30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#1591 itt
-
#1590 És hol van a cake? -
#1589 Az anyját, tényleg!! :D
Marha jó! :D -
Dimih #1588 Utolsó vacsora? -
#1587 így néz ki+ még csomó videó van youtube-on.
Szerszámokkal lehet építeni, nagyon sokféle van belőlük :p
de itt a topikja
egyébként több mint 1 órás filmet is csináltak a Garry's moddal "War of the servers" cimen.. 1. rész 2. rész :P -
#1586 Nem lehet rossz ez a garrys mód! Meséltek nekem még a multiról? :-) -
#1585 kis képzelőerő: megérkeztek a rakétával kipakoltak, és senki nem tudja h melyik kinek a cucca. xD -
#1584 én tudom!!!
az egy kép :P -
#1583 meg hát ilyen zombis van cs:source-ban is, csak kicsit máshogy:) ott meg még a surf pályák nagyon buták ahol szörfözni kell a háromszögeken. meg van egy külön ilyen HL2 mod is: "Zomibie Master" egy ember irányítja és termeli spectator módban a zombikat, meg a pályán levő csapdákat, a többiek meg túlélnek ha tudnak, utána sorba új ember lesz a zombimaster:) -
#1582 én kipróbáltam a Zombie Survivalt nekeme nem jött be. :(
De a Left 4 Dead et gőzerővel várom!:)) -
#1581 na ki tudja mi ez?
mááás
-
#1580 Na megnézem milyenez :-) -
#1579 van single, ott azt építesz ahogy akarsz és elmentheted hogy később visszatöltsd amit addig építettél a pályán, el lehet csak magukat az épített tárgyakat is menteni, de a multi az igazi része, ott lehet jókat hülyülni. alapból építeni lehet, de vannak zombie survival (lövöd a zombikat, akik játékosok, akit megölnek az is zombi lesz) meg roleplay pályák (ez utóbbinál van egy város és mindenki kiválasztja hogy milyen szerepet tölt be pl az adminok a rendőrök, lehet valaki szakács, eladó vagy gengszter meg ilyenek), aztán ott csinálak mindenfélét -
#1578 hát kitalálják és megcsinálják Garry's modban :P :) -
#1577 Van. -
#1576 A Garrys modnak van multija?! -
#1575 Én CS Source-t vettem Steamen, gyors, egyszerű és biztonságos. Ugyanúgy kiírhatod DVD-re a játékot mintha boltban vennéd. Csak legyen bankkártyád. -
#1574 Boltban 7500 HUF. A Garry's Mod egy sandbox, nem tartozik hozzá a tf2-höz (steamen együtt is meg lehet venni), építkezni kell benne és van multija. -
Mad Monkey #1573 Hi megint!
Szeretném megkérdezni azt, hogy vett-e valaki innen steam-en keresztül TF2-őt, és ha igen azt akarom megtudni, hogy tényleg biztonságos-e, és mennyire éri meg (itt arra gondolok, hogy boltba jobban megérné)?
Néztem steam-en hogy kb 30$ ami úgy 5000ft körül van...tényleg annyi???
És még valami: van ennem egy Gary's Mod nevű valamije (ez steam-en 35$ a tf2 mellett)...ez mi? Jobb valamivel az eredetinél, vagy mire jó ez??
Előre is köszi a válaszokat...!!
Byebye! -
#1572 Nincsen neki single... -
#1571 lehet, buta a kérdés, de ezt a játékot csak online lehet játszani? singleplayer része nincs is ? mert én imádok a gép ellen játszani :-) -
#1570 nem nagyon tudok hozzászólni a témához. Csináltam viszont egy videót:
http://youtube.com/watch?v=fBUll-6Mics&fmt=18 -
Mad Monkey #1569 Hello!
Segítséget szeretnék kérni!
Letöltöttem a TF2-t és szeretném megkérdezni attól, aki részletesen eltudja nekem magyarázni, hogy hogyan tudok játszani a játékkal. Tudom hogy a rendes szerverekhez kell a steam, de előszőr szeretném kipróbálni valahogy, hogy tetszene-e, és ha igen, azután érdekelne a steam-es rész(steam-on már regisztráltam...tehát tényleg szeretném megvenni majd)...
Tehát van-e lehetőség arra, hogy tört szerveren vagy LAN-ba (mondjuk hamachi-val) kipróbáljam a haverokkal? Ha van, valaki légyszíves magyarázza el nekem részletesen (sajna nem nagyon értek ilyenekhez, azért kérném részletesen :P ) LAN-os verzió is tökéletes lesz kipróbálni, ha valaki elmondaná...
A játék amúgy addig elinul hogy a menübe vagyok, de onnan szinte tovább nincs =( .
Tehát onnantól kellene a segítség hogy le van töltve a játék és fel van telepítve...
Előre is köszönöm szépen a segítséget!! -
#1568 Ez mekkora!!!:D A Sniper szerepében, Johnny Depp:D -
#1567 Garrys moddal nem?:) -
#1566 -
kisviku #1565 Hát ezeket nagyon bírom!
Honnan az istenből szednek ilyesmit??
Pihentagyúak...
Állati! -
#1564 XD -
#1563 nézd a scoutot, ott játszik a dömperrel :D
-
#1562 jaj nemár:D:D:D -
#1561 Szegény engineer
(SPY POWAH!) -
#1560 -
#1559 (sajna nem futottam bele, de majd nézem:) ) -
#1558 szerverünkön már nagyon régóta fentvan és még sok más csillés map is. -
#1557 Arma, arma! Ha egyszer időmilliomos leszek éjjel-nappal azzal fogok játszani! De addig itt van ez. Majd remélem nyáron tudok új PC-ét venni és akkor majd megveszem steam-en ezt is. Mert keeel! -
#1556 Ha realisztikus fps-t keresel, akkor Red orchestra, Arma, AA. (a taktikaiakat nem ismerem, de abból is van pár).
A tf2-ben több fontos elem közt szerintem benne van a humoros, "fun", pörgős játékmenet. Ha megnézel néhány tf2 videót, akkor látod, hogy kb. milyen a játékmenet. A rajzfilmszerű stílusban teljesen más egy ugra-bugra scout, mint a cod-ban (abban én sem szerettem). Igen, oda abszolút nem illik, ide viszont abszolút. =) -
#1555 Hát nemtom, annyira nem mint cod-ban. De bunny-zás minden FPS-ben van szerintem. (kivéve halo az külön kategória :D ) -
#1554 Lehet ugrálni mint cod-ban?:( (Call of Duty) mert ha igen, és ki lehet ugrani a golyó elől, akkor nem veszem meg... -
#1553 es_cave,, egy csillét kell kísérni, csak párszor játszottam rajta, tud nagyon "dara" lenni, de pont beillik a tf2 fílingbe.
-
chooselee #1552 De akkor miért rakja a játékaim közé??Foglalja a teret!!! :)