30108
  • Aquir
    hát az a progi beletelik egy kis időbe amíg lejön
  • TreDoR
    Nekem annó a hl2 első telepítésekor volt, hogy 3 órán keresztül updatelt, pedig akkor is szélessávú netem volt. De sztem csak a steammel lehet frissíteni.
  • stp4trick
    ez érdekes, 1-2 perc és kész szokott lenni 1-1 update
  • Laci82
    Sziasztok.
    Valaki nem tud linket adni ahonnan közvetlen is letölthetők az orange-box-os játékokhoz frissítések?
    Ha a steamen töltöm játékindítás előtt pl a team fortress 2 updatet akkor vagy 6 órát kell várnom mire lejön
  • Nivea
    azért nekem akkor is hiányzik az h tudjak vkit blokkolni és a frendlyfire!
  • Jim Morrison
    Még ilyet plz!
  • RatBaG #2026
  • Rage47
    mivel kell szenvedni?
  • Mad Monkey
    jaja...láttam, de ugy legalább nem kell annyit szenvedni...meg szebb is :P
    igaz, nem a dobozzal fogok játszani :P
  • RedDevilsza
    Persze a dobozos verzióban van Cd kulcs, de úgy 7500Ft
  • Mad Monkey
    hmm...és ha megveszem eredetibe mondjuk az 576-ba akkor abba van valami kulcs amivel betudom bizonyítani h nekem eredetibe van meg?
  • RedDevilsza
    arra a 19-re rámegy az adó, egyből 24$ (nézd meg steamen is kiírja), az USD árfolyam pedig 165 átlagba => 165x24= 3960Ft
  • Mad Monkey
    akkor elnézést ppl
  • Aquir
    nem arra írta
  • Aquir
    ja ez jó ötlet! mondjuk mivel több terepgyakorlatom is van tartok attól hogy akkorra már mindenkinek meglesznek az achievementsek és nehéz lesz embereket találnom :p
  • Aquir
    nekem sincsenek (de csak steamen) bazz én a saját utamat járom ezek meg erőszakkal akarnak belerángatni achievmentsek révén hogy vegyek fel izéket, barátokat !!!44 :P Majd felveszek itt pár embert és utána kirugdosok párat hadd tuggyak nyugodtan jáccani
  • Blacksheep333
    bepötyököd keresőbe cdgalaxis.hu / 576.hu és előrendeled:D vagy 23. -án megveszed egy boltba:)
  • Mad Monkey
    mármint mit "azthogy?"? hogyhogy 19.99$? steamen nézd meg...ott van h new low price és köztük van a tf2 meg még egy jó pár játék pl.: Half Life 2, Half Life 2: Episode One...stb
    Én is most fogom majd megvenni:P csak elöbb megkell várnom az infó érettségit...meg kellene csináltatnom egy bankszámlát XP
    ja, ha nem erre kérdeztél rá, akkor bocsi... =P
  • PunkZoli
    azthogy?! énisénis!
  • Mad Monkey
    kis javítás: alig több mint 3000 Ft...kb 3200-3300
    nehari RedDevil
    new low price: 19,99$
  • Nitramk
    Hidd el erre érdemes költeni...
  • RedDevilsza
    Ha steamen rendeled, alig több mint 4000Ft a Team Fortress 2!
  • Twetr0x
    vagy akár meg is veheted
  • Dzsí Pí
    Yesss, mind1, majd jól kihackelem(aranyosan vigyorgó, qrvagonosz smiley)
  • Fenrir
    Cink vagy :)
  • Dzsí Pí
    Esetleg tud vki tört szervereket(és adna is ip/linketköszönöm) vagy mindenki eredetivel nyomja és akkor cink vagyon nekem...?
  • Dzsí Pí
    Ázigen...
  • Twetr0x
    Az épp csak annyira gáz, hogy a steam nem fogja leszedni és nem fogsz tudni VAC-os szervereken játszani.
  • TreDoR
    Nekem márcsak az 1 milla healingből kell 400k-t összeszednem és megvan a milestone 3.
  • Nitramk
    nekem még a 2. is kéne... nemtom lusta vagyok vhogy hozzá. De benne vagyok. :D
  • Dzsí Pí
    Oks, de az mennyire gáz, h nekem nem eredeti a orange boxom?
    Csak fwelrakom a steamet és meg is csinálja?
  • JackMeadow
    1.0.2.4 steam leszedi
  • Dzsí Pí
    Ai!
    Vki elárulná, hogy melyik mostan a legújabb non steam-es patch, és hogy honnan tudom leszedni?
    THX!
  • Blacksheep333
    Fenrir, gyere Age of Conan ezni! jön Nemhaagacc is!! Vegyél fel Friends Listbe: http://steamcommunity.com/id/blacksheephun
  • RatBaG #1998
    nincsenek... mind meghalt
  • Fenrir
    Juhúúú

Vannak itt Calin játszó betyárok?
  • Blacksheep333
    HLSS re gondolt szerintem
  • stp4trick
    milyen progi?
  • Rage47
    majd steamen... ne csesszük szét a topikot
  • RedDevilsza
    Énis felvettem mindenkit, márcsak meg kéne valahol beszélni hogy hol és mikor visszük véghez az akciót