30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#1551 Ajj nekem ez olyan szinten szaggat... Nincs valami cfg hozzá, hogy jobban fusson? -
lackó sejj #1550 és mi ez a "server encyption key", ami miatt nem enged hostolni? -
#1549 Nah jó, az száz hogy nem fogok vele szenvedni, de míg nem próbáltam ki, hogy tetszik-e addig nem akarom megvenni, félek nem fog tetszeni!:S asszem keresek egy ismerőst, és kipróbálom nála..=) am nem tűnik ez rossznak. -
#1548 Itt vannak tört szerverek aki nem találta volna meg. Patch-et meg keresettek magatoknak.
A balkáni szerverpark -
#1547 S arra hogy csatlakozzak fel?:D(Kipróbálnám warezon először tetszik-e, s ha igen, megveszem^^) -
#1546 Lanon vagy tört szervereken. -
lackó sejj #1545 hmm, szóval tört verzióval hogy lehet jáccani? -
#1544 vedd meg. -
#1543 Tört verziót nem tudsz steammel használni. Vagy lehet nem értettem amit írtál. -
lackó sejj #1542 Van nekem egy gondom.
Nemrég töltöttem le a tf2-t, csak szimplán vagyis nincs hl2 hozzá. Akartam vele jáccani, hostolni nem engedett mert valami server encryption key-t nem ért el, joinolni meg nem tudtam, mert kellett hozzá steam. Ezér letöltöttem a steamet, hostolni még mossem tudok, mer kidob a windowsba, joinolásnál meg az örökkévalóságig tölt.
Pedig szerintem jó gépem van hozzá: pIV 2.8ghz 512ram
Tuttok erre valamit tanácsolni? -
#1541 Az lehet, de attól még nem fog elindulni. -
#1540 nem .tga? TF2 .tga-ba ment.
mind1, IrfanView nevű progival megnyitod és átmented .jpg-be. Legalábbis én így szoktam. Vagy photoshoppal. -
#1539 .tgf et hogyan tudok gyorsan átkonvertálni .jpeg-be? vagy belehet allitani, hogy .jpeg-ben mentsen?? -
#1538 nem tudjátok hogy hogyan lehet megoldani hogy spectate-ben ne jelenjen meg az emberek élete, ha rájuk "nézünk"? -
chooselee #1537 Akinek csak TF2-je van az nem tud valamit a hl2 pre-loados témáról??
Bedobta steambe hogy pre-loadolhatom,pedig nem vettem meg. -
kisviku #1536 Olvasd el a 1448-as hozzászólásomat, lehet, hogy az a megoldás!
-
#1535 50 a megnevezése. Akkor a minimum az 50-esre vonatkozik, mert egyébként milyen minimumról beszélünk? a minimum az 50 alatt az a 0 ping. :P szal.. :):) -
#1534 Persze, hogy jó.
Annak idején 150-200as pinggel quake-eztünk, azt is meg lehetett szokni :D
Ma azért már inkább hanyagolom a 100 feletti szervereket. De az alatt nekem mind tökéletes. -
#1533 Nem, mert a minimum szó nem a pingre vonatkozik, hanem a szűrőre. De valóban kétféleképpen értelmezhető. -
#1532 minimum 50es pinget és minden afölöttit keres ezzel ezt mondtad -
#1531 50-ig simán jónak kell lennie, a fölött kezdődnek a gondok. Steam szerverkeresőjében nem véletlen ez a minimum 50-es ping szűrő. -
#1530 Hát azért a 15-ös ping sem egy katasztrófa... -
#1529 köszi!!:D -
#1528 Rage, ha még olvasod ezt a fórumot, Boldog Szülinapot! -
#1527 sztem kattincsa linkre below. nem tudok nagyon hozzászólni, nekem a legnagyobb gondom eddig az volt hogy a régi gépemmel akadozott. -
#1526 Ez mitől lehet?a net nem lett lassabb de a pingem megnőtt 15-re msn nélkül msn-el régen 9 volt mi lehet a baj ja és tegnap még nem dobott ki de már kidob ezzel: -
JackMeadow #1525 Pingemet hogy lehet redukálni? -
ronhaven #1524 http://www.youtube.com/watch?v=pCjVV843nFw -
#1523 kitalálom. Basimodel volt?:D -
#1522 köszi -
#1521 Előfordulhat, hogy valaki 'vicces' kedvében volt, de nem kéne leírni ezért az egész klánt. -
#1520 Bef*sok ezen a cc klánon, asszongya csak ütés van és sentryt épít, aztán meg "én nem lövök, tehetek arról, hogy a sentrym igen". NC!!!! -
#1519 Ezért írtam -
#1518 Vagy csak áprrilis 1. :) -
#1517 Ez jó. Valaki nagyon pihentagyú volt . -
#1516 new achivements:
1. medic: heal whole enemy team.
2. medic: heal noone from own team for 10 rounds.
3. pyro: fire up self.
4. sniper: shot 10 knee caps.
5. sniper: make 3 headshots with one shooting.
6. sniper: beat all cans and bottles at 2fort, Well and Granary.
7. engy: repair enemy SG.
8. engy: dance with best rhytm. (means button "g", i think)
9. soldier: make a rocketjump at 15 meters.
10. spy: cut yourself with knife.
11. spy: smoke at least one cigarette.
12. kill noone at whole round time.
13. find a green frog at 2fort. -
#1515 Nesze, itt a kép: :D
-
#1514 ÁH hülye vagyok DirectX-et elfelejtettem feltenniXD mostá jóXD LOL -
#1513 Képet, vagy meg se történt -
#1512 na megint kartel kocsmájában ittam (vagy írtottam? :D).