30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
chooselee #1672 Tudom onnan próbálom,de nem műkszik a ctrlc ctrlv!! :D
Eddig ment.... -
#1671 Jó lett a Meet the Scout -
#1670 ott a bannerba a magyar szerverekre katt és bemásolod a címeket -
chooselee #1669 Van egy problémám. Egyik napról a másikra eltűntek a favourite-ből a szerverek. Most meg nem tudom őket berakni. Csak azokat a szervereket tudom berakni amikre rákeresek bent a játékba,ctrl+c -> ctrl+v vel semmit nem csinál.Eddig jó volt..
Mi lehet a gond? -
ApPa123 #1668 Helló lenne 1 fontos kérésem nekem valami báta van meg és nem tudunk játszani mert nem látom a szervert ha leszedek 1 patch-et akkor jó lenne??????? -
#1667 Updétet a népnek:D -
#1666 Pont azért írtam, hogy azok kivételek .
Bár tényleg nem volt egyértelmű. -
tréj #1665 sziazstok lenne egy problémám leszedtem a steamot mert egy kis hiba volt vele uttána visza raktam a team fortress 2-vel de az lenne a gondom hogy felmek egy szerora és 300-400 pingem van pedig nem megy semien letöltö progi.tudna valaki segiteni? -
#1664 Ja így már vágom :)
Hűűű holnaptól, bármikor kiadhatják a medices cuccokat :) Alig várom. :D -
chooselee #1663 Tyííí aki nem vette még meg annak hajrá...maximálisan jó ár!! :D -
#1662 minek mikor a steam letölti:) -
#1661 megvolt az 1. feltétel, érted :) -
#1659 20 dolcsi a TF2 steamen, hétvégi akció -
#1658 Azokban nem integrált van. -
K0b0ld #1657 Nézzétek mit találtam:D
http://www.techpowerup.com/downloads/1044/Team_Fortress_2:_Meet_the_Scout_HD.html -
jupa #1656 Volna egy eladó Orange Box accom, akit érdekelj írjon. -
#1655 Elvileg 20.-án, de én biztos vagyok benne, hogy még várnunk kell rá egy "cseppet". -
#1654 Miért ki volt az első akihez csináltak?
mikor jön már ki ez a medices plus cucc? Nem bírok várni, még az archivementeket is meg kell szereznem, úgyhogy már igazán kiadhatnák :) -
#1653 Hát, ezek az integrált videokártyák általában nem túl erősek. Kivéve persze a direkt gamer notigépeket. -
#1652 jeeee -
#1651 Alig birok várni!!! -
#1650 Szombat Hajnal 1:00-kor a GameTrailers TV-n megjelenik a Meet The Scout videó! -
#1649 nem tom a grafikus kártya viszi -e -
Arky #1648 bocs a dupláért
a lényeg: ez a grafikus kártya és proci megfelelő neki? -
Arky #1647 windows van rajta, csak így találtam a neten -
#1646 csak dos alatt nem fog futni:) -
Arky #1645 Sziasztok
Ez a játék fut EZEN
a konfiguráción? -
#1644 az első megvolt -
chooselee #1643 Nem csak kép van, videó is!!! :)
Goldrush_flytrough -
#1642 A többi osztályhoz is terveznek még + cuccokat, csak a medic az első akinek megcsinálják.
Nem lesz ezeket könnyű megszerezni mert ilyenek vannak:
Ne ölj meg egy embert se, de te legyél az első egy 6 vagy annál több tagú csapatban.
Csinálj 3 übert 5 perc alatt és 5 kill assistot.
http://www.shacknews.com/onearticle.x/52249
Valamint képe a Goldrush nevű pályáról:
http://www.shacknews.com/screenshots.x?gallery=9674&game_id=4049&id=118003 -
#1641 Ja igaz, de azért jó lesz :) -
#1640 Te választod ki, hogy melyiket használod ki és melyiket nem. bár ezeknek a "The Blutsaugher" en kívül nem sok értelme van waron. Az "The Ubersaw" is csak kémek ellen...
-Demoman kém!!
-Várjatok, még ne öljétek meg, kell az über!!! -
#1639 dehogynem -
#1638 de akkor ha eléred az achivementeket akkor nem is lesz hagyományos über?:( -
#1637 Kíváncsian várom mit adnak a többi kasztnak. Főleg a Soldier -nek meg a Scout -nak. Meg hogy mikor lesz ebből valami... -
#1636 jaa tényleg, akkor nincs über. most esett le...
így már nem parázok, hisz az a sniper én vagyok -
#1635 igen, és elvileg úgy fogják megoldani (ha jól értelmeztem :) ) hogy pálya elején mindig kiválaszthatod h melyikkel akarsz majd menni. -
#1634 Ne feledd, hogy pl egy ügyes sniper azonnal le tudja lőni a kedves pácienst :) -
#1633 szvsz ez a The Critzcrieg túl imba lesz, de azért várjuk szeretettel... -
chooselee #1632 Érdekes lesz... :D