Tegnap is 15:00kor még üres volt, nekem kellett felmennem (mint jófej adminnak :D) hogy megtöltsem a szervert. Szerencsére 15 perc után már 18-20-an voltunk. -
#1073 pro street -
#1072 én Witcher-t:D -
#1071 És a fórumon sincs új hsz majd' egy egész napig? Mi van itt? Kihaltak a TF-esek? Vagy UT3-at jáccanak?