30108
  • Twetr0x
    A Valve bejelentette, hogy mik lesznek a medic unlockok.
    Tehát (amint azt már mindenki tudja) lesz 36 medices achievement, és lesz a medicnek (és később minden kasztnak) 3 új fegyver/képesség.
    The Blutsaugher
    Ez a fegyver lecseréli a Syringe Gun-t. Akkor kapod meg, ha 12 megvan a 36 achievementből. Nem tud critical-t lőni, de ha valakit eltalálsz vele, akkor az élet amit levettél az ellenségtől, azt hozzád tölti.

The Critzcrieg
    Ez a fegyver lecseréli a Medigunt/Übercannont (kinek hogy tetszik). Akkor kapod meg, ha megvan 24 achievement. Ugyanúgy tölt, mint a sima medigun, de az Übercharge-a nem halhatatlanná tesz, hanem 10 másodpercig folyamatosan criteket lősz.

The Ubersaw
    Ha megvan mind a 36 achievement, akkor megkapod ezt a fegyvert. Lecseréli a klasszikus (és halálos) Csontfűrészt. Semennyi sebzést nem csinál, helyette a támadással tölti az Übert. 4 találat fullra feltölti mind a sima mind a crit Übert.
    Forrás: http://www.shacknews.com/onearticle.x/52236
  • Nitramk
    oksa, köszi, a 10-es verzió fut steam nélkül, igyaz csak az SP meg a LAN, de majd hosszútávra megveszem sztem. Ha már az összes steam játékom eredeti legyenek a modok is azok :D
  • Aquir
    hát az eredeti az nem
  • Jim Morrison
    Shootin rockets in your face
  • TreDoR
    Tört verziót nem tudsz steammel futtatni, viszont az is igaz, hogy én még nem hallottam tört garry's mod 10-ről. Max. tört steammel (pacsteam, starsteam, steambuster, stb.) lehet eredeti gcf fájlokat használni.
  • Blacksheep333
    Nah, ez nem jött össze. Soldier Boy
  • Blacksheep333
    <object width="480" height="387"><param name="movie" value="http://www.wegame.com/static/flash/player2.swf"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.wegame.com/static/flash/player2.swf" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="480" height="387" flashvars="tag=Egad_Pit_s_Soldier_Boy"></embed></object><div><a href="http://www.wegame.com/game/TF2/" target="_blank">WeGame.com - TF2 Videos</a></div>
  • Alwares
    Egyébként ebből is látszik, hogy az összes spy buzi :P
  • Nitramk
    Ha letöltöm Garry's modot kipróbálni, az nem cseszi el az eredeti Steamemet?
  • Oszi
    Köszi ma már működik.
  • Twetr0x
    Várj vele, haveromnak is eltelt néhány órába mire meglett...
  • trogerzsiger
    dobozosan vetted meg?
  • Oszi
    Hali megvettem a játékot feltelepítettem a steamet meg minden,de nem tom elindítan se a hl 2-t se a portal se tf-et.Azt írja your purchase is being processed. Mit csináljak hogy menjen?Várjak még vele?
    Thx a válaszokat
  • Aquir
    te jó ég, pont úgy nézel ki mint egy scout !!!:P
  • Nitramk
    Egy kép magamról :)
  • chooselee
    Én nem rég óta használom,de gondom még nem volt vele(Lehet azért,mert nem rég óta haszálom :) ).Szerintem jó kis cucc....
  • Alwares
    Én is, és elég lassú is. Szvsz egy nagy kalap kaka az egész steam... Mármint felépítésével. A szolgáltatásaival tökéletesen elégedett vagyok, nagyon jó kis játékokat lehet onnan venni.
  • TreDoR
    Utálom steamet, amikor elindítom jobban fogja a gépemet, mint a tf2, ez már röhejes...
  • dragon11
    Én meg nem tudom eldönteni láttatlanba megvegyem-e, hiszen csak vidit láttam róla..nem biztos tetszik:(
  • Twetr0x
    Még mindig jobb a Steam mint pl. az EA Downloader...
  • Narxis
    Amióta megvan Steam, meg a pár megvett játék rajta, folyamatosan szopok, pedig semmi buherált rendszerem, szoftverem nincs.
  • Nitramk
    ja, már megvan a játék most már akár el is törhet nekik xD
  • Narxis
    Megoldottam.. a buzeráns steam kihagyta az exe-t. Mivel nem csak nálam fordult elő le lehet tölteni support oldalról. Hogy törne el az összes ujja a programozóiknak.
  • TreDoR
    Inkább ne, akkor demomanként már nem lesz olyan zsír, hogy beküldök pár gránátot a szomszéd terembe
  • Blacksheep333
    Olyasmit hallottam, hogy azért nem tették bele a gránátokat, mert akkor túl egyhangú / egysiku lett volna a játékmenet. Meg is értem, a COD4 ben is csak 2-3 gránát van egy embernél, de TDM be csak ugy repkednek azok is össze-vissza. De lehet hogy majd egy patch be beleteszik.:)
  • Narxis
    Nem tudjátok, hogy miért nem tudom installálni a Steamen vett TF2-őt? Tegnap kiírtam backuppal DVD-re és nem találok a DVD-n steambackup.exe fájlt, csak valami sim, sis, sid fájlokat. Google nem segített.
  • Aquir
    én is tudtam egyből amikor láttam hogy lesz folytatás, mivel ismertem az első részt (ott még mindenkinek volt saját gránátja is (pl medicnek olyan hogy hallucinációkat okozott - pl magad mellett robbanásokat láttál, meg hogy mögüled eléd esik egy gránát), meg pl a scoutnak tüskéi amit maga után ledobott) itt persze azért nem tették bele mert egy helyet sokan tudtak volna védeni úgy hogy ész nélkül dobálják a gránátokat
  • TreDoR
    Engem az érdekelne, hogy tudnék hangfájlokat (pl. mp3-at) benyomni voice-ba. Persze itt nem a tartsd a mikrofont a hangfalhoz verzióra gondolok (különben is fülessel jástzom), hanem valamilyen programra vagy nemtudom.
  • lackó sejj
    Hogy tudnám blokkolni a tört játékot, hogy ne kérje tőlem mindig, hogy telepítsem a steam-et?
    És mi az a SERVER ENCRYPTION KEY amelynek hiánya miatt nem tudok hostolni?
  • Jim Morrison
    POrtalos csaj... Szegény

