30108
  • ollie
    Csak azt elfelejtetted megemlíteni, hogy ha valakinek van több legális játéka a Steam accountján, akkor így próbálkozva, a Steam letílthatja az accountot, és vele együtt az összes játékot. Ez akár több tízezer Forintos veszteség is lehet, attól függően, hogy mennyi eredeti játék van regisztrálva.
    Persze nem is tudom, hogy minek írom ezeket, és miért nem hagyom, hogy megkeressenek és megverjenek azok, akiknek letíltódik az accountjuk miattad.
  • TreDoR
    Mi a fene, az sg.hu mégis warez oldal?
  • Rip
    "letölti a stream nevű programot"
    steam...
  • GungHo
    Akinek nincs meg az eredeti, vagy csak nem akar sz..ni az internetes vásárlással a köv.:
    letölti valahonnan az Orange Boxot (benne van a Team Fortress 2 is), letölti a stream nevű programot (http://www.steampowered.com) felrakja, csinál magának egy account-ot. Bármilyen névvel jelszóval.
    Utánna futtatja, majd elindítja a Team Fortress 2-t. Find Servers gombbal kiad egy csomó szervert, és lehet elkezdeni próbálkozni. Ahol login kér, oda nem lehet bejutni, illetve ahol azt írja ki, hogy parsing game info oda sem. Viszont azért vannak szerverek, ahova beenged.
    pl.: 69.12.96.167:27015
    Ha találtál olyan szervert ahol tudsz játszani, tedd a kedvencek (favorites) közé, hogy később már csak egy gombnyomás legyen.
  • GungHo
    Mindenki szabadon eldöntheti, hogy eredeti vagy nem eredeti játékkal játszik. Az eredeti játékkal sokkal több szerverhez lehet csatlakozni, stb... Megvannak az előnyei.
    Másrészt, ha valaki nem veszi meg, akkor minek kell lekezelő stílusban fitogtatni, hogy volt pár ezer forintod egy játékra. Nagy ügy...
  • Rage47
    mégis mit vársz?
    nem is kell serial hozzá amúgy
    téma lezárva
  • Sevirius
    De légyszi ne fosszatok meg egy ilyen érdeklődő tipust a játék élvezetétől.
  • Sevirius
    ja vágom
  • Sevirius
    Das ist eine wa ist das
  • Rage47
    sztem a #1097 lenne a megoldás :]
  • Sevirius
    Sorry az előző kérdést nem én írtam hanem öcsém de az első kérdésemre mi a válasz?
  • Rage47
    annak is megvan az ára :p
  • Blacksheep333
    A nap vicce
  • Sevirius
    Nem tud valaki egsy tf2 serial keyt
  • Sevirius
    HEllo fiúk ill. lányok sehgítség kéne amikor játszani kaarok nem ad ki egy szervert se mit tegyek szeretnék játszani e így nem fog menni.
  • RatBaG #1095
    esek-kelek

• Twetr0x
    Jaja, jó az új banner :)
    (most jutott eszembe, nem lehet-e megcsinálni, hogy legyen benne egy-két kék spy papírmaszkkal? :DD
    Persze semmi bajom a mostanival mert király)
  • Rage47
    köszi :)
  • HeadHunter86
    De jó az új banner. Grat hozzá!!!
  • K0b0ld
    Király,kösz:D
  • Rage47
    jah látom youtube-n vann fenn vannak azok is :P
  • Rage47
    van több is nem?
  • Twetr0x
    Youtube
    beírod: Team Fortress 2 music
    Jobboldalt a descriptionba benne lesz a letöltési link.
    Ugyanez az ember feltöltötte a Portal zenéit is :)
  • K0b0ld
    Hella
    Nincs meg valakinek a menüzene?
    Szívesen elhallgatnám miközben a vonatra várok...:)
  • Blacksheep333
    Az összes magyar server: http://www.game-monitor.com/search.php?game=tf2&location=HU
  • Rage47
    [hun]Rage
  • Blacksheep333
    Rage, neked mi a játékban a neved?
  • Rage47
    jaja nagyon jó volt :)
  • k3nGu
    fülesről nem tudtam h kocsog:), nem is gondoltam volna, css-ben nem naon pofázott a szerókon...
  • geristar
    Sziasztok!
    Tegnap egy jót játszottunk még hajnali 2h-kor is voltunk fenn!
    Több ilyet szeretnék!!! Hajrá Team Fortress2!!!
  • HeadHunter86
    JA tudom kiről van szó! CSS scene-ből ismerős. Tényleg egy önelégült arc.
  • Twetr0x
    Hát tényleg nem egyszerűen beszélt
  • ollie
    Jaffa.FuLeS^

Ő az, aki folyamatosan káromkodik, és mindekit szíd (még a csapattársait is). Ma is fent volt a szerveren.
  • HeadHunter86
    Ha jön és fennleszek ne aggódj teszek róla, hogy többet ne jöjjön :)
  • Rage47
    tegnap még 1.30kor is voltunk:)
  • ollie
    Tegnap este kb 10 körül fent volt a Kartel Kocsmán 2 arc valami csapatból (sajnos nem jegyeztem meg a nevüket), és az egyikük iszonyú ordenáré stílusban játszott. Engineer volt, én meg pont ott által, ahova építeni akart, és olyan stílusban kommunikált, hogy "takarodj arrébb", majd amikor szóvá tettem, hogy normális stílusban is lehet, szó szerint elkezdett kurvaanyázni. Ezek után elég hamar lelépett, de remélem hogy jön még és végleg ki lesz tíltva a szerverről.
  • HeadHunter86
    Én is Witcher, de csak 7végén. Hétköznap only CSS és TF2, de télleg elég hamar leürül a szerver néha. Tegnap is 15:00kor még üres volt, nekem kellett felmennem (mint jófej adminnak :D) hogy megtöltsem a szervert. Szerencsére 15 perc után már 18-20-an voltunk.
  • RatBaG #1073
    pro street
  • Rage47
    én Witcher-t:D
  • Phoenix007
    És a fórumon sincs új hsz majd' egy egész napig? Mi van itt? Kihaltak a TF-esek? Vagy UT3-at jáccanak?