30109

- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Daffchy #1151 Jólvan megne haljál már mert segítséget kértem hogy eltudjam indítani..... -
jupa #1150 Mit fujjogsz?
Szted h segítsek ha nekem nincs vele problémám?
Amúgy is itt nincs wareznek helye. -
Daffchy #1149 Ohhh de jó...szóval akkor nem is lehet játszani a játékkal amit a NETröl szedtem? -
K Ace #1148 Nem a steam-et kell megvenned, mert az egy ingyenes progi. A steam segítségével kell a játékot megvenned. -
Daffchy #1147 Szóval akkor még ha el is indulna akkor is kellene vennem Steam-et igaz? -
Nem tudom, de itt nem tudsz botok ellen játszani. -
Daffchy #1145 És maga a játék míért nem indul el? A Steam miatt??? -
Pontosítok. Amikor normál módon vásárolsz a Steamen (a Storeban), bejelölheted, hogy ajándék lesz (gift), és meg kell adni hozzá egy Steam accountot, vagy - ha nincs a célszemélynek - egy email címet. -
Ezt nem lehet. -
Daffchy #1142 Felraktam a Steam-et is de ugyan ugy elindítom elkezd tölteni, de kilép és kiírja hogy:"Platform Error: bad modul 'serverbrowser.dll', not loading". -
Daffchy #1141 Azt hittem lehet magadba is játszani mint a CS-t Botokkal.....:) -
És abból az egyiken le van korlátozva az engik száma 4-re. szánalom.txt... -
Daffchy #1139 Nagyon Szépen Köszi! -
nehogy olvass... -
Daffchy #1137 Nehogy segíts.... -
Daffchy #1136 Pfff..... -
jupa #1135 Vedd meg eredetibe. -
Daffchy #1134 Sziasztok! Leszedtem a játékot feltelepítettem elindítom elkezd tölteni, de kilép és kiírja hogy:"Platform Error: bad modul 'serverbrowser.dll', not loading".
Valaki mondja már meg ezt míért csinálja és hogy mit tegyek hogy elinduljon.
Előre is nagyon köszi! -
kár h mindenki csak 2 magyar szerveren játszik, és azok mindig tele vannak -
amúgy meg a steam honlapján van segítség -
maj5 #1131 és hol? -
Van egy Buy/send gifts menüpont a Steamen. -
maj5 #1129 tom hogy nem tf2ős de hogyan lehet steamen keresztül ajándékozni?
-
>Másrészt, ha valaki nem veszi meg, akkor minek kell lekezelő stílusban
>fitogtatni, hogy volt pár ezer forintod egy játékra. Nagy ügy...
Szerintem a "Téma lezárva" nem egészen így értendő. Láthattunk már itt az SG-n warez téma miatt elvérzett topikot. Én nem szóltam be, mert nem érdekel, ki milyen játékkal játszik, de az ilyesmit legalább privátban intézzétek, ok?
Peace! -
http://kartel.hlstatsx.com/ -
kisviku #1126 Ez olyan, mintha a Soldier már ünnepelni az újévet...és kicsit be lenne rúgva
-
CSONTI123 #1125 Hali kéne egy kis help. Nah nekem egy olyan gondom van, hogy kb 1-2 óra múlva miközben nyomom a gamet, kiír egy olyat, hogy:
Warning: overflowed CClientRenderablesList group 7. Nah kb ilyenkor olyan rohadtúl el kezd szaggatni, hogy élvezhetetlen.. Esetleg van valamelyikőtöknek erre egy megoldása? -
Sziasztok! Légyszi segitsetek! megcsináltam a stearmos dolgot amit már korában leirt 1 fórumozó és amikor sikerülne 1 szerverre csatlakoznom kiírja hogyDisconnect: Server uses differents class tables. Tudok ellene tenni valamit? Vagy tudtok 1 ip-t adni amin szoktak lenni de megy is?:9 Előre is köszi -
hali először is Boldog karácsonyt másodszor az lenne a kérésem hogy a Kartel kocsmás HLstatx linkjét el tudná valaki küldeni előre is thx üdv -
Nem igazán, Nekünk fizetős van fenn a Kocsmán, de azt se tudom hogyan kell :D -
Nem tudja valaki a nem fizetős Hlstatx et hogy kell feltenni? -
-
Serverünk megnyitotta kapuit (portjait):)Gyertek játszani. IP: 87.229.73.92:27015 Ha valami problémátok van forduljatok a (c_C) -ekhez:) -
Oké, megoldottam.
:) -
A KartelKocsma c. szervert miért nem találom a belső szerverkeresőben?
Hogyan tudok azzal a szarral név szerint keresni?
Ha beírom az IP-t, miért nem hajlandó hozzáadni a favorites-hez? -
A saját sentryd meg tud ölni, ez ugyan olyan mintha demomannal 3 stickyt magad alá küldenél és aktiválnád őket. -
és akkor ezt most hogy? 
-
Hát, mondjuk az is igaz, hogy új accot pár másodperc alatt létre lehet hozni, szal nem ilyen szempontból nem kockázatos. -
az elöbb irt egyet GungHo -
magellaner #1112 valaki tud olyan szervert amire lehet kapcsolódni nem eredeti játékkal?
küldheti privátba is nem kell az oldalra kitenni,ha baj.köszöntem