30108
  • Blacksheep333
    és a Demoman is! :)
  • DooDoo
    Csak egy apróság: soldier sajna jóideje csak 16 rakétát tud magával cipelni max..
  • vamisten
    Kösz a tippeket, frissítve.

Leírás linkjének elérhetősége:

http://osgclan.extra.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?2606.0#post_2608
  • TreDoR
    78.24.190.103:27019
    78.24.190.103:27023
    84.2.39.239:27015
    89.133.138.56:27015
    84.2.39.237:27015
    195.56.77.230:27012
    195.70.35.202:27100
    62.112.193.19:27015
    87.229.14.18:27015
    195.56.77.230:27013
    84.2.39.235:27015
  • TreDoR
    És láthatatlan spyt már nem lehet healelni.
  • vamisten
    Köszönöm a segítséget srácok, már szerkesztem is.

Rags: A www.game-monitor.com oldal nekem sehogy sem jön be. Se a firefox se az ie nem tudja megjeleníteni az oldalt. Ha tudtok adni magyar szerver IP-ket, azt megköszönöm.

Blacksheep: Építő jellegű kritikákat szívesen fogadok bárkitől, és nem értelek félre te kis hamis :-)
  • Blacksheep333
    A leírásból kihagytad a ctf_well -t. Medic -hez még hozzátenném, hogy azokat a csapattársakat akik már régebb óta vannak lesérülva, azokat gyorsabban felgyógyítja. Az új fegyverekről és készíts leírást, valamint én még azt is hozzátennem hogy a medic HP ja regenerálódik. És a Spy -nak már nem lesz a kék/piros villogó izé a lába alatt ha használja a teleportot. ;)
    Ne érts félre, nem azért irtam, hogy baszogassalak, inkább segíteni akartam.
  • Rage47
    magyar szerverek
  • vamisten
    Sajnos a logon elhelyezett link nekem nem működik (lehet hogy nálam van a hiba?). Azt meg külön megköszönném, ha küldenétek magyar szerver IP-ket, én is csak az xfire és maga a játék által kimazsolázott, és a neten fellelt szervereket gyújtöttem össze. Tehát ha kapok IP-ket, azokat azonnal berakom a felsorolások közé!

Thx!
  • Blacksheep333
    Kétszer annyi server van mint amennyit te felsoroltál az írásodba. Ottvan a Logo -n: MAGYAR SZERVEREK. Ráadásul a miénket kihagytad, na ost bevágtam a durcát... Sokkal egyszerübb ha belinkeled azt az oldalt, az még frissíti is magát.
  • Narxis
    Én nem bántottam senkit de láttam. Én kérek elnézést helyettük is. :S
  • vamisten
    Üdv!

Akit érdekel, letölthetővé tettem az általam készített magyar nyelvű TF2 játékleírás első változatát.

És üzenem a magyar szervereken a kezdő játékosokat lelámázó emberkéknek, hogy bő nyállal ha úgy szeretik... (és köszi Csövevadásznak, aki megvédett... :-)

És a link:

http://osgclan.extra.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?2606.0#post_2608
  • TreDoR
    Gondol egyet a steam és kivág client timed out hibaüzivel, tiszta szánalom az egész, beperelem a Valvet a g*cibe.
  • Nitramk
    jajj ne fárassz xD
  • RatBaG #1938
    átugrottunk a piros tesókhoz egy kis partyra...
  • Rip
    :D
  • Twetr0x
    úgyértem ahogy mondom: tilos :P
  • Blacksheep333
    én szoktam ott is:D
  • TreDoR
    Ezt hogy érted?
  • Twetr0x
    de pl. warokon tilosak a scriptek
  • Narxis
    Így nem rossz.
  • TreDoR
    alias "autofire" "autofireon"
    alias "autospin" "autospinon"
    alias "autofireon" "alias autofire autofireoff; tgeautospinon; use tf_weapon_minigun; +attack; -attack2"
    alias "autospinon" "alias autospin autospinoff; tgeautofireon; use tf_weapon_minigun; +attack2; -attack"
    alias "autofireoff" "tgeautofireon; -attack"
    alias "autospinoff" "tgeautospinon; -attack2"
    alias "tgeautofireon" "alias autofire autofireon"
    alias "tgeautospinon" "alias autospin autospinon"
    bind "MOUSE1" "autofire"
    bind "MOUSE2" "autospinon"

