30108
  • Nitramk
    igaz is fel, kéne mennem játszani.
  • Jim Morrison
    Siker!!!!!!!!!!!!THX!!!!!!!!!!!!
  • Jim Morrison
    Semmi sem tortenik. ugyanolyan rossz az egesz:(
  • Jim Morrison
    389 kill, 239 headshot ebből. nekem ez a rejordom
    megmutatnám csak .tga
  • Blacksheep333
    Nekem is besz@rt a Steam. Ki kellett törölni a ClientRegistry.blob -ot a Steam mappájába. Elinditod és már megy is.
  • Jim Morrison
    Ti tudtok ma játszani? Vagy csak nekem rossz a STEAM??
  • Nitramk
    Én meg headshookat osztogattam, ha már így dicsekszünk... :P
  • Aquir
    pályától, ellenfelektől és az épp használatban lévő kasztoktól függ hogy melyikkel lehet sokat elérni adott esetben :)

ja és a ping meg a gép meg a beállítások meg ha nap süt a szemedbe az se kutya :P
  • norbi56
    Tegnap MAGAMHOZ KÉPES jó formában voltam a dagattal;):P
  • Nitramk
    persze csak ha eredeti :D
  • norbi56
    ha steam-ból csatizol szerverre nem a játékból akkor automatikusan letölti az updatet (elvileg)
  • manowarkill
    update cleaner nincs meg valakinek? torrenten már sehol sem seedelik
  • GungHo
    Nem egyezik a verziód a server verziójával.
    Jelenleg a legújabb: 1.0.2.1
    Erre frissítsd a játékot.
  • PunkZoli
    hogy nem eredeti :)
  • Dizson
    Hali, amikor beirom a consolba h. connect és az ip és akkor tölt, aztán kir vmi olyat h. nemtalálja a class tablet :S mi lehet a gond?
  • GungHo
    Baromi jó a játék, megéri megvenni, de aki esetleg csak kipróbálná itt a segítség:

Amennyiben valaki nem használ steamet, csak pl letorrentezte a játékot, az figyeljen arra, hogy mindig tegye fel a legújabb patch-et. Jelenleg 1.0.2.0 verzió a legutolsó.

Itt vannak a no-steam serverek:
    http://css.setti.info/servers/list-tf2.php

Lehet látni, hogy melyik server milyen verziójú. Ennek egyeznie kell a játékod verziójával.

Amennyiben torrentes verziót használsz, javaslom a thepsyfamily verziót, alapban ki van téve a konzol, csak beírod hogy: connect (majd bemásolod a server ip címét)
    pl.:
    connect 89.190.205.222:27017

A patchek szintén fent vannak pl. az isohunton.
  • mallamut
    :)
  • chooselee
    Ebben is benne vannak amit PunkZoli linkelt...én úgy láttam.
  • Blacksheep333
    A GameTrailers.com -on meglehet nézni az egész műsört. Nemcsak a TF2 röl van szó hanem a VALVe további játékairol. beszélnek a Half life rol, Portal rol és a folytatásairol. (Valamint szo esik a Counter-Strike 2 röl. hábár nemsok:)) A L4D és a Lego Batman is kapott 1-1 részt. Összesen 4 chapter.
  • chooselee
    Tyyyíííí de jó lesz! :)
  • PunkZoli
    http://otherworld.hu/index.php?old=hirek&id=2939
  • Rage47
    loool :D:D hogy vigyorog a spy:D
  • RatBaG #1369
  • tomi14
    Sziasztok!valaki nem tudna nekem segíteni hogy honnan tudnám megszerezni az 1.0.1.8-as patchet mert már sok helyen néztem de sehonnan sem sikerült letöltenem!Előre is kösy!Írjatok légyszi!!!
  • maj5
    aha de már megoldottam ujra raktam
  • Narxis
    D-n van a Steam és c-re akarja rakni a játékot??
  • maj5
    jó de a d-n van és a c re akarja rakni
  • Narxis
    Amikor telepíted a Steamet. Utólag én úgy csináltam, hogy fogtam és átmásoltam az egész Steam mappát másik meghajtóra és működött.
  • maj5
    plz help hogy lehet átálítani a steam-et arra hogy a gémeket melyik felére rakja a merevlemeznek?
  • Twetr0x
    LooL! Akkor: Super Bonk Land

------

TEAM FORTRESS 2 HÍREK:
    Volt egy koncferencia, ahol kiderült, hogy néhány héten belül kijön a meet the scout videó!
    Lesznek unlockolható fegyverek!! Konferencia linken lentről a harmadik kép.
  • PunkZoli
    bonk song
  • Zsoltika 007
    :DDD
  • TreDoR
    Ha válaszolsz a kérdéseimre, amiket neked feltettem, akkor reagálok a hülyeségeidre.
  • Zsoltika 007
    Nem kötözködök csak jó lenne ha tudnád hogy éppen miről magyarázol. Vagy 3 kommenten keresztül itt videózol. A video teljesen más dolog mint a demo.
  • Zsoltika 007
    Nincs értelme annak amit írsz. Se a #1345, se a #1348 kommentednek.
  • TreDoR
    Mert megszoktam, hogy Fraps-al veszek fel videót és nem source recorderrel demot, ezért hívtam videónak. Vagy te pl. mindenkibe belekötsz aki azt mondja, hogy "mp3-at hallgatok", mikor lehet, hogy wav-ot, vagy ogg-ot hallgat (arról nem is beszélve, hogy az mp3 egy tömörítési eljárás)? A videónak is és a demo-nak is a demonstráció a célja, persze más módszerekkel.
  • Magh
    Annyit látok, hogy a célzása nulla és a célkereszt rángatózik, de nem látom az ebből származó előnyt.
    "Automatikusan visszahúzza alaphelyzetbe a fegyót minden egyes golyó kilövése után" - A pisztoly crosshair alapból teljesen stabil, nincs mit visszahúzni. CS:S-ben láttam már nulla szórást és norecoilt is, egyiknél sem rángatott a célkereszt.
  • Zsoltika 007
    Pont ezt mondtam hogy a demo nem adja vissza történéseket mert az eseményeket jegyző adatok kis töredéke kerül csak bele. pl ha kimész spectatorba már akkor is kevesebb adat csomagot kap a kliensed, tehát mást látsz mint az akit a játékban nézel. (hiába ugyanaz a nézőpontod neked és neki) Te azt látod amit a szerver, ő meg azt amit a kliens. És mivel a világ nem tökéletes, ezért a szerver mást fog elbírálni mint a kliens. Bár ezeket a hibákat próbálják minimalizálni nem mindíg sikerül. Pl ezért van az cs sourcenál is hogy fejbelősz valakit, ott a vér a fején mégis 100hp-val fut tovább.
  • Zsoltika 007
    Amit linkeltél az egy demo. Még azt se tudod mi a különbség demo és video között. De észt osztani azt nagyon tudsz.
  • Magh
    De tulajdonképpen mi a gond? A crosshair recoil hiánya (ami normális) vagy a pontlövés? Ezen a demón nem igazán tzdom kivenni, hova csapódnak be a golyók, mert ugrál a fazon össze-vissza.