Én is iigy voltam vele, mint te TEDOR
  • RatBaG #1601
    DAMN NIGGA!
  • TreDoR
    Én meg a portal miatt vettem meg az Orange Box-ot, és gondoltam kipróbálom a tf2-t, azóta is játszok vele
  • chooselee
    Én nem gondolkodtam,amikor megláttam róla a videókat,akkor tudtam hogy KELL!! :D
  • dragon11
    Aham értem, köszönöm!
  • chooselee
    Ilyen nincs,ez a garry's moddal van csinálva...
  • Aquir
    ez nem a Team Fortress 2 önmagában. más játék tárgyaival, és a karakterével van összeállítva a Garry's mod nevű half-life 2 modifikáció segítségével, ahol a source-os játékok tárgyaiból és szereplőiből lehet alkotni bármit amit akarsz, és szerszámokkal bármilyen elképzelt szerkezetet, és velük együtt így akár olyan játékokat is létrehozhatsz amit csak elképzelsz
  • dragon11
    LOL XD ilyen van a játékban?Vagy hasonló csapdák is vannak a játékban?(Nem tudom eldönteni megvegyem-e vagy nem láttatlanban.. mert nem biztos tetszik:(:(: )
  • Aquir
    hö izé... de ezek itt viszont mind állnak az előbbi képen :P
  • RatBaG #1593
    dehogy, csak gyűjtögetek
  • TreDoR
    Ezeket te csinálod?