Ez pl.:
    Ha megnyomod a bal egérgombot akkor a heavy előveszi a minigunt és elkezd tüzelni vele, ha megint megnyomod akkor abbahagyja. Ha megnyomod a jobb egérgombot akkor előveszi a minigunt és elkezdi pörgetni, ha megint megnyomod befejezi.
  • Mad Monkey
    szerintem jó ez így, ahogy a játékba van...de kinek hogy a jobb XP
  • Narxis
    Jobb egérgombbal pörgeti a fegyot a heavy. Vagy mi ez, hogy nem kell folyamatosan nyomni? Addig lő amíg ki nem fogy?
  • TreDoR
    Pl. nem kell a heavyvel vagy pyroval folyamatosan nyomni a fire-t, hogy lőjön, hanem, mint ahogy a medic automatán healel, náluk is elég csak 1-szer megnyomni a gombot, stb.
  • Twetr0x
    néhány script leegyszerűsíti a játékot pl.
  • Narxis
    Mire jók ez a scriptek? Vagy miért érdemes velük ennyit szenvedni?
  • Twetr0x
    O_O sry de ez nekem magas, nemtok segíteni :/
  • TreDoR
    Mármint

bind "MOUSE1" "+attack"

Azzal is próbálkoztam, hogy

bind "+primaryattack" "+attack"

de a +primaryattack az nem gomb, ezért ígysem működik (a console ki is írta, hogy invalid key).
  • TreDoR
    Ha meghalsz akkor a +attack és a +attack2 funkciókkal (alapértelmezésben MOUSE1, MOUSE2) tudsz a kamerák között váltani és a +jump -al (SPACE) az FPS/TPS nézet között. Namost nekem az a problémám, hogy ahhoz, hogy a menüt meg tudjam változtatni (kb_act.lst fájl, de már megcsináltam) alias-okkal kell megoldanom a támadást is, stb. Pl.

alias "+primaryattack" "+attack"
    alias "-primaryattack" "-attack"
    bind "MOUSE1" "+primaryattack"

Mikor még élsz, ez tökéletesen működik, DE ha megölnek akkor nem működik alias-al a kameraváltás (se az FPS/TPS nézet közötti), tehát csak akkor élnek ezek, ha bindet használok.

bind "+attack" "MOUSE1"

Ezt meg tudnám úgy csinálni, hogy külön fájlokba raknám stb., viszont akkor pápá a menünek, tehát magukban a *.cfg fájlokban kellene a gombokat meghatározni. Nem is értem, hogy miért nem reagál az aliasokra ebben az esetben, mikor az ÖSSZES többiben igen, vagy a Valve direkt csinálta ezt?... A t*köm kivan már velük
  • DJ bigpapa
    Az eset nem velem történt meg, hanem az egyik klántársammal, de nyugodtan szivassátok csak!
  • Twetr0x
    Mi a probléma? hátha tudok segíteni :D
  • Mad Monkey
    behalok ezen az acclopón XD
    ha nálam is bepróbálkozik majd, én is ugy fogom megszivatni ahogy DJ bigpapa :-D
  • TreDoR
    Köszi, tudok scriptelni tf2-höz, csak beleütköztem egy elég durva problémába (hála a valve-nak), amit egyelőre nem tudtam megkerülni, azért köszi a segítséget.
  • Rage47
    szánalmas
  • teddymac
    Öregem.....
  • chooselee
    Olvastam már másik párbeszédet is(szerintem ezzel a csókával a c_C-s oldalon talán) és ott is a végén neki állt feljebb miért nem adja oda neki a gyerek az accot! :D Besz*rás! :) Nehogy megsértődjön....
    Érdekes a világszemlélete.
  • PunkZoli
    pf kérd kipróbálásra az akkot :\ , ha megy te behúzod az övét, ennyi
  • Twetr0x
    Öh... Ugyanez próbálkozott végig majdnem az összes c_Cssel is. Nem hiszem, hogy ez a predator lenne. Sztem neki is csak ellopták az acc.-ját. Ettől függetlenül csak magát jellemzi vele az ember :D
  • Scouser
    Hehe_) Még ő sértődött meg, hogy nem lophatta el az accodat:)