30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#27307 Neked nincs meg a Snaggle Tooth?
-
#27306 egy kulcsot velem cserelj plz :)) -
#27305 vettem 5 kulcsot, amiket majd elcserélek egy Bills Hat-re (szvsz egyik legszebb sapka a játékban) és befestem majd team spirittel
a sapkáim nagy részét meg szerintem eladom a picsába fémért
gondoltam megosztom ezt veletek, mert úgy sincsenek barátaim :( -
#27304 +1 -
#27303 Engem akkor sose dob ki, csak egyszerűen alap fegyverek vannak. -
Essencia #27302 Utána néztem ennek a hibának, és állítólag a steam-el van valami probléma...
de elvileg dolgoznak rajta. 1 külföldi csávó mondta. Engem 1 órán belül 12x kidobott hogy nem találja a kapcsolatot az item serverrel :D... -
#27301 -
#27300 nope.avi -
Nem. Gondolom sablon szöveg van ott bla bla bla... -
#27298 megpróbáltad, hogy rányomhsy a click here to visit... ra? -
#27297 Na jobb is, ha kidobál. Úgy sem jó úgy játszani, hogy nem kaphatok sapit -
#27296 Ahha... úgy látom valami gond van, mindegyik szerver szar. -
#27295 Kartel Kocsma alapból ilyen? Vagy csak most nincs összekötve valve szerverekkel? -
#27294 Ez most mi akarna lenni? :D percenként ezzel dobál ki
Rámegyek a linkre és mindent megcsináltam ami le van írva de akkor is ezt kapom :D -
#27293 a STEAM-et kell újraindítani -
#27292 nincsmit :)
amúgy engem most a VAC is ledobott meg nekem sincsenek meg az itemjeim :D -
Essencia #27291 5ször újraindítottam csak megjavult, köszi szépen Cs1rk3!! -
#27290 Nálam is csinált ilyeneket de újraindítottam a játékot és megjavult -
Essencia #27289 Sziasztok lenne 1 problémám, mikor reggel játszani akartam, minden szerveren ez fogadott:
Warning!
The server you are playing on has lost connection to the item server. As a result, your loadout will not be
available on this server.
És semmi ötletem nincs mert tegnap még jó volt.
Válaszokat előre is köszi!!! -
xxxpaulxxx #27288 Hát ez az alibabás set egy picit OP:D Pláne Degrokeepen:))) -
xxxpaulxxx #27287 Mit adnál érte? -
#27286 Nope
#Jimmy- FU. Az egy csodás quad airshot volt -
#27285 en is veteran vagyok, nekem osszesen droppolt 2-3 sapit.
v3ki: hudenagy airshot volt :D -
#27284 miért nem mutatja,hogy kinek mit dobott? -
#27283 Ne csináld már, boltoljuk el nekem meg pont az kéne. Sokat sniperezek.
Mit kérnél érte?
Backpackom -
#27282 Ma én is kaptam kroki csipa sapit e nem hordom mert csunya :)
Viszont Jimmorisont meg be airshotoltam. ololo -
xxxpaulxxx #27281 Jéééé most vettem észre, hogy összedroppolódott egy The Airborne Armaments set^^ -
#27280 te legalább kaptál 2 sapit -
#27279 nem -
gysasa13 #27278 Nem az itemekért játszom, már mindenem megvan ami kell. Körülbelül 5-6 órát játszhattam csütörtök óta, és azalatt 4 itemet kaptam bár ebből 2 sapka volt. Nem zavar ha nem kapok itemet, csak gondoltam ti talán tudjátok rá a választ.
Alap cuccokkal is jól megvagyok ha már itt tartunk, még azelőtt kezdtem játszani mielőtt az item updatek elkezdődtek.
-
#27277 demomannek az eyelander (nem shieldet használok) megéri a -25 hp-t a longer melee range-ért cserébe? -
#27276 levegoben lodd a mellkasat. (mikor o van levegoben) -
#27275 Amúgy az miért van, hogy soldier nél direkt a The Direct hit van berakva, erre sokszor van olyan, hogy ha eltalálok vele egy ellent akkor csak ilyen 50 eket sebez, pedig telibe mellkason kapja. -
#27274 3., Naponta ne 10 órát játszál, és akkor máskor is kaphatsz itemeket. -
#27273 Erre megint csak azt tudom mondani hogy:
1. Ne az itemekért játsz.
2. Ha nem élvezed alap fegyverekkel a játékot akkor ott már gond van (attól hogy új valami nem biztos hogy jobb is) -
ratgab #27272 Azt olvastam, hogy hetente 11 óra játék alatt kaphatsz tárgyakat. 11 óra 1 perctől már nem fogsz kapni! Csütörtök éjfélkor ez a számláló viszont nullázódik! -
#27271 -
gysasa13 #27270 Szerintetek az normális ha én és haverom már 3 napja nem kaptunk semmit? -
#27269 tegnap először toltam degrootkeep-en, ment a kaszabolás ezerrel, közben a tvben meg a lotr. csapkodok az új demoman karddal, hullanak a fejek, közben záporoznak rám a nyilak, aztán csak meghaltam. a pajzsból meg a vállából 3 nyílvessző állt ki, tiszta hollywoodi volt, be is ugrott szegény boromir -
ratgab #27268 Pont pár napja bosszankodtam én is egy sort, hogy 3-4 Demoman (pattogó gránátvetővel, ami azonnal robban, de nem tapad) és lézerrel felszerelt soldierek (amik egyrészt baromi nagyot sebeznek, másrészt abba lézerstukiba nem kell skuló, tehát addig lőhet, amíg Valve le nem lövi a szervereket) baromira le tudja rombolni a játékélményt!
Dustbowl-on, ha ilyenek ellen vagyunk kínkeserves egyáltalán a kezdőhelyről kijönni támadóként.....