30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#1712 Azt most mondom ha valaki a mi szerverünkön próbálkozik az többet oda nem jön... Én garantálom :) -
#1711 Remélem megfogta, de velünk 1 órán át szórakozott, alig lehetett lelőni. Pyroval ment és ölte halomra az embereket. -
PunkZoli #1710 a speed haxot pl tuti megfogja a vác.. vagy amelyik csítben van ez pl... mert olyan motor módosítás amit már kiszűr úgytudom... a csíteket meg ált vac listára tevés után fogja meg, azaz a legújabbaknak van még ideje rákerülni. nade a vacot is frissítik, és azt nem szemelőtt -
chooselee #1709 Ennyi öröme legyen a rohadékoknak! -
#1708 Én találkoztam csiterrel valamelyik magyar serveren. Nem volt admin és speedhackelt, egyből ott volt a pontoknál mindig. -
#1707 Remélem is, hogy a VAc megbízható és jó. Monjuk külön poén, (hogyha jól tudom) nem azonnal bannol.
Egy tucatnyit láttam, soknál le volt írva, hogy VAC proof, de remélem csak kamu (szóval remélem ez azt jelenti, amit te is írtal: szar és megfogja).
Mivel vac és source motor, megnéztem a cs:s-s listát, ott viszont rengeteg szirszar volt. Cod-hoz meg mindig lesznek vackok, mert ganaj a motor és ganaj a pb.
Ha meg valaki olyan bolond, hogy csaljon, az meg bukjon le és búcsúzzon el az acc-jától. -
#1706 Azért az nem olyan biztos. Pl Call of Duty ban a aim os mindig fejest lőtt stb. De itt nagyon sok kasznak nem is az ellenségre kell lőnie. pl: Soldier, Demo. Vagy még a Spy nál sé érne sokat, max a revolvernél. a WH nak sincs olyan sok előnye (bevár, előre sticky -z) Vagy ha a Soldier kiugrik a sarokra és elkezd lőni, arra se mondod egyből,hogy ez biztos WH s. Mégha van is hozzá cheat, szerintem a VAC megfogja és nem az aminoknak foglalkoznak vele. Én még nem találkoztam cheatel. Vagyis vagy nincs hozzá vagy van, de szar és a VAC megfogja:) -
#1705 Vaaki jön velem játszani? Üresek a serverek. :( -
#1704 1.6-nál (CS) a VAC semmit nem ér, tf2-nél sem sokat sztem. -
PunkZoli #1703 nincs hozzá csít, mert aki egyszer kipróbálja az utoljára játszott a játékkal... mert a vac végleg bannolja a rendszerből -
chooselee #1702 Ja olvastam... -
#1701 az account lopás nem cheat, hanem tirpák paraszt dolog -
#1700 Nem tudom hogy vannak-e mert még nem használtam, de ha van, akkor sztem nem könnyű ésrevenni hanem biztos hogy észreveszik. Külömben minek lenne VAC? :) -
#1699 én még nem találkoztam cheat el (vagy lehet, hogy igen, csak nem vettem észre.) Az meg nagy hülyeség hogy az adminok kirúgják, legalábbis eddig még ilyennel se találkoztam. Inkább a VAC szokta őket (nem kickelni a serverröl hanem) bannolni az accját. -
GCsab #1698 aha...
Szóval vannak Cheat-ek csak könnyű észrevenni őket...
Az jó :) -
#1697 Botok csak olyanok vannak, amik egy kiválasztott játékost utánoznak.
---
Másik: Voltak már olyanok, akiknek így lopták el az acc-ját, de szerencsére sikerült visszaszerezni. -
#1696 Hát sztem jobban teszed ha neten nem használod mert hamar kivágnak a szerverről. -
GCsab #1695 Aha! OK... Kösz...
És Cheat ugye nincs?? -
chooselee #1694 Igen...bár botok vannak hozzá elvileg valahol talán...de single nincs ha ez érdekelt volna. -
GCsab #1693 Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni, hogy ez a játék csak multyplayer-ben játszható? -
chooselee #1692 Elég szomorú, hogy van aki szegény gyereknek így próbálja elvenni mindennapi TF2 örömét... :) -
chooselee #1691 Bankkártyaszámod nem kérte,hogy megveszi, kipróbálja és utalja neked a pénzt vissza??? :P -
#1690 Amikor a TF2 kijött, nálam is jelentkezett egy delikvens, hogy ugyan adjam már külcsön az accomat, csak amíg kipróbálja! Úgy szeretné...
Remélem azóta is csak szeretné! -
chooselee #1689 Lehet :P
Ja igen aki ezt beveszi az elég fiatalka vagy még most kezdte az "ipart"!! :)
És 100% hogy van aki már bevette...olyan mindig van .... -
#1688 Mondjuk aki ilyet bevesz...
De jó, hogy szóltál, az a biztos. -
#1687 Vigyázzatok, utóbbi időben a magyar TF2-esek között egy account-tolvaj próbál lopkodni! Azt írja mindenkinek, hogy 5-10 percre kell az acc-ja! Ha valaki ilyennel/ilyesmivel próbálkozik, ne írjatok neki semmit!!
Egyik próbálkozása... -
JackMeadow #1686 kint viszont cheaper nem? -
chooselee #1685 Nem sokára ilyen lesz itthon is...nem is tudom mikortól... -
JackMeadow #1684 kint van egy ismim usaban és mondtam neki hozzon Ilyet! ezt elbukhatom valahol -
#1683 Nem tudom, hogy warezzal mit és hogy kell, de az lenne a legokosabb ha megvennéd. Nem kellene ilyenekkel pöc$ölnöd és magyarokkal játszanál. -
ApPa123 #1682 Hy 1668 ra tud valaki válasz????????????? -
chooselee #1681 Magyar szerverekkel próbálkozz....Bannerbe az ip-k! -
#1680 állítsd be a filternél hogy csak azokat a serverek mutassa, ahol a pinged 100 alatt van. Nekem is van 200 pingem ha felmegyek egy Amcsi serverre. -
tréj #1679 hi all lenne egy problémám feltetem a steamot és a tf2-öt és felmek egy szerora és 300-400 pingem van!pedig nincs semmien letöltö program bekapdcsolva miért lehet? -
#1678 Huh ez király!Köszi! -
Mad Monkey #1677 hi! ha valakit érdekel hogy valamilyen játék megy-e a gépén, ezt nézze meg...
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
kiválasztod a játékot, aztán katt a gombra...de várni kell egy kicsit... -
ronhaven #1676 nem tegnap kellett volna kijonnie, mert nem aprilis 20. volt megadva, hanem az aprilis 20.-i het, es az se hivatalosan.
az aprilis 20.-i het pedig a 20-26.-i hetet jelenti, mert amerikaban vasarnap a het elso napja. -
chooselee #1675 Ok sikerült... :P -
#1674 -
#1673 tegnap kellett volna kijönni a frissítésnek, de a Valve megint teljesített és nem adta ki a megadott időpontban...