30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
gadamka #1752 vagy* -
gadamka #1751 van nincsenek az ilyen csóróknak mint nekem tört szerverek? -
gadamka #1750 de azt hogyan tudják h nem vettem meg amikor nem kért serial kulcsot és nem is krekkeltem...? -
#1749 De a tf2 nem ingyenes... -
#1748 >Jelenteni Valve-nak.
Ehh ... na annak nemigen lenne túl nagy hatása...
>pedig a steamet ingyenesen lehetett letölteni! plz hlp
gadamka, a steam ingyenes, a TF2 30$, ha megvetted, fogsz tudni játszani gond nélkül, ha nem vetted meg, akkor meg nem. Remélem segítettem...
-
gadamka #1747 letöltöttem a steamet.... regeltem is
amikor elinditom a tf2-t kihozza a servereket... de ha ba akarok lépni valamelyikbe is akkor az jön ki h a steam érvényessége visszautasitva...
pedig a steamet ingyenesen lehetett letölteni! plz hlp -
#1746 Jelenteni Valve-nak. -
#1745 Látom, az acc-tolvaj már volt itt téma. Nálam ma próbálkozott be. És a belinkelt szövegnél már jóval alpáribb hangnemben tolja... Szánalmas... Az ilyen férgekkel mit lehet csinálni? -
gadamka #1744 és ahoz h neten tudjak játszani le kell töltenem a steamet?
mert amugy telepitéskor se serialt nem kért se crackelni nem kellett... -
#1743 vagyis* -
#1742 Botok azok vannak, csak MI nincs hozzá:D vagy egyhelyben fognak állni. -
#1741 Nincsenek botok, vedd meg a játékot.. -
#1740 tudtommal nem lehet be tenni botokat, vagy igen?! -
gadamka #1739 sziasztok! lenne 1 kérdésem...
letöltöttem a tf2... és ha csak ugy singleben akarnék játszani akkor mit irjak be a konzolba h legyen ellenfél?
emlékszem a CS:S-nál is volt ilyen... plz hlp -
chooselee #1738 TF2 ben van fantázia,creativitás....BFH meg csak a szokásos cucc.... -
chooselee #1737 Szerintem se lesz fényes a BFH,a TF2 sokkal jobb,de azért ez az ingyenes dolog azért nem rossz....kiterjeszthetnék még pár dologra... -
#1736 Héten már nem lesz update, majd csak jövő héten. -
#1735 Ma jött az update, hogy jövőhéten. -
#1734 ja és persze most már igazán kiadhatnék a TF2 medices cuccait, mert eddig igencsak betartották ezt a 20-a utáni hét dolgot :) -
#1733 nekem vhogy jobban bejön a TF2. Sztem ez is olyan mint amikor meghallgatok vmi zenét, utánna vmi feldolgozását, és az teccik amit elősször hallottam. Az a baj h ez a BF:Heroes teljes utánzata TF2-nek, csak TF-ben jobbak a karakterek, meg szebb az egész vhogy. Nekem jobban bejön. Remélem nem fog befutni a BF:Heroes. -
#1732 Faszság. sztem meg pont hogy a BF:Heroes ingyenes a TF2 miatt... Másképp nem lenne esélye... -
#1731 Úristen, ez mekkora f*szság. Ezzel az erővel a világ összes gameja ingyenes lenne, majdnem mindnek van konkurense... -
#1730 :D Már miért tenné ingyenessé? A Counter-Strike -ot se tette peddig annak is vannak konkurensei. -
#1729 Jaja. -
#1728 Baromság... Nagyon... -
chooselee #1727 Erről mit hallottatok???
"....állítólag a Valve pont a Heroes miatt teszi majd ingyenessé a TF2-öt ...."
A hír Battlefield Heroes-ról szól, de ebben van az adott sor a TF2-ről is.
LINK -
#1726 Hát nem építhet csak eggyet. Ez a gyerek is trükkös volt csupán.... -
#1725 mi a kamu ?
lehet hogy ez normalis csak eddig nemtudtam hogy engi epithet akarhany cumot ? :) -
#1724 MacGyver volt... -
PunkZoli #1723 kamu -
#1722 lol :D -
#1721 idegesit a csit ;(
egyrejobban bamultam amikor az urge lerakta a 2. 3. 4. senry -t ;(
-
#1720 Ok. -
#1719 nem úgy értettem az értelmét, csak h a csíternek haszna lehet belőle... sajnos. -
#1718 Nem, a WH-nak nincs értelme! Semelyik csalásnak nincs értelme!
"spyjal sokkal könnyebb játszani úgy", persze, a doomot is könnyebb volt iddqd-vel végigvinni, csak értelme nem volt. Hol a játékélmény? Hol a sikerélmény ilyenkor? Akik agyba-főbe csalnak, azok ilyeneket nem igényelnek?
-
#1717 Szombat ellőtt, ha jól tudom. Ha nem akkor nem :) -
#1716 Sztem a WH-nak van értelme, mert pl. spyjal sokkal könnyebb játszani úgy. Mármint gondolom a WH az amikor átlát a falon, nem?
Más: mikor jön már ki a medices cucc? -
#1715 :)én nem fogok az biztos:) -
#1714 -
JackMeadow #1713 Szájberhevi!