30108
  • NEOreg3
    ha teljesen előtted van, akkor egyértelmű, hogy azt kell, de nem mindig lehet használni a puff and sting technikát (scout elugrik, rakéta arrébb lök, stb), ilyen esetben szerintem jobb a shotgun
  • NEOreg3
    meg középtávra:)

6 töltény + az ellenség nem tud kitérni előle + pyrok ellen is hatásos

de nyugodtan használjátok a flaregunt, én csak örülni fogok neki, mert azzal ellentétben a shotgun-os pyrokkal meg szokott gyűlni a bajom
  • Jim Morrison
    ja axtingusher jo kezlere, bar tegnap vettem postaladat azert ki kell probalni azt is :D
  • Zomil
    sztem a flaregun nagyon is jo fegyver :)

amugy is közelre axetinguisher kell
  • Jim Morrison
    ergó shotgunnal csak közelre van esélyed.
    GAME OVER

paul: igen most kellett volna :D
    [spoiler]de könyörgöm nyugtass meg, hogy nem azt akarod mondani hogy az jó nő? engem baromira iiritált mikor néztem (szerencsére nem nagyon)
  • NEOreg3
    pyroval a legtöbbször közel leszel az ellenségeidhez, oda meg a shotgun sokkal jobb választás, továbbá az ellenség pyroi is megszopatnak, ha flaregun-t használsz
  • SzirmosSzisza
    Nem azt mondom, csak távolra esélytelen vagy Pyroval shotgunnal és fun vele játszani. Most játszhatsz felőlem faszul is, csak mondom :)
  • NEOreg3
    jó, akkor soldiernél rakd be a rocket jumpert, a gunboats-t, meg a pain traint

annál izgalmasabb dolog nincs a játékban
  • SzirmosSzisza
    De unalmas.
  • NEOreg3
    és van a shotgun, ami még mindig a legjobb
  • SzirmosSzisza
    Van a Flare Gun ami simán lő, meg a Detonator ami fel tudja közben robbantani.
  • Metalmilitiakid
    Na egy új szintre emelkedtem TF2 ben. Pyro val szopattam egy sima puskás és egy valami nyílpuskás csipát. De csipa távon és ált. én nyertem :D Imádom ezt a Detonatort (ha ez a neve a jelzőpisztolynak amit a pyro kap), képes vagyok vele a pálya másik végére gyújtogatni az embereket simán.
  • xxxpaulxxx
    Jááááj elkúrtam... most kellett volna menőn és flegmán odaszólni, hogy "Ki az a vv Éva"?:DD
  • xxxpaulxxx
    Hát azééééééért...:D
  • Neoncsoves
    vv évánál bármelyik csaj különb szerintem :D
  • xxxpaulxxx
    Nem is lesz még csak olyan nőd se, mint ő:D
  • Fpocok
    X óráig utána még nem tudsz írni... ez le volt írva ott.
  • Dency
    Regisztráltam a steam forumra aktiváltam is a profilom, de még mindig nem tudok írni. Most mire kell várni?
  • Jim Morrison
    uristen azano
  • ratgab
    Ízlések és pofonok különbözőek...
  • Jim Morrison
    EZ MEG STORE LETREJOTTE ELOTTI KEP
  • Neoncsoves
    bal oldaliról VV éva jut eszembe aki egyáltalán nem csinos :D
  • ratgab
    Hát komám nem rosszak azok! Főleg a bal oldali nagyon csinos!
  • Neoncsoves
    de elég gáz hogy a sok sapipénzből csak ilyenekre futotta :D
  • NEOreg3
    living the dream
  • Dency
    Így van, és a nőket sem zavarja annyi pénz mellett
  • ratgab
    Neki nem is kell meglátni! A 2 hölgyemény meglátta (és biztosan mást is csinált vele) helyette!
  • Neoncsoves
    ez az ember a saját pöcsét nem látja a hasától, bár annyi pénze van, hogy szerintem nem nagyon zavarja
  • Viktor99
    (Humorosból)

Na látjátok gyerekek a valve vezérigazgató bácsi mellett lévő két néniben van a ti pénzetek amiket sapkákért fizettetek.

• NEOreg3
    minden classhoz van 3 milestone achievement, amiket ha unlockolsz, akkor kapsz egy fegyvert (tehát classonként 3 fegyvert), ezeken kívül van még pár achievement, ami ad valamit (ghastly gibust is achievementért kapod pl)

összes többi tárgy random
  • NEOreg3
    :(
  • Metalmilitiakid
    Amúgy az, hogy kapsz tárgyat az tök random, vagy vannak achik is amikért kapsz ?

Illetve mi lett a Kartel Kocsmával, mert tegnap még játszottam ott és most eltűnt a keresőből meg favból.
  • Jim Morrison
    nincs semmim amit adhatnek erte
  • NEOreg3
    akkor volt elég időd, hogy megszerezd, ha kell
  • Jim Morrison
    regota jatszom
  • NEOreg3
    régen történt
  • Jim Morrison

adtad volna nekem
  • NEOreg3
    semmire, unatkoztam és összekraftoltam egy másik sapkával, hogy kapjak egy random sapkát
  • Dency
    Mire üzletelted el?
  • NEOreg3
    meg volt