30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#27347 ha teljesen előtted van, akkor egyértelmű, hogy azt kell, de nem mindig lehet használni a puff and sting technikát (scout elugrik, rakéta arrébb lök, stb), ilyen esetben szerintem jobb a shotgun -
#27346 meg középtávra:)
6 töltény + az ellenség nem tud kitérni előle + pyrok ellen is hatásos
de nyugodtan használjátok a flaregunt, én csak örülni fogok neki, mert azzal ellentétben a shotgun-os pyrokkal meg szokott gyűlni a bajom -
#27345 ja axtingusher jo kezlere, bar tegnap vettem postaladat azert ki kell probalni azt is :D -
#27344 sztem a flaregun nagyon is jo fegyver :)
amugy is közelre axetinguisher kell -
#27343 ergó shotgunnal csak közelre van esélyed.
GAME OVER
paul: igen most kellett volna :D
[spoiler]de könyörgöm nyugtass meg, hogy nem azt akarod mondani hogy az jó nő? engem baromira iiritált mikor néztem (szerencsére nem nagyon) -
#27342 pyroval a legtöbbször közel leszel az ellenségeidhez, oda meg a shotgun sokkal jobb választás, továbbá az ellenség pyroi is megszopatnak, ha flaregun-t használsz -
#27341 Nem azt mondom, csak távolra esélytelen vagy Pyroval shotgunnal és fun vele játszani. Most játszhatsz felőlem faszul is, csak mondom :) -
#27340 jó, akkor soldiernél rakd be a rocket jumpert, a gunboats-t, meg a pain traint
annál izgalmasabb dolog nincs a játékban -
#27339 De unalmas. -
#27338 és van a shotgun, ami még mindig a legjobb -
#27337 Van a Flare Gun ami simán lő, meg a Detonator ami fel tudja közben robbantani. -
#27336 Na egy új szintre emelkedtem TF2 ben. Pyro val szopattam egy sima puskás és egy valami nyílpuskás csipát. De csipa távon és ált. én nyertem :D Imádom ezt a Detonatort (ha ez a neve a jelzőpisztolynak amit a pyro kap), képes vagyok vele a pálya másik végére gyújtogatni az embereket simán. -
xxxpaulxxx #27335 Jááááj elkúrtam... most kellett volna menőn és flegmán odaszólni, hogy "Ki az a vv Éva"?:DD -
xxxpaulxxx #27334 Hát azééééééért...:D -
Neoncsoves #27333 vv évánál bármelyik csaj különb szerintem :D -
xxxpaulxxx #27332 Nem is lesz még csak olyan nőd se, mint ő:D -
#27331 X óráig utána még nem tudsz írni... ez le volt írva ott. -
#27330 Regisztráltam a steam forumra aktiváltam is a profilom, de még mindig nem tudok írni. Most mire kell várni? -
#27329 uristen azano -
ratgab #27328 Ízlések és pofonok különbözőek... -
#27327 EZ MEG STORE LETREJOTTE ELOTTI KEP -
Neoncsoves #27326 bal oldaliról VV éva jut eszembe aki egyáltalán nem csinos :D -
ratgab #27325 Hát komám nem rosszak azok! Főleg a bal oldali nagyon csinos! -
Neoncsoves #27324 de elég gáz hogy a sok sapipénzből csak ilyenekre futotta :D -
#27323 living the dream -
#27322 Így van, és a nőket sem zavarja annyi pénz mellett -
ratgab #27321 Neki nem is kell meglátni! A 2 hölgyemény meglátta (és biztosan mást is csinált vele) helyette! -
Neoncsoves #27320 ez az ember a saját pöcsét nem látja a hasától, bár annyi pénze van, hogy szerintem nem nagyon zavarja -
#27319 (Humorosból)
Na látjátok gyerekek a valve vezérigazgató bácsi mellett lévő két néniben van a ti pénzetek amiket sapkákért fizettetek.
-
#27318 minden classhoz van 3 milestone achievement, amiket ha unlockolsz, akkor kapsz egy fegyvert (tehát classonként 3 fegyvert), ezeken kívül van még pár achievement, ami ad valamit (ghastly gibust is achievementért kapod pl)
összes többi tárgy random -
#27317 :( -
#27316 Amúgy az, hogy kapsz tárgyat az tök random, vagy vannak achik is amikért kapsz ?
Illetve mi lett a Kartel Kocsmával, mert tegnap még játszottam ott és most eltűnt a keresőből meg favból. -
#27315 nincs semmim amit adhatnek erte -
#27314 akkor volt elég időd, hogy megszerezd, ha kell -
#27313 regota jatszom -
#27312 régen történt -
adtad volna nekem -
#27310 semmire, unatkoztam és összekraftoltam egy másik sapkával, hogy kapjak egy random sapkát -
#27309 Mire üzletelted el? -
#27308 meg volt