30108
  • Narxis
    Felvettem mindkettőtöket. :)
  • TreDoR
    Nálam sem csinál semmit, asszem utánanézek, hogy ezt a hang dolgot meg lehet-e oldani csak scriptel, mert ez a progi sz*rt sem ér...
  • Rage47
    vegyél fel:)
  • chooselee
    Ma szerintem nem érek rá(utolsó hét-> pótzh-k és egyéb beadandók időszaka ez a hét....FINCSÍÍÍ ),de akinek iylen szándéka van akkor vegyen fel friendsbe és akkor ott megdumáljuk,vagy itt privi or stb...
    STEAM: CsoOzLi néven láttam napvilágot! :)
  • Narxis
    Egy ilyenbe én is benne lennék. Friendsbe felvenném azokat akik segítenének. :)
  • stp4trick
    Hali!

Kéne egy kis segítség. Nincs hangom a TF2-ben, hiába állítottam méár mindent. Minden más steames gameban megy, de itt nem. A parancsok rendben, a gomb bebindelve, de már a voice menüben sem nyikkan meg, így a játékban sem. Ötlet?
  • Rage47
    lehet hogy ma ráérek, majd írok steamen
  • chooselee
    Esetleg ha van még pár player aki nem csinálta meg az összes medices achievementet akkor megbeszélhetnénk egy időpontot és felpofátlankodhatnánk valami üres szerverre, mert kell az a 3. fegyó!
    De csak ha nem zavarunk senkit....mert hát kellenek a jobb fegyverek ha a csapatban senki nem akar medicnek állni,csak én..meg kell védenem magam! :P
  • vamisten
    http://www.hlss.us/setuphlss/index.php?p=26

Itt egy angol nyelvű leírást találtok a lenti programról.

Remélhetőleg aki el tudja olvasni a telepítési útmutatót és képes elindítani a programot (ami csak elsőre tűnik bonyolultnak, egyébként egyszerű), az talán felfogja, hogy nem kell orrba-szájba a poénos és néha idegesítő hangokat az EGÉSZ játék alatt megszólaltatni...
  • Twetr0x
    egy HLSS nevű programmal lehet bejátszani hangokat.
  • Jim Morrison
    Mi a klan neve?
    Csak kíváncsiságból...
  • chooselee
    És ha nem mélyedtem el a CS rejtelmeibe akkor is el tudná ezt a hangos témát magyarázni valaki? :)

Előre is köszi!
  • Twetr0x
    Épp azért boncolási, mert nem autospy hanem autopsy report
  • Wild Black Bone
    Üdv!

Ha érdekel valakit, most indítottunk egy tf2 klánt, eddig hárman vagyunk, szívesen látunk bárkit, kezdőket is, mert mi is azok vagyunk:) és ventrilot is tudunk biztosítani, szal akit érdekel elérhetőség - - - > MSN: [email protected]
  • Jim Morrison
    Azt hiszem jól tudod...
  • Blacksheep333
    minimum 6v6 nak kell lenni, azthiszem.
  • trident
    halottkém =)
  • szodalit
    7 friendsemmel gameltem egyszerre egy szerón, de mégse adta meg a "With Friends Like these" achievementset. nem tudja valaki hogy miért?
  • Blacksheep333
    Nem Autospy, hanem Autopsy :D
  • vamisten
    Autospy report: neten nincs rá megfelelő kifejezés, de a boncolási jelentés tökéletes fordítás, és nem veszem szőrszálhasogatásnak egyáltalán :-)

Disguise kittel saját kasztnak álcázás valóban kimaradt, köv. verzióba javításra kerül.

Minden segítséget és pontosítást örömmel fogadok, ne kérjetek már elnézést érte mindig vazze
  • Twetr0x
    És a spynál még annyit, hogy a pillangókés alapesetben harmatgyenge, a disguise kittel pedig a saját csapatod valamelyik tagjának is tudod álcázni magad. (pl. amikor a csapatoddal mész akkor az ellenség ne tudja hogy spy vagy)
  • Twetr0x
    Az autopsy report nem autokém jelentés, hanem boncolási jelentés szerintem. Tudom szőrszálhasogatásnak tűnik, pedig csak segítenék :)
  • szodalit
    nah már csak ebben az achievementsben kéne segítség "Preventative Medicine – Megelőző gyógyszer
    Block the enemy from capturing a control point with an Ubercharged teammate – Gátold meg az ellenséget egy Ubercharge alatt levő csapattársaddal abban, hogy elfoglaljon egy kontroll pontot."
    Ubercharge közben kell megölnie a társamnak? mert úgy csináltuk, kb2-3szor de nem adta meg az achievementset :S. aki megcsinálta az segítsen pls hogy hogyan kell megcsinálni.
  • Nivea
    ja értem már! h lássa h kinyirtam! oké!
  • vamisten
    Amikor meghalsz, a játék - kimerevített kameraállással - megmutatja ki ölt meg. Mivel Medic vagy, jó esetben elég közel kell menned, hogy valakit eltegyél láb alól, tehát gyorsan fuss oda a holttestéhez, és mutass be neki (szalutálj vagy tauntolj ha így jobban tetszik) alapesetben a G gombbal (ahogy Rags írta).

Az egyik legegyszerűbb achievement a sok eszement közül.

--<O.$.G.>-- G.
  • Nivea
    a szalutálást?
  • Rage47
    az kinyírt ellenfeled holtteste felett nyomd meg a G-t
  • Nivea
    – Autokém jelentés
    Az ellenség halálakor annak kimerevített kamerájába mutass be a holtteste felett.
    Ezt érti vki?:O
  • Nivea
    ugyanugy ahogy csbe be bindelik a hangot egy gombra
  • chooselee
    El tudná nekem valaki magyarázni hogy frappáns hangokat :P hogy rakjak bele a játékba?És hogy lehet lejátszani??Előre is köszi!
  • Blacksheep333
    :DD
  • RatBaG #1961
    nekem nincsenek barátaim brühühü

• Rage47
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    achievmenteket üres szerón kell csinálni pár haverral és kész:) amúgy sima játékban rohadt nehéz lenne...:p
  • Nivea
    ma probáltam megcsinálni az öcsivmenteket erre leugattak h ne arra hajcsak hanemjáccak csapatban:_(
  • Blacksheep333
    Megkell mentened egy társadat attól hogy belehaljon a zuhanásba
  • vamisten
    Töltsd le a doksit, és a végén találsz egy fordítást a Medic achievement-ekről :-)

http://www.filefactory.com/file/53cb8c/

Üdv,

--<O.$.G.>-- G.
  • szodalit
    Tegnap sikerült rájönnöm hogy mit kell benne csinálni, de azért köszi :).
    Viszont a "Medical Intervention" achievementsben nem tudja valaki hogy mit kellene csinálni? "Save a falling teammate from dying on impact."
  • Nivea
    Dolgozz együtt másik két Medic-kel, és készítsetek elő majd használjatok fel három Ubercharge-ot.
  • szodalit
    Hello!
    Valaki eltudná mondani hogy a "Group Health" Achievementsben mit kell csinálni?
  • atenza
    Hello! Nah megunktam hogy nincs klánnévrövidítés a nevem előtt, szóval aki még nincs egy klánban sem, annak alapítottam egyet http://steamcommunity.com/groups/celshadedarmy
    Akik itt fórumon nincsenek még egy klánban sem azok jelezzék, és csatlakozzanak...egyelőre semmi kötlezettség, de jó lenne ha szereznénk/szereznétek pár tagot! :)