30108
  • TreDoR
    Nekem semmi gondom nincsen. Megtettem amit kellett, szóltam adminnak, felvettem videót, beírtam, hogyha kell valakinek dobjon pm-et, a többi már nem az én dolgom (a valve úgyis leszarja azokat a videókat amiket nem "bennfentesek" küldenek, még akkor is ha van hozzájuk steam ID). De ha majd beáll snipernek és benyomja az aimot is mellé, akkor sztem senki ne rinyáljon, hogy "jaj, 2-secenként fejest ad és nincs egy admin sem aki kibaxná" (mert, mint tudjuk VAC x*rt sem ér). Részemről ennyi.
  • Magh
    Megnéztem, de nem láttam semmi érdekeset, a becsapódásokat meg nem nagyon látni. A recoil a gond vagy a szórás?
  • TreDoR
    Mit értesz az alatt, hogy nem indul? Kidob a game hibával, vagy kifagy vagy mi?
  • TreDoR
    Akkor most mi pontosan a hozzáfűzni valód a videóhoz?
  • Magh
    A feltöltött fájlod nálam nem működik, de TF2-ben nincs valódi recoil, tehát nem értem a problémát. Pontlövővé meg nem teheti a fegyvereket, azt egy másodperc alatt bárki kiszúrja a TF2 szórásértékei mellett.
  • Zsoltika 007
    Ne akard már a hülyeségedet a számba adni! Azt mondtam hogy ha visszanézem a demót amin játszom, ott végig a célpontra lövök pedig a valóságban baromira nem az történt. Legalábbis a golyóim mentek mindenfelé.
  • TreDoR
    Szóval azt akarod mondani, te így lősz pisztollyal?
  • Zsoltika 007
    Demóból pont a recoilt nem látni annyira mert a source engine a demóba nem teszi bele a szórást. (Legalábbis a cs source-nál nem)
  • TreDoR
    Automatikusan visszahúzza alaphelyzetbe a fegyót minden egyes golyó kilövése után. Itt a videó:

Pete
  • RatBaG #1342
    minigunnal vicces lehet
  • PunkZoli
    töltsd már fel rapidsharre plíz!

sztem az ,hogy nem szór a fegyvere RatBag
  • RatBaG #1340
    na és mi az az autorecoil?
  • TreDoR
    Vettem fel videót "Pete" nevű játékosról ma 22 óra környékén, source recorderrel, a Kartel Kocsmán. Eleinte azt hittem aimozik, de felvétel közben kiderült "csak" autorecoil-t használ. Ha esetleg valakinek kell a .dem, az írjon pm-be.
  • kisviku
    Ez így rendben is van.Én angolul csinálom ugyanezt.
    Néha felakadok egy orosz szerverre is...hát ott csöndben maradok :)
    Régen volt, amikor kötelező volt oroszt tanulni...
  • TreDoR
    Jah, meg keverni szokta a game a csapatomat. PL. van bal alsó sarokba a kasztod ikonja és valamikor piros a háttere és kék rajta a pyro...
  • TreDoR
    Engem láthatatlan demomanek szoktak leszedni, meg überes soldierek futnak felém, úgy, hogy a közelükben nincsen medic...
  • Aquir
    hm.. asszem mintha nekem is lett volna ilyen (vagy csak egy spy volt? )
  • HeadHunter86
    Az nekem is volt már.
  • Blacksheep333
    Nekem csak láthatatlanná (nehéz szó) válnak egyes karakterek.
  • Aquir
    még nem láttam, nem is biztos hogy nyomtam alttabot
  • Twetr0x
    Alt+tabnál meg összekeverednek a textúrák. pl. féláttetsző medic, láthatatlan medic, folyamatosan überes medic... Mondjuk ez minden source játéknál így van :D
  • Zsoltika 007
    Egyszer már nekem is csinálta azt a váltogatást. :)
  • Aquir
    nekem olyan volt még mint amit itt mondtak hogy ugyanaz a map más egyes szervereken (nincs víz, csak a váza látszik), meg volt olyan hogy elkezdte letenni a játékot a tálcára, amikor kis idő múlva megjelent a windows akkor meg visszalépett. és így tovább. kilépett, belépett és nem hagyta abba, és még a feladatkezelő "Feladat befejezése" gombjával is reflexjátékot kellett játszanom, mert csak nagyon rövid ideig látszott akkor amikor megjelent a tálca :D
  • Zsoltika 007
    Szerver oldalon is elronthatják.
  • Blacksheep333
    Lehet hogy az a pálya hibásan van meg. Ilyenkor belész a TF2 mappába kitörlöd, csatizzol a serverre és elkezdi letölteni. Ha igyse jó akkor nagyon nem tetszik neki az a pálya:)
  • Zsoltika 007
    Van mikor elmúlik, de sokszor csak az segít.
  • TreDoR
    Jaja, azt én is "szeretem", bár nekem nem kell kijelentkezni, hogy utána fel tudjak menni szeróra.
  • chooselee
    Nekem volt olyan(lehet még mindig olyan,csak régen volt időm játszani :P) hogy az egyik pálya nem tetszett neki.Amikor azt töltötte be kilépett mindig.
  • Aquir
    az még nem volt
  • Zsoltika 007
    Ez még a jobbik eset. Van a másik a Can't verify user_id ticket. Azt csak akkor tudod eltűntetni ha kijelentkezel a steamből meg vissza.
  • Aquir
    csak amikor 2 szerver egymásután kiír ilyet azért zavaró
  • Zsoltika 007
    Néha van ilyen gond a steam-el. Nem kell vele törődni.
  • Aquir
    ez mi és miért amikor fel akarok néha menni valahova?? (eredeti minden)
    többször volt már, és ált. amikor újraindítottam a tf2-őt akkor volt hogy utána már felengedett

• Zsoltika 007
    Ha pedig eredeti akkor a szervert lekapcsolták/megszűnt.
  • HeadHunter86
    Vegyétek meg, ennyi. No help.
  • Alblink
    Hi,ha valaki tud tort szerver cimet kuldjon porivbe,koszonom.
    Mindig 14port hibat ir ki...
  • iPOD
    Pls vki segítsen!!!!!
    Nem tok belépni egy tf2 szeróra se mert mindig ezt írja ki:"Server is not responding."
    PLS vki segítsen!!!!!!!!!!!!
  • Zsoltika 007
    Harmadik személyű nézet lesz. Nem fps. Igaz nyilatkozták hogy ha igény lesz rá akkor lesz később fps nézet is.
  • Zsoltika 007
    Hát én se :D
  • jupa
    Nekem át kellett írni a konfigot h fusson minimumon!!! a gépemen...
    Amd Sempron 3400+ 1GB Ram 6600 GT
    Így kb 50 fpesel játszok ami ugye nagyon eksönökbe eléggé lemegy...
    Viszont a másik gépemen fullon fut sok fpsel(kb 80 legrosszabb esetben eksön közbe 30-40)
    Intel Core 2 Duo E6300 (ugye 2x1,86 de húzva van és így 2x2400) 2GB Ram X1950 Pro
    Szvsz nagy a gépigénye.